Partyflock
 
­

Vida Bonita on the beach presents Hawaï Beach Party

anoniem gepubliceerd op
ALOHA!!!

Zaterdag 27 augustus 2005 krijg je bij Vida Bonita on the beach een heerlijk vakantie gevoel, je waant je op het mooie Hawaï. Deze Hawaï Beach Party zal zeker één van de betere beach party’s van dit jaar worden. Vida Bonita on the Beach is o.a. ook bekend van Sounds Of Sunday, Déjàvu en Little Sins, dé partymakers van Nederland die weten een goed feest te organiseren. Deze Hawaï Beach Party zal een soort eind strandfeest van dit seizoen worden, alleen dan niet in Ibiza maar gewoon hier.

Natuurlijk is de line up ook deze keer weer top, want de DJ’s: José, Mike S, Artento Divini, Eric van Kleef en Johnnie Kelvin zullen de hele avond knallen. Ook de echte classics zullen te horen zijn waarbij iedereen uit z’n dak gaat en genieten van deze dance toppers. Vrolijke muziek van club en trance tot house, wie kan er nog stil zitten? Dat wordt genieten van het begin tot het eind, gezelligheid kent geen tijd.

Daarnaast zullen diverse live acts zorgen voor een aantal hoogtepunten deze avond. De geweldige locatie, lekkere sfeer, goede programmering, waanzinnige lasershow en de gezellige party-gangers maken het plaatje compleet. Een aanrader voor blije mensen die van een goed feestje houden. Dansend onder een prachtige zonsondergang.... en dat in Nederland! Maar ook met slecht weer zal het Aloha gevoel zich niet laten verstoren en schijnt het zonnetje gewoon binnen. Maar dat kan natuurlijk alleen in het Nederlandse Hawaï, bij Vida Bonita on the beach.

6 opmerkingen

 
:woop: Leuke after na Mysteryland.... :)
laatste aanpassing
 
:woepwoep:
Hmm, onder Kimmy dan maar.. :D

Ohja.. afteren na Mysteryland.. :bounce:
Maaruh, azzut nou regent??? :/
laatste aanpassing
Wat een druk weekend word dat. Zondag ook naar Malieveld. Dance Tour zaterdag Mysteryland :-)