Partyflock
 
­ Nederland

X-Treme events presents X-Treme

gepubliceerd door , op
X-Treme events presents X-Treme
7 juni 2005
Voor de eerste keer gaat x-treme events een party geven,en wat voor één.Ze hebben deze keer gekozen voor een Jump & Hardstyle feest,omdat daar tegenwoordig iedereen erg wild van is.Ze hebben gekozen voor een leuke locatie waar maar zo'n 350 mensen in kunnen om het feest toch wat exclusief te houden.

Even in het kort iets over de locatie en het feest zelf.De locatie waar dit allen gehouden gaat worden is "De Fendertse hoeve". Deze locatie staat al jaren bekend als één van de gezelligste uitgaansgelegenheden van de regio.De locatie bestaat uit twee delen,een discotheek en een cafe gedeelte.Het feest word gehouden in het discotheek gedeelte,maar mocht het druk worden dan word later op de avond ook nog het cafe erbij betrokken.

In de discotheek is er natuurlijk een een super mooie lichtshow aanwezig,en word er gezorg dat er een extra geluidsset komt te staan.Zodat de partygangers genoeg decibellen kunnen verwachten.Buiten op de parking bij "De Fendertse hoeve" is er genoeg ruimte om je auto te parkeren,want dat is op de meeste plaatsen nog echt een groot probleem.

Wat en wie kun je die avond verwachtten op X-Treme? Allereerst kun je de beste Jump & Hardstyle verwachten en we hebben natuurlijk gekozen voor een aantal Dj's die deze avond er een echt feest van gaan maken!We maken express de line-up niet bekend,want dat is voor iedere Dj natuurlijk leuker.Dus de Dj's die ik jullie dadelijk voor ga stellen staan dus gewoon in willekeurige volgorde.Iedereen moet maar lekker op tijd aanwezig zijn,want dan kun je het langste genieten van dit knalfeest!

Om te beginnen hebben we gekozen voor Dj Noizer. Noizer is toch wel een van de bekendere Hardcore Dj's maar tegenwoordig gaat deze man helemaal tekeer in de jumpscene. En heeft ook al meerdere releases gemaakt en uitgebracht bij diverse jumplabels.om er zomaar een paar te noemen, bijvoorbeeld samen met Mr.Protest staat Noizer op Tremble records,en samen met Dr. Paddo staat hij op Explosive records.Ook krijgt hij zeer binnekort weer zijn eigen label genaamd Techland records,dus houd deze man in de gaten! Wie er ook zeker bij moet zijn deze avond is toch wel Dj Dutchman Jack. Deze Dj kent bijna iedereen wel van zijn vaste residentie plek in Club X. Hier draaide Dutchman Jack elk weekend in area 2.Maar sinds dat Club X dicht is,komen de boekingen voor deze dj toch lekker op gang.Deze dj is gewoon multifunctioneel en kan dan ook bijna elke style draaien.of het nu Hardcore is of stevige Jump. Maar wat er toch ook niet mag ontbreken op zo'n avond is toch wel de lekkere sound van de French-tek.Daar gaat Dr. Paddo voor zorgen op X-Treme. Dr. Paddo draaide tot kort geleden nog als resident in Belgie.Daar zorgde hij elk weekend voor de beste Jump & French-tek. Ook is hij volop bezig met produceren en dat gaat ook als een trein. Samen met Noizer maakte hij Keep on Jumping,die staat op Explosive Cartuning 7.En met de volgende Dj maakt hij ook veel muziek tegenwoordig,en dat is......Dj Berry Morgana. Deze man weet ook zeker wel hoe het allemaal gaat in de jumpscene en heeft ook alweer menig plaatje uitgebracht. Denk dan maar eens stiekem aan de B*TCH bootleg. Deze dj weet zeker wel hoe dat hij de mensen moet laten jumpen,en dat zal die dan ook zeker gaan doen die avond. Hij bezorgd je een lekkere oldskool sound met een nieuwe jump sound erin,en dat is wat vele mensen tegenwoordig willen horen. Ook heeft X-Treme events gekozen voor een regionaal bekende dj. En dat is dit keer Dj Yorick geworden.Deze dj staat in de regio bekend als één van de upcoming talents! Dj Yorick gaf zelf ook regelmatig feestjes maar mag het nu vanavond zelf eens gaan proberen behind the wheels of steel. Iedereen in de regio kent hem van Klundert-Hardtyle,waar hij elke keer weer een hele heftige set neerzette. Ik kan maar één ding zeggen...... Houd deze dj in de gaten! En dan voor de eerste maal ergens op een feest,het maffe duo Hard Bitches. Deze 2 dj's hebben sinds kort hun eerste release op het Nederlandse Jumplabel: Tomb records. En ik kan je verzekeren,als deze 2 mafkezen gaan beginnen dan gaat het dak eraf! Die mag je zeker niet missen.

