Partyflock
 
­ Nederland

Radio-uitzendingen voortaan vanuit Danscafé Stars

gepubliceerd door , op
Radio-uitzendingen voortaan vanuit Danscafé Stars
6 juni 2005
Online underground radiostation Housestation heeft haar Incrowd feesten, na een afwezigheid van bijna 3 jaar, weer nieuw leven in geblazen. Housestation heeft namelijk een nieuw onderkomen gevonden in Stars aan de Eikenboomgaard in Oss. Op 2 juli is de Kick Off. Daarnaast gaat Housestation elke donderavond een online radio-uitzending verzorgen vanuit Stars. Vrij uniek, want tijdens deze uitzendingen is [location=Stars ook gewoon geopend voor publiek! Wat begon als een partyorganisatie die zich voornamelijk bezighield met het geven van housefeesten (oa. In de Groene Engel in Oss), is uitgegroeid tot een online radiostation voor de beter dance-muziek dat tevens feesten organiseert. Zo was [organization=960] vertegenwoordigt op het Gigadance festival, eind mei aan de Geffense Plas in Oss. Met een line-up bestaande uit bijna alleen Osse DJ's wisten zij daar het publiek voor zich te winnen. De aansluitende Afterparty in Danscafe Stars was eveneens een succes. Dit heeft geresulteerd in een samenwerking tussen Housestation en Danscafe Stars

Incrowd
De eerste editie van Incrowd vindt plaats op zaterdag 2 juli. Alle club gerelateerde resident-DJ's van Housestation zullen die avond plaatsnemen achter de draaitafels. Vanaf augustus zal de line up elke maand worden aangevuld met een bekende (inter)nationale DJ zoals Benny Rodriques , Erick E, en Ronald Molendijk die tijdens de vorige edities van Incrowd de zaal helemaal los wisten te krijgen. Voor de augustus editie is Housestation momenteel in onderhandeling met het boekings bureau van Lucien Foort en staat er voor september een optie op Randy Katana. Twee nationale toppers, die naast de resident DJ's, zeker een spetterende avond neer gaan zetten.

Online radio show
Naast deze maandelijkse Incrowd feesten -die op iedere eerste zaterdag van iedere maand plaatsvinden- gaat Housestation hun online radio show,Streaming Sessions, voortaan live uitzenden vanuit Danscafe Stars. Groot verschil met de reguliere uitzendingen, die tot voor kort vanuit de Housestation studio werden gebracht, is dat deze live uitzendingen die wereldwijd te beluisteren zijn via het internet, nu ook toegankelijk zijn voor publiek.

Danscafe Stars
Danscafe Stars -voorheen Moetjso- is in een compleet nieuw jasje gestoken en heeft een frisse uitstraling gekregen. De dj booth is van boven naar beneden verhuist; zo heeft het publiek vanuit het loungegedeelte op de eerste verdieping een prachtig uitzicht op de dj en de dansvloer. De retro kleurtjes die Stars nu sieren, sluiten mooi aan op het concept wat Housestation hier voor ogen heeft. Danscafe Stars is gevestigd aan de Eikenboomgaard 10 in het centrum van Oss.

Voor meer info : Housestation.nl

57 opmerkingen

Artiest Denz
De 2e juli Incrowd, en de 9e gaan we in Oploo de boel op stelten zetten Rogier !!
laatste aanpassing
 
eindelijk weer eens goeie muziek in oss
Uitspraak van Denz op maandag 6 juni 2005 om 13:08:
en de 9e gaan we in Oploo de boel op stelten zetten Rogier !!


Jaaaaa zekers. Dat komt helemaal goed! Heb trouwens misschien nog een verassing voor incrowd! maar dat zeg ik je nog wel! ;)
laatste aanpassing
Wooooow,..worden wij ff nieuwsgierig gemaakt !!

fluister is ....
 
