Partyflock
 
­ Nederland

Hardtrance op High Energy

anoniem gepubliceerd op
Deze maand is er weer High Energy op de Hemkade in Zaandam. Dit concept dat bekend staat om zijn beukende hardtrance en hardclub line-ups, heeft dit jaar met zijn come back op de Hemkade bewezen garant te staan voor een geslaagd avondje lekker knallen.

De line-up voor dit event liegt er niet om en staat dit keer bol van de hardtrance. Op 21 december vindt je achter de draaitafels energizers als : Gary D, ondermeer bekend van de D-trance cd serie, Spider, de motor achter High Energy, I Love Trance en XL, Don Diablo, de doorbraak van 2002, en verder Rank 1, Misja Helsloot, Precision, Shane, Bas & Ram en Marc van Bekkum.

Dus als je houdt van een volwassen avondje los gaan is de Hemkade de place to be op de 21e december. Het evenement duurt van 2300 tot 0600. Kaarten voor High Energy zijn verkrijgbaar bij alle PTT Postkantoren en de bekende voorverkoopadressen. Kaarten kosten 19,= (ex fee) in de voorverkoop en 23,50 aan de deur. Voor vragen en informatie kan je mailen met HE@ilovetrance.nl

Volgend jaar zal High Energy een re-styling onder gaan om in februari weer terug te komen met de presentatie van de tweede High Energy CD. Waarschijnlijk wordt dit een dubbelaar met een High CD en een Energy CD.

10 opmerkingen

WOW ds geen verkeerde line-up alleen jammer
dat ik al naar IC ga..had opzich wel heengewilt
maar helaas de Rai gaat voor...
Ik ga wel! Altijd goeie sfeer en lekkere muziek gegarandeerd :)
Zeker present, IC heb me nooit zo kunnen boeien! Sfeerloos!!

Hemkade toch altijd top!
IC ben ik 2 jaar terug geweest en voor mij ook nooit meer..dus ga dnek ook wel ff kijken bij GARY :D
zeker gary d ff checken
Hmmm.. heb zo'n idee dat ik dat verkeerde keuze heb gemaakt voor het aankomend weekend.. :S
Mijn keuze is al gemaakt ..... CU @ de Hemkade (k)
mensen ga nou niet naar IC maar naar high energy :D