Zoals je kunt zien zal het zeker niet aan de line-up liggen vanavond.Want deze dj's weten hoe ze het publiek aan de gang moeten krijgen en houden. Mocht je nu nog wat willen vragen,dan kun je altijd een e-mailtje sturen naar x-treme_events@hotmail.com

Zorg dat je er op tijd bij bent,want er zijn maar een bepaald aantal kaarten aan de deur te verkrijgen.Er is geen voorverkoop,dus vol=vol! X-Treme opent zijn deuren al om 20.00 want het feest kan ons niet vroeg genoeg beginnen. Ook geven we voor deze avond 2x2 vrijkaarten weg. Je kunt je daarvoor inschrijven hier op partyflock bij acties en dan naar X-Treme gaan. Hopelijk kunnen we jullie allemaal tegemoet gaan zien de 24e en maken we er één groot feest van. En niet te vergeten zijn er nog een aantal special surprises.Maar wat dat zijn, dat moet jezelf maar uit komen zoeken.

En onthoud één ding heel goed: ONLY X-TREME THINGS WILL RULE THE WORLD

22 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 19223, 53385}
Uitspraak van PartyPaul op vrijdag 23 november 2001 om 11:47:
Ze hebben deze keer gekozen voor een Jump & Hardstyle feest,omdat daar tegenwoordig iedereen erg wild van is.Ze hebben gekozen voor een leuke locatie waar maar zo'n 350 mensen in kunnen om het feest toch wat exclusief te houden.

En onthoud één ding heel goed: ONLY X-TREME THINGS WILL RULE THE WORLD


leuk initiatief!
haha jahoorrrrrrrr

weet alleen nog niet of ik ga komen

hallodubbeldoei:)
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 6998, 21583, 68775, 48407, 23808}
lache gieru brulle en waarschijnlijk helemaal de weg kwijt hahaha
 
Waar gaan we naartoe dan??????????

De Fenderdt of zooooo!!!!!!!!!
 
da wor wel goed feesje denk ik zomaar:D:D
Artiest {SHOWLIST artist 1244, 33343}
dante (Y)

ff goed los daar ja :bounce: :bounce: ;p
gaan jullie ook nog hardcore feestjes organiseren?????? mazzel
Uitspraak van hardcore power boz op donderdag 9 juni 2005 om 14:06:
gaan jullie ook nog hardcore feestjes organiseren??????

Dat durf ik momenteel nog niet te zeggen.....we richten ons eerst voornamelijk op JUMP & Hardstyle,en daarna kunnen we altijd nog zien........Maar hou het in de gaten :yes:

en de 24e word 1 groot feest @ X-Treme ;)
Over 2 weken losjeeeeees:bounce:
Uitspraak van mOpkee* op vrijdag 10 juni 2005 om 16:03:
Over 2 weken losjeeeeees


Ja en zo is het maar net!! word een gekkhuis daar in Fijnaart.....zou Franske Bauer ook komen :P :yes: hahahah
 
Ik heb er ook zin in ......SNAPTE!!!!!
ja hoor ik heb het gevonden. EXTREME HARDCORE 1 juli in club delious in essen. lekker stampen
 
Werkzaam bij O Production
Artiest Takky
ik kom zkers en nu helemaal zkers nu ik op de gastenlijst sta :P

Word een knal feest
ga zo door(Y)
Uitspraak van DJ Dr. PADDO op vrijdag 10 juni 2005 om 19:05:
zou Franske Bauer ook komen hahahah

we kennen uiteindelijk wel uitnodige hee dr paddo hahaha
maar ik ben ook van de party iig!!:bounce: en wor zeker een knal feest!!!
Uitspraak van CH@P op maandag 20 juni 2005 om 12:33:
we kennen uiteindelijk wel uitnodige hee dr paddo hahaha

Nou bij deze is tie uitgenodigd,namens de feestcommissie!! :D :yes: :D

maar hij moet wel op tijd binnen zijn,want vol=vol natuurlijk!!
 
KZaL er zijn mensen :P :yes:

MAximaal stampuHHH
2 Bitches en they are very Hard..........=........HARD BITCHES!!

:yes: we hebben er zin in mensen!!! :yes:
vanavond......AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO AIRCO !!!!!


AAAAAAAAAAAANWEZIG!! dus het blijft buiten warm,maar binnen is he lekkerrrrr!!

check it out,and be on time!!