Lekker bezig, Denz! :)
Artiest SummA
Alle club gerelateerde resident-DJ


club :S

waarom nu weer ??
Hey netjes Denz! :D
Ben zeer benieuwd!! :yes:
Suc-6!!!
...en nou nog een lokatie voor Hardcore! 8)
haha
Tot vanaaf :bier:
;)
laatste aanpassing
 
vet:)
laatste aanpassing
 
vet:)
laatste aanpassing
Hey! kijk es aan, goed bezig hier in Oss!! En dat nog wel in onze eigen STARS!! tot 2 juli Denz en Rogier??
Hee Dennis

Super cool!!!! :D
Het gaat de goeie kant op wor echt
super leuk. Suc6 en we komen zekersz
een x kijken!!!

(K) Suuske
 
Uitspraak van Brtk op maandag 6 juni 2005 om 15:40:
club :S

waarom nu weer ??



Omdat dat relaxed is, Brtk! :)
Artiest Ozani
Helemaal TOP !!
Omdat dat relaxed is, Brtk!


wennig!

een grote doelgroep wordt steeds maar vergeten in Oss en omstreken.........

heel jammer

gelukkig organiseert X-Factor wel feesten die ik leuk vind... GigaCrap en GoMaxx laten ons elke keer in de kou staan...
laatste aanpassing
 
De Stars ? Begint die hut dan eindelijk een beetje te lopen dan ? Of is dit de laatste adem alweer ? :D

Hey Brtk, je weet dat commercieel tegenwoordig te heftig je strot in gepompt wordt.
De dance-festivals schieten als paddo's de grond uit en worden ook direct weer kapot getrapt als blijkt dat de kaart-verkopen tegen vallen door het te massale aanbod.

In diverse clubs wordt nu het oldschool/hardcore concept weer rustig aan opgepakt .. en met suc6 ! Let op mijn woorden, nog effe volhouden voor jou.

Wat mij betreft laat de progressive en techno maar komen. DENZ kerel .. go on like this !
dood aan de commercie :D
Wij slaan die groep echt niet over Bart, want er zijn wel degelijk plannen voor een feest met de hardere stijlen, alleen het zoeken van een geschikte locatie is gewoon een ander verhaal. De Rusheuvel is optioneel, maar daar komt heel wat meer bij kijken dan alleen wat dj's regelen.

een ding 't komt !
mjah ik weet ook wel dat er aan gewerkt wordt, herinner me nog een topic hier van een of andere gast van een tijd geleden die wat wilde organiseren op de Rusheuvel... ook aan deelgenomen destijds (topic) maar nooit meer echt wat gehoord daarvan.. jammer jammer jammer

ik blijf wachten! succes in de Stars ! hoop dat het niet net zoals bijna alles in Oss verpest wordt door you-know-who...


edit :

dit topic bedoel ik :

http://partyflock.nl/topic/730280
laatste aanpassing
 
De grote doelgroep wordt inderdaad soms een beetje vergeten, maar dat is soms ook wel met opzet. Zoals je zelf al aangeeft worden feesten die vooral die doelgroep aanspreekt verpest door the you-know-who! Dat zal ook 1 van de redenen zijn dat men er huiverig voor is om zo'n feest toe te laten op bepaalde locaties. Ik kan daar wel inkomen. :)

Van mij hoeft er helemaal geen hardcore feest gegeven te worden in Oss. Lekkere oldschool en wat early tegen het eind. Maar met club en andere mildere stijlen heb ik ook zeker een goeie avond! Neem nu bijvoorbeeld Ronald en Rogier op GigaDance. Dat was echt super! (Y) Ik denk ook dat de doelgroep die dit soort muziek mooi vind groter is dan veel mensen denken. Vaak is het wel een wat ouder publiek. (We're gettin' old... :( )

Ik zie er in ieder geval wel heil in! Het begint nog ergens op te lijken in Oss. Hemels, Incrowd... (Y)
strak onderbouwd Merijn ! :)

2 Bart >> 24 juni organiseert housestation een busreis naar Carte Blanche Weert, Reload-R's birthday party.
Op zich wel leuk zon busreis, maar naar Weert rijden lukt me zelf ook wel... vervoer is niet wat er m.i. nodig is... Zou het juist zo gezellig vinden als er in Oss een keer wat georganiseerd wordt.... de BergOss ligt helaas al plat, daar had 't dak wel vanaf geblazen mogen worden wat mij betreft.

