Partyflock
 
­ Nederland

Grote reünie de Cave - De Grot Lloret de Mar

gepubliceerd door , op
Wie als hardcore liefhebber dit jaar en/of voorgaande jaren het slechte weer in Nederland ontvluchtte en in Spanje bij "Lloret de Mar" terechtkwam kon er niet omheen: de populaire Cave / de Grot ! Vaste Dj's "The Ultimate-R" en "Mizzar" maakten samen met talrijke gast dj's het toegestroomde gezonbruinde publiek wekenlang iedere avond weer gek met de hardste beats die er maar te horen zijn langs alle spaanse costa's.

Hele groepen vrienden trokken gezamenlijk weer naar de Spaanse badplaats, waar sommige fanatiekelingen zelfs werkelijk iedere avond in de zogenaamde "cave of rave" te vinden waren. Veel hebben er ongetwijfeld een van de betere vakanties van hun leven achter de rug, waar "de cave" bij een hoop die-hards zeker ook een steentje aan heeft bijgedragen.

Inmiddels is de alledaagse werkelijkheid van school, werk en regen weer realiteit, maar gaan we graag nog een keer terug naar het "cave" gevoel van de afgelopen zomers! Zaterdag 22 Oktober gaat het gebeuren: Reunion of Freaks, de reunie die tot groot enthousiasme van de bezoekers al aangekondigd werd in "de cave" zelf, gaat plaatsvinden in de centraal gelegen City Hall te Utrecht. Hier zullen de bezoekers van de grot van afgelopen zomers elkaar en de DJ’s weer gaan ontmoeten.

Om het voor de aanwezigen deze avond extra interessant en compleet te maken, vinden er tegelijkertijd in het complex 2 kwalitatief hoogstaande concepten in Hardcore land plaats. Voor het rauwe industriële werk "Noise is the Message", bekend van de succesvolle editie in de grote zaal van Nighttown-Rotterdam afgelopen maart, en "Blast from the Past" voor het beste wat hardcore - en gabbermuziek in vroeger tijden heeft voortgebracht.

3 Feesten onder een dak, met een aantal zeer aansprekende namen uit de scene, maken dit een niet te missen evenement voor de kritische hardcore liefhebber van vandaag. Meer als 20 optredende dj"s en acts zullen de bezoekers geven waar ze voor komen, namen als Partyraiser, E-Noid en Negative A (DNA Dj Team) zeggen de meeste mensen al genoeg, en zijn dan ook enkele hoogtepunten van deze zaterdagavond in hartje Utrecht.

Minimum Leeftijd:
Er is in het verleden bij evenementen die plaatsvonden in de City Hall soms verwarring ontstaan over de leeftijd die de bezoekers minimaal moesten hebben om binnen te komen. Mensen kwamen soms van behoorlijke afstanden afgereisd, om er vervolgens achter te komen dat zij te jong waren om de City Hall te betreden. Organisatie "Radical Events" garandeerd echter hierbij dat iedereen van 16 jaar en ouder, die zich kan legitimeren, binnen komt, mits natuurlijk aan andere gebruikelijke voorwaarden wordt voldaan zoals onderstaande kledingvoorschriften.

Strenge kledingvoorschriften:
De organisatie is ervan overtuigd een knallend feest met een enthousiast publiek te mogen beleven, maar wil iedereen hierbij nog wel even wijzen op de gebruikelijke kledingvoorschriften die we hier niet uitgebreid zullen gaan aankaarten, maar waarbij Lonsdale bijvoorbeeld wel is toegestaan, maar kisten met witte veters en bretels uit den boze zijn. Aangekondigd is dat hier zeer streng op gelet zal worden. "Zero tolerance" voor kwaadwillenden is de omschrijving voor het algehele beleid die de sfeer op het feest zeker ten goede zal komen. Een gezellige avond voor een ieder staat voorop en sommige uitingen kunnen daarmee niet gerijmd worden.

82 opmerkingen

Hmmm.. ziet dr wel nice uit :D tis wel een kijkje nemen waard :D
Ziet er wel leuk uit, the cave was echt lauw :D
 
wij hebben the cave niet kunnen vinden :x
Maarjah LLoret was egt vet :yes:
Dus als we vervoer hebben zkrs aanwezig :D
 
mischien ook ff een kijkje nemen
Veel hebben er ongetwijfeld een van de betere vakanties van hun leven achter de rug, waar "de cave" bij een hoop die-hards zeker ook een steentje aan heeft bijgedragen.


