Partyflock
 
­ Nederland

Mode en dance - Exxellent Fashion op de catwalk

gepubliceerd door , op
Mode en dance - Exxellent Fashion op de catwalk
27 september 2005
FeestExxellent · Fashion
Datumzaterdag 8 oktober 2005
LocatieMatrixx
Wat een logische combinatie eigenlijk: dance en mode. Op de dansvloer is beter dan waar ook te zien wat de nieuwste trends zijn. The Matrixx tovert de club op zaterdag 8 oktober dan ook om tot modetempel tijdens Exxellent Fashion. Met een catwalk waarop merken als Dolce&Gabbana, Hugo, Marlies Dekkers, Mitika en Armani Jeans hun nieuwste outfits laten zien. Maar de muziek speelt ook een hoofdrol: met DJ’s Marcello, Ricky Rivaro, Jordy Lishious en Sidney Samson!

Voor sommigen was het even wennen tijdens de eerste editie van eXXellent Fashion, eerder dit jaar. Een catwalk in The Matrixx? Maar dat wennen sloeg om in laaiend enthousiasme. Deze Exxellent werd één van de leukste ooit. Niet zo vreemd, want wat is nou leuker dan tijdens een avond vol geweldige muziek van top DJ’s, óók nog te kunnen kijken naar nieuwe trends op medegebied. Met een echte catwalk, modellen, een modieuze aankleding en een Matrixx vol trendy mensen.

De editie op 8 oktober legt de lat nog ietsje hoger. Het is de bedoeling dat bezoekers een compleet beeld krijgen van de nieuwe trends. Verwacht dus geen wandelende reclamefolder waar je je maar aan zou ergeren. Dat is geen Exxellent Fashion. Nee, geweldige muziek, met mode als decor. En wát voor een mode! In samenwerking met de beste winkels uit de regio komt een flink aantal belangrijke merken aan bod. Dolce&Gabbana, Hugo, Marlies Dekkers, Mitika en Armani Jeans zijn er maar een paar - er is nog veel meer! En niet alleen voor hippe meiden, maar ook voor de boys. Niet alleen voor op de dansvloer, maar ook voor in bed, in bad of op de skipiste (ja ja, het wordt ooit een keer winter...).

Dan de muziek. Oudgediende Marcello komt laten zien waarom hij al zo lang tot de top van de Nederlandse house moet worden gerekend. Met zijn constante kwaliteit en opzwepende sound, is hij op deze Exxellent precies op de plek waar hij hoort. Ricky Rivaro is de DJ uit de stal van ID&T waar het erg hard mee is gegaan. Van het Bloemendaalse strand naar de stranden van Spanje: Ricky was er te vinden met zijn broeierige, warme beachsound. Ricky Rivaro was de afgelopen zomer ook op zo’n beetje elk festival te vinden, en dat heeft een reden: hij produceert een heel eigen sound die tegelijkertijd warm, zomers en dansbaar is. En, ook niet onbelangrijk, hij is één van die DJ’s waaraan je aan alles kan zien dat hij er zelf ook lol in heeft - dat werkt aanstekelijk. Jordy Lishious is natuurlijk een vaste DJ van The Matrixx. Aan hem kun je het overlaten om een geluid te produceren waaraan een fun-vragende crowd behoefte heeft. Logisch dat Jordy ook al zo’n DJ is die je steeds vaker in het land tegenkomt. Wat moeten we nog zeggen over Sidney Samson? Hey, wie de afgelopen tijd in The Matrixx (of op een groot aantal andere plekken in Nederland!) is geweest, weet waar hij voor staat: een opzwepend geluid, feilloos mixen en prachtige, energieke eigen producties. En (het lijkt wel een gewoonte deze avond) hij heeft er net zoveel lol in als de mensen op de dansvloer. Kortom, een DJ die op Exxellent exact weet hoe hij dansbare muziek en een modethema moet mengen.

