Partyflock
 
­

Déjà Vu Blackhole Classics Part II

gepubliceerd door , op
afbeelding Déjà Vu Blackhole Classics Part II
FeestDeja Vu · Blackhole Classics part II
Datumzondag 10 juli 2005
LocatieHappydayZZ
WinactieDeja Vu actie, gesloten
Na het grote succes van de Blackhole editie "the Collectors Edition" is er nu voor de tweede keer het befaamde trance label "Blackhole" te gast bij Club Déjà Vu. Op zondag 10 juli aanstaande zullen naast Bas&Ram de dj’s Cor Fijneman en Ton TB acte de présence geven tijdens de Déjà Vu editie “Blackhole Classics Part II”.

Blackhole 'het' label van dj Tiësto heeft vele grote producers/dj's onder zijn vleugels. Zo zijn er in de loop van de jaren tracks uit gekomen van o.a.: Tiësto, Mark Norman, Mojado en natuurlijk de gasten van deze zondagmiddag Cor Fijneman en Ton T.B. Cor Fijneman die in the good old day's in de Spock draaide in de zelfde periode dat Tiësto daar draaide, heeft daar zijn eigen trance sound kunnen ontwikkelen, die vrolijk, mooi en uplifting te noemen is. Ton T.B. a.k.a Three Drives is een van de producers (met Mark van Dale en Enrico) die verantwoordelijk is geweest voor mega Club-trance hits zoals “Greece 2000”, “Turkey 2000”, “Sunset on Ibiza” en recentelijk als Ton T.B. met de hit "Air Traffic"

In de 2e area zullen de dj’s Alfonso en Erick E de dj booth bestormen en jullie meenemen op een reis van vrolijke club en houseclassics. Alfonso is één van de vaste dj’s van HappydayZZ, die ook al een aardige fanclub aan het opbouwen is. In het verleden stond hij samen met bekende dj’s als Jean, de Klubheads, Armin van Buuren en Tiësto in tijdens de toen zo drukbezochte en befaamde Club Delight house party’s in de jaren ’96 ’97 in Utrecht. Erick E; ”High-caliber DJ, explosive party-starter, gifted producer”, zo staat er omschreven op zijn website is één van de dj’s die zijn roots in de befaamde Roxy heeft liggen. Zijn draaistijl laat zich omschrijven als energetische dansbare groove. Ook als producer en platenlabel eigenaar is hij zeer succesvol, zowel solo als tezamen met Matthew Dekay en Olav Basoski.

Nou met een dergelijke top line up kan deze editie van Déjà Vu eigenlijk al niet meer stuk, maar er zijn deze middag nog meer verrassingen voor jullie. Wat dachten jullie van een heerlijke buiten area; een lounge garden compleet met zwembad en een leuke badmeester. Waar je lekker kunt zitten relaxen, chillen en genieten van de mooie zomeravond met de gezellige party familie van Club Déjà Vu, met op de achtergrond de daverende classics van de Blackhole sound?! Echt waar, je hoort het wel vaker, maar deze speciale editie van Déjà Vu mag je écht NIET missen. Dus nu maar duimen voor mooi weer, zodat er met volle teugen genoten kan worden van Déjà Vu aan de Costa del Culemborg!

24 opmerkingen

Ja juisT :D
Pfffff............

Dacht is ff een weekendje rustig aan te gaan doen dan, maar dat gaat dus weer niet werken :S
 
Weekendje rustig aan?????

Niet meer op zondag.

Happy:bounce: Dayzz Rulezz!!!!
laatste aanpassing
 
Deel 2?

Betekend dus alleen maar dat ze nu al gedaan zijn met originele dingen verzinnen.­

Triest...­
 
oe oe let me here you say oe oe oe oe .....­
betekend ...dat er naar het publiek wordt geluisterd, die wilde namelijk erg graag nog een keertje de blackhole dj's te gast;-)
zoals het ook hoort toch? :respect:
Ik zal het er ook zekers weer naar mn zin hebben!:cheer:
 
Artiest NLZ
jippie we mogen weer
inderdaad dacht ik ook kenny rustig weekend......­not
 
ben eigenlijk het meest benieuwd naar die badmeester! haha.­
Maar badmeester of niet, ik ben er zeer zeker weer bij! BIG PARTYTIME!!!!
laatste aanpassing
De vorige Deja Vu met Blackhole trance classics vond ik de lekkerste Deja Vu editie vanaf november. Dusssss, ik ga zeker mijn best doen om hierbij te zijn :bounce:
rusten doen we als we tussen 6 planken liggen :p

:bounce: whoppaaaa
neem je duikbril mee !
 
Woeiiii
:cheer: ! Zin zin zin!!
Uitspraak van #!! op maandag 4 juli 2005 om 08:35:
! Zin zin zin!!

Hahaha anders ik wel :woepwoep:
:cheer:
Blackhole is tha bomb met Mark Norman voorop :bounce:
Wordt eens tijd dat ik afreis naar de Happy Dayzz :d
 
Deze keer dus geen rustige bankhang zondag!!!:bounce: present!!!
Ziet er wel heel leuk uit ja...al veel gehoord over Club Deja Vu maar ben er nog nooit geweest...maar ben ook pas net 21 natuurlijk ;) :cheer:

grz Roel
laatste aanpassing
Dat is het grootste nadeel van de zonnige zondagen, ;) dat het water meer trekt als de HD.
En het is alweer een tijdje geleje dat ik geweest ben...dus als we hier nog veel langer blijven twijfelen waar we vanavond heen gaan, dan zie ik jullie morgen wel :yes:
t was erg gezellie!!!