:yes:
 
Artiest {SHOWLIST artist 17572, 82162}
Misschien dat ik ook wle ff kom kijken :D
was wel wazig te vinden ja in lloret.

hopen dat dit makkelijker te vinden is.
Zal mij benieuwen hoeveel bezoekers daadwerkelijk in De cave zijn geweest :P
Uitspraak van Remco op zondag 25 september 2005 om 16:10:
Zal mij benieuwen hoeveel bezoekers daadwerkelijk in De cave zijn geweest

Mij ook.. :jaja:
Toen ik er kwam,denk een jaar of 5,6 geleden waren we bijna elke avond met een mannetje of 15.
Maar was wel lekker knallen daar! :D
Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
jajaja.. de CAVE.. euhmm wanneer was het .. 19.. euhmm jeetje ik weet het niet eens meer. Maar heb er wel een keer gestaan met DarkRaver samen met nog 20 feestgangers.. super tent. De enige tent waar nog een beetje Hardcore werd gedraait. De rest van Loret is gewoon bagger.
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 september 2005 om 14:49:
wij hebben the cave niet kunnen vinden
Maarjah LLoret was egt vet
Dus als we vervoer hebben zkrs aanwezig

wij hebben the cave niet kunnen vinden
Maarjah LLoret was egt vet
Dus als we vervoer hebben zkrs aanwezig [/quote]
hahaha wij ook niet!:D eerst aan veel gevraagd werd allemaal gezegt ja achter de kerk, maar was wel goeie tent, jammer dat de muziek niet vol uit mocht maarja beter als al die andere tenten :yes: eerst was colossos ook zo'n tent maar dat is ook verandert:(
Was zeker lachuh in de Cave, alleen jammer dat het zo rustig was. Elke avond zo'n 15 man ofzo
laatste aanpassing
 
De rest van Loret is gewoon bagger.


Ik heb in Colossos ook wel leuke feestjes gehad...
Ik ben vier jaar geleden in Lloret geweest en heb de cave toen ckers wel gevonden, en heb daar samen met me vrienden heel veel uren doorgebracht, en als het dicht ging gingen we naar de paardenstal want die ging om zeven uur open:woeptidoe: Ik weet nog dat één of andere max de uitsmuiter was van de cave toen... Ga dus wel ff in utrecht kijken denk....
 
jah word lache...weet niet of ik ga maar lloret was afgelopen zomer wel gruwelijk :) jahaha mooie tijden in de cave altijd :D ;)
 
Uitspraak van SHARONA* op zondag 25 september 2005 om 16:24:
wij hebben the cave niet kunnen vinden

:S:S als je dat niet weet te vinden kom op...wat heb je dan gedaan de hele vakantie ? in je appartement gezeten...het eerste wat ik deed toen ik aankwam was de cave zoeken binnen een half uurtje hadden we em :)
Ik ben ook in de cave gwst dit jaar, maar vond het eigenlijk wel tegenvallen. Muziek was wel goed ofzo, maar het geluid was 3x niks en der stond bijna geen kip elke avond.
Vond ik het idd in de Colossos btr, alleen daar was het weer zo duur, :P:P
Hardcore is chill..
mer Bielemenskes? :S
Uitspraak van Mister ?? op zondag 25 september 2005 om 17:15:
Ik ben ook in de cave gwst dit jaar, maar vond het eigenlijk wel tegenvallen. Muziek was wel goed ofzo, maar het geluid was 3x niks en der stond bijna geen kip elke avond.
Vond ik het idd in de Colossos btr, alleen daar was het weer zo duur,


was dit jaar tevroeg hij was nog dicht kk zooi
keren er voor altijd goed vertoeft daar
In het hoogseizoen was het er goed druk, als je wat eerder of juist later ging stond je vaak met een klein klupje te stuiteren ja ;-)
hoop voor ze dat het drukker word als gister!
Wij hebben em uiteindelijk wel gevonden omdat een of ander figuur wist waar het was heb me goed vermaakt daar :yes: is ook al weer bijna 4 jr geleden
Ik heb me daar ook altijd vermaakt...samen met menfis!! Maar dat is zeker ook 4 jr geleden!!
kon het ook niet vinden in lioret :-s de rest was zeker bagger daar alleen maar r&b bijna :@
 
wij zijn di jaar wel een paar keer naar de cave geweest.. was zeker wel geschikt alleen jammer dat het nie echt druk was..en ik heb nie naar de cave hoeve te zoeke.. een maat van mij wist presies waar het was.. mooie tijd in Lloret gehad.. ons apartement was trouwens vlak bij de CAVE!! MZZLS DION
Ik ben niet in de cave geweest maar denk wel dat ik dit feesie lekker mee pak:D
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
lache :D
 
Ik was er deze zomervakantie geweest, als je hardcore wou dan moest je daar zijn...

