Partyflock
 
­ Nederland

Beach Bash

gepubliceerd door , op
Beach Bash, de totaal vernieuwde beach party van Thorn, zal op zaterdag 23 juli “ het witte stadje ” voor de 2e maal op zijn grondvesten laten trillen. De organisatie heeft de duur van het evenement verlengd, waardoor de dance liefhebber dit jaar 12 uur lang kan genieten van een heerlijke zomerse sfeer. Beach, love en peace is het motto.

De uiteenlopende programmering van Beach Bash zal garant staan voor een breed uitgaanspubliek. Dance muziek zal dan wel de rode draad vormen tijdens het evenement, maar de tijd dat lekkere house alleen besteed was aan puur jongeren is al lang voorbij. Iedereen moet zich thuis voelen op het evenemententerrein.

Het Midden-Limburgse stadje Thorn, gelegen aan de A2 tussen Weert en Roermond, zal dit jaar wederom, midden in de natuur, aan een vertakking van de rivier de maas, de locatie zijn voor Beach Bash. Net voorbij partycentrum De De Grote Hegge ligt recreatiegebied De Maasplassen. Deze locatie leent zich, mede door zijn fantastische ligging, ideaal voor een dergelijk zomers spektakel.

In de zomer van 2003 werd er na vele jaren een nieuwe weg ingeslagen (mét succes) maar sinds de zomer van 2004 is aan het gehele concept cq. de organisatie pas écht een nieuwe impuls toegevoegd (mét nog een groter succes). In het bijbehorende topic op deze site zijn enkele foto’s zichtbaar van de vorige editie toen Laidback Luke de grote naam was. Beach Bash wil met de editie van 2005 het retro gevoel aanhalen. Het vrije gevoel dat heerste in de jaren 60-70, maar dan in een modern jasje. Dance Valley is en blijft dan ook het grote voorbeeld voor de organisatie.

Om 14:00 opent Beach Bash zijn deuren om deze 12 uur later weer te sluiten. Het programma bestaat onder andere uit het Maastrichtse DJ-duo The Common People, de uit Thorn afkomstige Dynamike (die speciaal voor dit feest een voor zijn doen exclusieve set zal neerzetten), KruH (winnaar van de Diesel-U-Music dj-contest), Don Diablo (bekend van meerdere grote feesten en 3FM) en Henrico die als afsluiter een set zal neerzetten samen met de Belgische zangeres NewG die in het verleden een nummer 1 hit heeft gescoord met Outrowz.

De time-table ziet er als volgt uit …

14:00-15:00 Timecop
15:00-16:00 Giovanni Coffie
16:00-17:30 The Common People
17:30-18:30 Dynamike
18:30-19:30 Miliano
19:30-20:30 Peter van den Hurk
20:30-22:30 KruH
22:30-00:30 Don Diablo
00:30-02:00 Henrico feat. NewG (vocals)

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Kaarten kosten in de voorverkoop 8 euro en aan de kassa 10 euro. De 1e 100 bezoekers krijgen een gratis cd. Zorg er dus voor dat je op tijd aanwezig bent. De volgende extraatjes zullen gedurende het feest worden aangeboden: (alcoholic) ice creams, graffiti painters, break-dancers, cocktailbar, exotic drinks, visual effects, photo corner en nog veel meer. Voor voorverkoop adressen en meer informatie over het programma surf je naar Beach Bash hier in de agenda of www.beachbash.nl.

27 opmerkingen

Vorig jaar ook daar geweest, erg gezellig!
Hopelijk wordt het goed weer!
 
Werkzaam bij Haelen.tk
:respect: Dynamike :yes:
gaan we maar ns kijken dan he:P
“ het witte stadje ”

dat klinkt dan nog enigzins interessant...
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 182, 681, 1669}
Artiest Dynamike
zo alle zinlose opmerkingen zijn er even uit gefilterd :)

we gaan r n top feestje van maken met hopelijk goei weer :yes:

en henske tuup je bent dan op vakantie :9
mijn opmerkingen zijn niet stom...is entertainment:p
mooie nieuwsbrief mikel maar op zn grondvesten laten trillen lijkt me een beetje overdreven gezien de line up............en weet da jij je ook rustig moet houden qua vinyl......hahaha
bij wijze van spreken dan ;)
waar ligt thorn?
o midden limburg sorry :/
hier wil ik bij zijn...maar waar ligt in godsnaam thorn??????????????
ok ik zie het nu....
yes te gek iedereen moet komen! vorig jaar was het ook cool! en de afterparty's op het strand zijn ook te gek!
x anke
laatste aanpassing
o ja das waar ook hehe :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij E-Fraga
Uitspraak van Dynamike op dinsdag 12 juli 2005 om 14:07:
zo alle zinlose opmerkingen zijn er even uit gefilterd


Kon het me al niet voorstellen dat die hier niet waren geplaatst! ;)
 
Haha...Thorn is the place 2 be!
Wordt weer een feestje...!!
is een zeer vette locatie zeer zeker!!!
alleen jammer dat er s middags nie wat meer hardere house gedraaid word........echt jammer had zeker bezoekers getrokken met wat jump of classics in de middag.....maarja....dynamike neem toch maar stiekem un babyboompje of een third movementje mee????
3rd movement :)

I called you (6)
 
neppe bedoeling
nee ... jaloers zijn = n neppe bedoeling :[

@ fons ... k zal r wel wat van meenemen maar k ga t nie draaien is da ook goei ? :9
 
@Annefleur: whehe, neppe bedoeling... met badeendjes rondlopen is niet gejat van Bert en Ernie...

@Dynamike: ben auch partyflocker :)
laatste aanpassing
det weurde tied :devil:
ja wat heb ik eraan dan.........
jammer hoor.....
jammer dat er nie naar me is geluisterd een aantal maanden geleden,de roos kwam over dat ie t een goed plan vond om wat hardere stylen er neer te zetten marrja helaas......i guess i m not there
is mij WA TE SOFTY!!!
fonzie heb s waardering voor wat andere mensen willen aanbieden ... morgenavond ( en natuurlijk 3 sept ) mag jij je weer uitleven ;)