Partyflock
 
­ Nederland

Club Alive - Opening edition

gepubliceerd door , op
Club Alive - Opening edition
14 september 2005
FeestClub alive · Opening edition
Datumzaterdag 24 september 2005
WinactieClub alive actiegesloten
LocatieManifesto Site
Eindelijk is Hoorn een clubavond rijker! Op zaterdag 24 september wordt het Hoornse poppodium Manifesto voor het eerst omgetoverd tot een discotheek en zullen bekende deejays en lokale talenten hun kunsten vertonen achter de draaitafels van Club alive, zoals de avond gedoopt is.

Nieuw concept
Iedere twee maanden zal er een editie van Club alive worden gehouden, en op iedere editie van Club alive zal er een nationaal of internationaal bekende DJ op komen treden, bijgestaan door twee lokale DJs of acts. Daarnaast zal er ook veel aandacht aan aankleding en beeldende kunst worden besteedt. Op deze manier krijgt aanstormend talent de kans om met gevestigde namen op te treden, en is deze avond een welkome aanvulling op het magere dance-aanbod in Hoorn!

Laidback Luke
Als hoofdact voor de avond is gekozen voor Laidback Luke. Deze talentvolle DJ, die onlangs nog opende op Sensation, zal met zijn eigentijdse mix van house, pop en techno de dansvloer in vuur en vlam zetten. Hij zal worden bijgestaan door twee lokale talenten. De organisatie heeft hiervoor gekozen ter stimulering van het veelvuldig aanwezige talent in Hoorn en omgeving.

Talenten
Deze eerste editie betreft het de deejays Bart B More en Mr. Slide, die het publiek op geheel eigen wijze mee zullen nemen op een muzikale reis. Club Alive zal openen met de muziek van Bart B More. Deze jonge zeer getalenteerde producer/DJ werd door Laidback Luke al genoemd als de opkomende producer/DJ van dit moment. Men omschrijft zijn draaistijl als een dynamische mix van soul, funk en dirty house music. Zijn sets worden gedomineerd door funky basslines en energierijke house-tracks. Op zijn twintigste draaide hij al in bekende clubs als Prachtig, Calypso, Zyon en Nighttown, en zijn producties worden enthousiast ontvangen door gevestigde namen binnen de house-scene!

Na Bart B More is het de beurt aan Mr. Slide. Met zijn mix tussen funky house grooves, dirty electro en uplifting techno zal hij het Hoornse publiek zich flink in het zweet laten dansen. Denk aan tracks van bijvoorbeeld Daft Punk, Basement Jaxx of de Chemical Brothers, artiesten die voor Mr. Slide als grote inspiratiebron gelden.

Art = Alive
Naast de spetterende optredens van de DJs zal de bezoeker ook visueel niets tekort komen. Zo zullen er onder meer videoprojecties, kunstwerken, schilderijen en een spetterende lichtshow te zien zijn. Naast de optredens in de grote zaal is er ook een chillout ingericht, waar men onder het genot van een drankje en rustgevende muziek even tot rust kan komen.

De entreeprijs bedraagt slechts 8 euro en de zaal is open tot 4:00. Reserveren is mogelijk op telefoonnummer 0229-249839. Manifesto heeft ruime parkeergelegenheid en een goede aansluiting op het openbaar vervoer. Meer informatie en een routebeschrijving is te vinden op de website van Club alive: www.clubalive.nl

NB: Op de poster en flyer wordt Leo Moreno vermeldt in plaats van Bart B More. Wegens omstandigheden kan Leo Moreno helaas niet aanwezig zijn bij de eerste editie van Club alive. Gelukkig was het mogelijk dat Bart B More de lineup is komen versterken!

16 opmerkingen

klinkt goed !!!
Lache hoor! Ik ben er zeker bij!:bounce:
Gaat zeker leuk worden!!! Heb er nu al zin in!
Eindelijk weer eens een goed feest in Hoorn! Can't wait! :)
 
Artiest Fuser
geile shit michiel!
Leuk idee, ik hoop alleen dat het wel een beetje druk wordt... Tot nu toe vindt ik de opkomst bij dancefeesten in Hoorn veel te laag, denk maar aan dat trancefeest vorig jaar met Bas en Ram ergens in augustus/september in het tenniscentrum. Er hadden zeker 10 keer zoveel mensen in die hal gepast als dat er toen waren (maar het was wel erg gezellig).
Ik denk dat een groot deel van de hoornse danceliefhebbers de (vaak iets amateuristisch opgezette) feesten in hun eigen woonplaats niet serieus neemt terwijl ze vaak echt wel heel erg leuk zijn!
 
dikke shit! laidback luke en bart b more zijn de sizzle ma nizzzsssle
Wordt vast stoer Michiel :yes:
Artiest Martinez
hmmm kom ook wel ff kijken.
@ Beuk-A-Note: Wij hopen natuurlijk ook dat het druk wordt ;) vorige feest wat we hebben georganiseerd (Dance Against Aids, benefietfestival in Manifesto met oa. Mark van Dale, E-Craig, Natarcia, Jurgen, ea.) was zeer goed bezocht in ieder geval! Check anders de foto's hiervan op http://www.danceagainstaids.nl/2005/

Op 26 november is er gelijk al een tweede editie gepland met wederom een grote naam uit de house-scene, zijn naam zal op de 24e bekend worden gemaakt :)
laatste aanpassing
wordt wel een keer tijd voor drukke dance feesten in manifesto !!
Symbolism: twee geslaagde edities van de drie. Dus op zich kan het leuk worden!
Het gaat gewoon leuk worden!
Laidback Luke! :) dan is de muziek in ieder geval al goed ;)

Heb er veel zin in, tot zaterdag allemaal!
Uitspraak van Bennis op dinsdag 20 september 2005 om 13:09:
Het gaat gewoon leuk worden!


helemaal mee eens;-)
Het was zeker vet!! Lekker druk, goeie muziek, perfecte lichtshow, mooie vrouwen ;) dus wat wil je nog meer! :D