Het is wel appart, wat de naam al zegt, grot.
Maar ik ken er niet heen
Door dit nieuwsbericht krijg ik weer heimwee naar Lloret :d


:yes:
aanwazig :yes:
He Berry, wanneer mail je nou eindelijk eens die foto's van FRED-D @ The Cave???? ;)

Het is inmiddels al weer 6 weken geleden dat we in Lloret waren.
Toen wij naar de Grot gingen (aug '99) was het helaas niet zo gezellig als ik vaak heb gehoord. Net in die tijd was er een dikke opkomst van de wazi's... Menig avond zijn dan ook verneukt door dit soort kansloze figuren.

:@
laatste aanpassing
 
cave is was zeker wel relext di jaar....
I HATE TRANCE IN SPAIN was echt gewoon dik bruut....de mossos waren gewoon langs geweest omdat de muziek te hard stond op da moment stond dus vageman te draaie...moest die hardcore gaan draaien.:P
mah ben dr zeker bij !!!!!
 
Uitspraak van Underground For Ever op zondag 25 september 2005 om 19:37:
Door dit nieuwsbericht krijg ik weer heimwee naar Lloret


en nie zon bietjuh ook
Wow reunie van The Cave....ik heb er echt met veel plezier gewerkt eerlijk denk dat ik ook maar moet komen dan!!!
Toppie Berry en Jerome
Dit jaar was er geen ene reet aan in de Cave...
Er was iedere avond echt niet meer dan 20 man... :no: wel jammer want zag er wel grappig uit,

Colossos was met Luna, Pavo en Dana, Offensive, Rob & MC Joe dan toch beter vond ik....

:D
Uitspraak van verwijderd op zondag 25 september 2005 om 16:36:
De rest van Loret is gewoon bagger.


Ik heb in Colossos ook wel leuke feestjes gehad...
leuk zeg! 5 euro voor een biertje!

lloret was idd super! alleen hebben ook wij de grot pas na 4 dagen gevonden! binnenkort ook lloret reunion party in outland op 14 oktober!
"vroegah" (1998/1999) was de Cave nog rlx...

Maar afgelopen zomer vond ik er geen reet aan, geen mens binnen, drank (en entree) waren absurt duur. Opzich wel logisch als er geen hond komt, de rekeningen moeten toch betaald worden.

Jammer dat het feesten in Spanje is afgelopen :)
(cave, colossos, menfis)...
 
Cave was wel tjill, alleen jammer dat niet meer zo druk was. zag er zekers relaxt uit.alleen muziek stond erg zacht en entree was belachelijk maybe tot reunion
laatste aanpassing
Rot toch op man met je Lloret de Mar!!!! :D:D
Uitspraak van Paralizer op maandag 26 september 2005 om 14:41:
Rot toch op man met je Lloret de Mar!!!!


stoer hoor
Vorig jaar in de Cave geweest. goeie tent :yes:
 
heb d'r n maand gewerkt, maar denk je dat je daarna nog wat hoord van de dj's?? nie dus, denk nie dat ze mij gaan zien op dat feest.
een beetje respect mogt ook wel van hun afkomen toen 'k kei ziek naar huis ben gegaan.
moest zelfs met de taxi naar 't vliegveld:S
Uitspraak van Ome Bertuz :X op maandag 26 september 2005 om 16:45:
......alsof die avond in Utrecht ook maar enigsinds gaat lijken op The Cave in Spanje.......



hahaa denk ut niet, want dan word het een en al terreur, krijg je tig x op een avond te horen dat je niej meer mag pogowen omdat je klanten wegjaagd, en dr is geen strand om ff af te zakken met wat materiaal van de burger king... om vervolgens naar het hotel te gaan om verder te zuipen en vervolgens om 6 uur half 7 'smorgens uit het hotel gegooit te worden wegens overlast :devil: kortom mega vakans gehad in Lloret :yes: dus denkelijk wel aanwezug
 
kheb echt een super avond gehad in The Cave dit jaar:) kwam veel bekenden tegen dus dat werd flink stampe! maar ga niet naar de reünie, helaas
Ja de Cave was een dikke vette Terreur grot, leuk om aan terug te denken
POGOPOGOPOGOPOGO @ CAVE Whahaa was super daar gruwelijk gek elke avond weer super tent!