Deze Exxellent wil je niet missen. Het meest stijlvolle en meest trendy feest van The Matrixx krijgt niet voor niets keer op keer een zeer hoge waardering in onze enquêtes. Logisch: leuk, open en dansbaar publiek en een prachtige decoratie plus lekkere muziek. Precies wat je mag verwachten van The Matrixx.

25 opmerkingen

 
wordt zekers te weten weer een knalfeest!!!
 
De vorige editie vond ik niet zo geslaagd. Bijna elk uur werden de mensen van de catwalk afgejaagd en dan ging de helft van de zaal naar die catwalk staan staren vanwege die modeshow. Dat verpestte de sfeer best wel en bovendien was de zaal al ramvol toen de mensen nog op de catwalk stonden. Nee, dan ga ik liever naar een feestje waar het voornamelijk om de muziek draait.
 
:yes:
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 27 september 2005 om 22:59:
De vorige editie vond ik niet zo geslaagd. Bijna elk uur werden de mensen van de catwalk afgejaagd en dan ging de helft van de zaal naar die catwalk staan staren vanwege die modeshow. Dat verpestte de sfeer best wel en bovendien was de zaal al ramvol toen de mensen nog op de catwalk stonden. Nee, dan ga ik liever naar een feestje waar het voornamelijk om de muziek draait.


Ik denk dat je daar een aardig punt hebt. Ik sla deze over, ga naar Awake, maar verwacht wel dat Jordy er weer een aardig feestje van bouwt :9
 
Wij doen niet mee met de modeeeeeeeee modeeeeeeee
De vorige Exxelent Fashion was ook super!!! Jammer dat er de 8e zoveel te doen is...:(

Stoere flyer by the way(Y)
 
Vind het wel een leuk initiatief, weer eens wat anders.
 
Wel leuke dj's.. ben de vorige keer niet geweest 9toen dit thema was), hoorde dat het tegen viel en lees het hier ook weer... Hmm zit in dubio
 
de vorige x viel echt héél erg tegen,
zit heel erg te twijfelen ofdat ik zal gaan
de dj,s zijn n.m wel weer geslaagd deze avond:-s
keuzes maken...
Dit lijkt me nou niet echt zo,n top feesie, iedereen die naar zo'n catwalk loopt te staren... :-s
vorige Exxelent Fashion was cker een topper! deze moet ik helaas missen....:(
Sidney Samson was echt super toen, en hem kennende nu waarschijnlijk weer:respect:
 
oew catwalk 8)
 
Leuk leuk!! Alleen Awakenings die avond en dat gaat toch echt voor ;)
 
Mijn favoriete bezigheden; uitgaan en shoppen! Dus ik vind het wel een leuke combi...
Present :D
[ Open deur modus]

Komt Kate Moss ook :9

[/Open deur modus]
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op woensdag 28 september 2005 om 11:38:
Leuk leuk!! Alleen Awakenings die avond en dat gaat toch echt voor


:yes: Echt wel naar Awakenings dus!
 
ehm.. kmoet werken @ marcanti..
voor mij alleen feestjes op de zondag duszz..
zaterdags ben ik bartjikkiej ghehe
Vorige keer was inderdaad niet veel, hoop dat ze deze keer die catwalk weglaten. Verpestte de hele sfeer die shows. De helft gaat lopen staren naar het podium, waardoor de hele sfeer weg is.
Kunnen die modellen niet gewoon op het "Vip":s-podium lopen?
 
vorige keer was zeker leuk qua muziek! Leuk om één keer een modeshow er doorheen te hebben zeker wel, maar meer hoeft niet zoals vorige keer.
 
Kan niet zeggen dat ze niet apart zijn toch....En de muziek blijft tijdens de modeshow gewoon doordraaien, dus als je niet wilt kijken, kijk je toch niet !
Wordt weer een top avondje........
 
Yup I'll be there! The best place to celebrate my birthday! Marcello, Ricky Rivaro, Jordy Lishious en Sidney Samson! Wat wil je nog meer?!
 
De vorige keer was even wennen maareh met sidney samson en Ricky Rivarro word het zeker een leuke avond...
See You There!!!