Oh, en ik laat mn muzieksmaak niet beïnvloeden doordat anderen diezelfde muziek ook leuk vinden en die mensen toevallig de sfeer willen verpesten voor de rest, zoals ikzelf. Daarvoor laat ik me niet wegjagen naar club- of andere, naar mijn smaak, crapmuziek.
laatste aanpassing
Zoals je zelf al aangeeft worden feesten die vooral die doelgroep aanspreekt verpest door the you-know-who!


als je goed gelezen had wat ik geschreven heb, dan had je dit niet zo gezegd.

Ik heb helemaal geen verbanden gelegd tussen hardcorefeesten en you-know-who. Dat legde ik tussen uitgaansgelegenheden in Oss en you-know-who. De reden hiervan zal ook jullie bekend zijn.

snapte!
 
Ik zeg ook niet dat je hardcore de rug toe moet keren vanwege een aantal rotte appels. Integendeel! Je moet doen wat je zelf wilt en leuk vindt. (Y)

Maar als ik op een hardcore-feest rondloop en er hangt een agressieve kutsfeer (en dat is nogal eens zo!), dan ben ik snel weg! Daar heb ik gewoon geen zin in. Eerlijk is eerlijk, die sfeer zul je zelden tot nooit tegenkomen bij feesten waar over het algemeen trance, club of techno gedraaid wordt.
laatste aanpassing
 
Nee, die redenen ken ik niet. Leg eens uit... :)
hahahaha

die kende gij maar al te goed !

laatste voorbeeld is de rellen in die grote Dans- annex Cafegelegenheid, "daar waar mensen elkaar kunnen treffen..."

daar heeft niet voor niets een wisseling van portiers plaatsgevonden. Dit naar aanleiding van diverse uit de hand gelopen vechtpartijen en andere ordeverstoringen.

En dat is dan nog maar een recent voorbeeld, kan nog wel ff doorgaan, helaas.....
laatste aanpassing
Ja, maar die wisseling in de ontmoediging had ook te maken met dat de portiers daar de mensen (en dan vooral de mensen die ruzie maakten) een beetje te goed leerden kennen en dan vooral op een "vriendelijke" manier.
laatste aanpassing
klopt...

ik doel er ook niet op zondebokken aan te wijzen, maar om aan te geven dat uitgaan in Oss gewoon kut is naar mijn mening, altijd al geweest ook.

Sinds de "verbouwing" van de Space, lang lang geleden, is het nooit meer normaal geweest.

Vind ik ook echt jammer. Succes in de Stars, hoop oprecht dat het niet verneukt wordt !
 
Dat heeft meer met wanbeleid van de organisatie te maken inderdaad... Triest, maar waar.

Ikzelf heb daar eigenlijk nooit 'last' van gehad, maar het schijnt nogal eens fout te zijn gegaan. Het precieze verhaal daarachter ken ik niet.

Soms denk ik wel eens dat men niet wil dat er iets van de grond komt in Oss. :S
 
Uitspraak van Brtk op woensdag 8 juni 2005 om 11:14:
Vind ik ook echt jammer. Succes in de Stars, hoop oprecht dat het niet verneukt wordt !


Kom je ook effe kijken dus? :D
als er goeie platen op dat metaal gelegd worden wel ja :D
 
Lekker clubben! :D
Bart, ......laat je niet om lullen he !! :D

maar je eerste biertjes zijn op mijn kosten :bier:
Denz neem je dan ook wat goeie platen mee :D

je-weet-wel-welke

Trouwens, hangt er ook een beetje geluid daar in de Stars, laatste keer dat ik me daar meldde (toen t nog Moetsjo was), mocht ik niet binnen, was te oud ofzo ;) hahahaha
laatste aanpassing
 
whahaha... ze willen geen child molesters binnen hebben, he. ;)

Zit er ook een bovengrens aan de leeftijd? Anders kan Bertje nog wel eens problemen gaan krijgen. ;)
ik weet waar je op doelt jaa ,...en die sound zit er bij mij ingebakken en komt altijd wel wat van langs. Geluid is wel oke geloof ik jaa,...de laatste X na gigadance was ik wel aardig van het padje, maar is me niks ondermaats opgevallen.

