Partyflock
 
­ Nederland

Las Palmas

anoniem gepubliceerd op
Phats & Small, zaterdag 14 december 2002

Na het ongekende, wereldwijde, succes van de Phats & Small hit "Turn Around" (wereldwijd meer dan 2.000.000 verkochte exemplaren!) heeft het Britse duo hun status als ongekroonde koningen van de "feel good house" vast weten te houden. Ook dit jaar gingen zij weer heel de wereld over. Meerdaagse tours in Australië, Amerika en Japan alsof het niets was.

Na hun fantastische optreden tijdens het al even fantastische Extrema Festival van afgelopen zomer zijn Phats & Small op zaterdag 14 december eindelijk weer in Nederland. Samen met dj's Dwin en Jani zullen zij Club Las Palmas trakteren op een onvervalste portie feel good house music zoals alleen zij dat kunnen brengen.

In de kleine zaal is er een 5 uurs set van de steeds populairder wordende DJ Dame.



MAW Techno Special, zaterdag 21 december

Na de fantastische zondagavond met DJ Rush begin november pakt MAW zo vlak voor kerst nog eens goed uit op een zaterdag!

MAW en Las Palmas resident Edwin Bazen ontvangt Trevor Rockcliffe en Secret Cinema (live). Secret Cinema behoeft eigenlijk geen verdere introductie; daar waar hij verschijnt gaat het dak er op een manier af zoals je alleen bij deze Rotterdam meemaakt.

Trevor Rockcliffe loopt al heel wat jaren mee in de "techno-scene". Niet alleen alsdj maar ook als meer dan verdienstelijk producer. Zijn tracks verschenen onder andere op labels als Bush, Intec, Prime en zijn eigen Mentor Records. Lange tijd was Trevor één van de gezichten van de legendarische Ultimate Base avonden van Carl Cox in London.

In de kleine zaal een 5 uurs set van resident DJ Dwin.

Meer informatie kan over Las Palmas kan je vinden op www.club-laspalmas.nl

2 opmerkingen

Phats & Small waren zeker Phat op Extrema. Naast de mega regenbui is hun set mij het meest bijgebleven. Vrolijkheid ten top. Eindelijk ook weer eens Secret Cinema in Rotterdam in een andere locatie dan Nighttown. Als die gozer ergens staat weet je gewoon dat je een goeie avond hebt! :-)
ben der zaterdag ook bij..hehe
ff Jeroentje stjekken...jihiiii..­.Tekno