Jah wat een vakantie, zelfde verhaal als bij PURE MACHTELOOSHEID!!!
Jaaa Elke dag in de cave :D dat was bruut!!!

En t was zo te vinden! gewoon de kale koppen volge !! Ik kom zeker ff Kijke!!
Was zeker niet alleen maar R&B, Dana in Colossos en Darkraver die buiten gewoon vet draaide in bumpers
Hahaha 'pogoen in the Cave.......beetje jammer
laatste aanpassing
 
wij waren er te vroeg, echt bijna elke avond vragen aan iedereen , wanneer gaat de cave open, niemand wist het , zijn we elke avond zowat wezen kijken maar nee hoor 2 weken lang vakantie DICHT!!! :@

en waarvoor wou ik naar lloret 'the cave of rave' de rest vond ik niks, allemaal r&b :(
Wanneer was je er dan? Tegen de tweede week van juli is hij tot half/eind augustus iedere dag open. Moet je ook bij andere tenten tegen dit probleem zijn aangelopen...
Uitspraak van Willempie:D op maandag 26 september 2005 om 19:35:
Was zeker niet alleen maar R&B, Dana in Colossos en Darkraver die buiten gewoon vet draaide in bumpers



Juist!!! en DHHD, Brennan & Heart =D
Artiest {SHOWLIST artist 65214, 11583}
I :lief: the Cave!

t was er altijd zo ..uh.. vaag :vaag:
Artiest {SHOWLIST artist 9612, 21423, 3461}
Was zeker weer kickuh dit jaar vet gezellig :YES:!!!!

:BIER:
 
Toen ik er 2 jaar trug was waren we altijd maar met een mannetje of 15 aan het feesten:D:D:D was altijd wel gaaf om een x goede muziek te horen ipv die mainstream in de andere discoteken. Maar een paar mensen meer was niet erg geweest!!
 
Lag vast aan mijn hotel
The cave nog nooit geweest :D maar goede dingen over gehoord
volgend jaar dan tog maar een x naar lloret heen dan :D ben nederland meer dan schijtzat :@
was zeker wel vet dit jaar, was er bijna elke dag, alleen jammer dat ze niet zoveel platen hadden, sommige heb ik een paar keer per avond gehoord :@
en het was idd niet zo druk, maar had je in ieder geval genoeg ruimte.
het eerste feest was wel vet, jammer dat ik op vrijdag al naar huis was anders was ook zeker bij "I hate trance in spain" geweest :(
ga denk ook wel ff bij deze reunion kijken, ik vin wel dat alleen mensen met een Cave t-shirt moeten worden toegelaten, maar of er dan veel mensen zijn...

hier ff plaatje, was op de eerste avond in Lloret, had toen 4 dagen niet geslapen dus was aardig naar de klote :[
laatste aanpassing
Volgend jaar ben ik ook in the Cave te vinden (eindelijk :jaja:)
Hier nog ff een foto van the cave

Heb er jammer genoeg weing

 
Heb dr nog wel 'n hoop, maar nie op de compu.
moet zeggen dat k ut wel gezellig heb gehad, soms.
ik von ut heel gezellig 17 dagen lang :bier: pogo strand en terreur heerlijk toch :P
laatste aanpassing
als het goed is hangt er op de voor deur nog een foto met een beste groep mensen ik ben daar een van hahahaha beter de cave was supper 1999
Was goed laguhhh vorig jaar en dit jaar in de Cave maar de sfeer was dit jaar slechter vorig jaar dik beter
Maar feestje kan er altijd wel bij he
Hiero Foto in de Cave!
Was me laatste avond En echt Toppie!
D8 dat dit was met "I hate trance"
En ook best druk ;) En Warm!

laatste aanpassing
daar ziet het er drukker uit dan toen ik er was!
wel een toffe tent hoor!
 
hey mensen
als er ook mensen van drie jaar geleden komen kijken op de reunie dan kom ik ook wel
groetjes marille
heb hier trouwens mijn vriend leren kennen en heb er nou nog steeds iets mee
 
City Hall is vet klein..
maar we zullen zien hoe het feesje word
jaja hier ben ik natuurlijk ook bij, cave was afgelopen jaar echt gezellig, dus dit feestje zal ook zeker top worden:D
Tja ben er zekers bij, want het was zoals gewoonlijk weer eens toppie in de Cave. :p Andere jaren was het ook super!!
jaja was zeker vet in de cave,jammer dat die 2 maten van me er niks om gaven maar ben er toch bijna elke avond geweest:)