Maar te oud !! kun je daar ook al op gewijgerd worden?? Damn ! Zul je nu geen last van hebben !
neem het niet te letterlijk

ik heb mezelf maar geweigerd toen ik een blik naar binnen had geworpen :D
hahahhahaa
laatste aanpassing
ja,.....hallo ,...als je blikken naar binnen loopt te werpen !!

maar ik snap het, was dus een kinder creche ;)
hahahahaha :P

wie noemt zn tent dan ook Moetsjo...

kansloos :P
p.s. Nu op de stream Reload-R - BassQuake 2005

http://housestation.streamnow.nl:8020/listen.pls
laatste aanpassing
mag niet meer van mijn collegas, die "herrie"

hahahaha
cultuurbarbaren :P
Die wisseling naar een ander beveiligingsbedrijf heeft oa die redenen. Maar er is wel meer aan vooraf gegaan. En als er nog steeds te veel ongewenste gasten binnen zitten moet je toch iets.
En dat blijft een probleem in Oss...

En Denz, t geluid is idd best te doen. Hou t wel heel he? haha. Mocht je nog vragen oid hebben over de techniek daar kun je me altijd vragen.

Als t lukt kom ik zeker nog effe kijken op 2 juli (na awakenings..)
Moet trouwens nog wel ff een monitorspeaker komen ofzo. Zou wel erg relaxt zijn, ook voor de gast dj's
Tuurlijk Sjoerd houden we t heel! En uiteraard komt er nu wel een monitor te staan ja..al was het aardig te doen zo ,.omdat je toch zowat op de dansvloer staat te draaien. Mocht ik willen weten Sjoerd weet ik je te vinden. Stuur anders ff in een pb tje je mobiel nr. dan heb ik dat vast voor de zekerheid. thx
Lucien Foort is zonet bevestigd voor 6 augustus !! :respect: van 01.00 tot 03.00
laatste aanpassing
 
Vette shit! Ik ben erbij... (Y)
Oke dan! Beter.
laatste aanpassing
 
Artiest {SHOWLIST artist 20378, 31299}
Jezus, aan alle reacties te lezen leeft het wel echt in Oss he!? Goed zo. Vanavond kick off in Stars, Kga proberen erbij te zijn. hangt een beetje af hoe vanmiddag allles op school verloopt. Slaag ik wordt het feest, zak ik.........kom ik ook langs en ga ik agressieve kutmuziek draaie haha. nee moet nog ff kijken maar ik hoop echt dat het nu met HEMELS! Incrowd, Housestation Streaming Sessions en god weet wat er nog allemaal komt eindelijk weer lekker stappen wordt in Oss. Vind het zo relaxed om lekker zat op mijn fietsje naar huis te kunnen....
 
wordt het vanavond ook zo wazig?!
gewoon de sluitertijd wat langer zetten...

Lucien Foort?!!? Super!! Ik zal er zeker bij zijn! (leuke afterparty na DanceValley toch?)

En die monitor was er eerst ook Rogier, weet alleen effe niet waar die nu gebleven is. Maar omdat je nu zowat tussen de speakers staat is het minder nodig, maar natuurlijk wel fijner ja.

Succes vanavond!
hmmm 6 augustus after ik in Amsterdam op n woonboot na Dance Valley dus Lucien FOort ga ik helaas missen....wel jammer want heb n mooie herinnering aan die gast op afgelopen Innercity :respect:
Wegens omstandigheden is de geplande uitzending van vanavond niet vanuit Danscafe Stars maar gewoon vanuit de Housestation studio.

Stream is online vanaf 20.00 uur, Erwin S bijt de spits af, met daarop volgend Ronald van Helden.

http://housestation.streamnow.nl:8020/listen.pls
laatste aanpassing
MIS DIT NIET MENSEN!!! HET FEEST, DE TENT, DE MUZIEK, WAT NOG MEER... "JULLIE" ...DUS KOMEN!!!

Eikenboomgaard 10 - OSS
Nu live vanuit Danscafe Stars Oss, tot 01.00 uur !!

Ozani
Rens van Rooy
Rogier Zeebregts

http://housestation.streamnow.nl:8020/listen.pls

Check it out !!!