Partyflock
 
­

Funky Junction Events terug naar de Good Ol’dayz

gepubliceerd door , op
afbeelding Funky Junction Events terug naar de Good Ol’dayz
FeestLekker · The classics edition
Datumzaterdag 30 juli 2005
Locatie8 Site
WinactieLekker actie, gesloten
Voordat de house aan het begin van de jaren negentig de polulairiteit kreeg die niemand ooit had verwacht waren er lang niet zoveel stromingen als nu, er was HOUSE! Dit betekende dat de meeste parties langzaam opbouwden en er steeds steviger werd gedraait naarmate de avond verstreek. Een goed voorbeeld is de iT, begin jaren ‘90, waarbij weliswaar meestal maar één dj de avond vulde en lekker zijn eigen opbouw kon aanhouden maar als je daar rond enen binnen kwam kon je lekker acclimatiseren, een drankje doen en als het dan half twee, kwart voor twee werd kwam de lichtshow een stukje naar beneden zakken, ging de muziek nog wat harder en werd er steeds iets harder, steviger en sneller gedraaid. Iedereen kwám dan ook vroeg om het hele avondvullende programma te ervaren, later zelfs met pendelbussen vanuit o.a. Brussel! Dít is nu juist precies het concept wat je weinig of eigenlijk nooit meer ziet en dat is jammer.

Vandaar nu een ‘nieuw’ concept wat voor de één als een muziekale reünie zal voelen en voor de ander, wat jonger publiek, daadwerkelijk nieuw maar in ieder geval LEKKER! Voor een try-out van dit concept werd unaniem voor 8 gekozen. Een onderschatte lokatie die zich bij uitstek leent voor juíst de intiemere feesten. Nét buiten het hartje van Amsterdam en makkelijk bereikbaar met O.V. (10 in van CS) én met de auto Voor deze avond(en) hebben we zelfs onze eigen parkeerdienst die, na het invullen van een schade-check formuliertje, jouw auto parkeert. Kosten voor het parkeren zijn voor rekening van de organisatie dus daar hoef je je ook niet druk om te maken! Zodra je het feest wil verlaten kun je dit 5 minuten van te voren aangeven bij de deur en je auto wordt weer voorgereden! Het zijn de kleine gemakken die het ‘m doen...

De avond zal muziekaal worden ingevuld door dj’s met gevoel voor sfeer en een surprise live-act van een man die al enige tijd meedraait in de electro en techno scene. Tevens zal er gratis ijs en Slush Puppies zijn om je te verfrissen en het belangrijkste die avond ben JIJ! Kortom, alle reden om langs te komen! De avond zal ook in het teken staan van de verjaardag van Funky Junkie events dus dat belooft extra spektakel en gekkigheid!

Voor de mensen die overdag naar Rockit Festival óf gewoon naar het strand gaan is behalve ijs en slush aan extra opfrissing gedacht in de vorm van o.a. after sun, deodorant en een frisse, schone handdoek voor een ieder.

10 opmerkingen

 
:woepwoep:
SMILEYSTART#­55SMILEYSEPOmRvZXRpZXdvZXA6SMILEYEND
Voor de mensen die overdag naar Rockit Festival óf gewoon naar het strand gaan is behalve ijs en slush aan extra opfrissing gedacht in de vorm van o.a. after sun, deodorant en een frisse, schone handdoek voor een ieder.


Wat een service :jaja:
laatste aanpassing
Word vast een leuk feestje
zit zelf dan in Poema

succes
Wordt gezellig!
Én Lekker!
 
Leuk concept! (y)
'Funky Junction' doet me nog altijd denken aan die plaat van de gelijknamige artiest genaamd 'Voices', wát een plaat is dat.. :)