Partyflock
 
­ Nederland

Labyrinth - The true power of beauty

gepubliceerd door , op
Labyrinth - The true power of beauty
3 juni 2005
FeestLabyrinth · The true power of beauty
Datumzaterdag 18 juni 2005
LocatieUitstad
Na het succes van voorgaande edities pakt Labyrinth deze keer nog groter uit: een nieuwe en grotere top locatie in Tilburg. Labyrinth zal 18 juni 2005 Tilburg op zijn kop zetten in Uitstad gelegen aan de Heuvel 8. Uitstad zal deze avond geheel omgetoverd worden tot een echte Labyrinth. Het thema van deze editie zal in een trendy en party/open-minded teken staan, vandaar de naam “The true power of beauty”. Het publiek zal zich in een Labyrinth bevinden waar het zich snel thuis zal voelen en zich dan laat leiden door de progressieve house muziek.

Naast de vertrouwde sounds van onze resident DJ’s Halogen en Gino Windster, zullen de gast DJ’s Marc Oliver (Escape Amsterdam), Jar (013 / Error / Subculture) en Revana (Drumatic) je begeleiden door het Labyrinth met de vocals van MC CindyC (Glamm).

Marc Oliver is geen onbekende in het Amsterdamse uitgaansleven. Menig Escape bezoeker zal zijn progressieve klanken gehoord hebben op een van de legendarische feesten die daar zijn gehouden. De Escape is al sinds 1987 een statement in het Nederlandse nachtleven. Exclusieve feesten, de muziek, de lichten en de decoratie zijn de krachtige facetten van deze progressieve nachtclub.

Jar is een vaste dj van het internet radio station puredj.com en heeft zo zijn voetsporen gezet in feesten zoals Subculture en Error en in grote uitgaansgelegenheden zoals in de Brabanthallen in Tilburg. De sound van de uit Curaçao afkomstige dj heeft een duidelijke invloed van dit exotische oord.

Revana is excentriek, energiek en dat uit ze ook in haar draaistijl die varieert van uplifting progressive tot energieke Afro & Latin Techhouse. De uit Vlissingen afkomstige vrouwelijke dj heeft al op tal van grote feesten gedraaid. Zo draaide ze gastsets in o.a. De Spock (Breda), TranceXplosion (Partyboat), TwistedMindz (Breda) en Club Revolution (Nijmegen). Maar ook in Turkije heeft Revana van zich laten horen. Daar wist ze het seizoen af te sluiten in Europa's grootste openlucht discotheek "Halikarnas" te Bodrum.

DJ Halogen heeft als producer al een tal van hits op zijn naam staan. Begin dit jaar heeft hij een eigen label Intensity recordings gestart en is samen met Gino Windster het Eindhovense label Labyrinth music begonnen. Daarop zal hij een aantal van zijn nieuwe producties gaan presenteren. Naast produceren heeft hij al in tal van top locaties gedraaid zoals in de legendarisch club Hollywood in Eindhoven als resident en in La Bush in België. Ook in het buitenland heeft hij al furore gemaakt en in plaatsen zoals Ibiza en Miami gedraaid.

Gino Windster is een progressieve dj van het eerste uur en je zult diverse stijlen in een geheel in zijn sets te horen krijgen. De labels Soul 4 Music en Labyrinth vallen onder zijn beheer en heeft daarmee al een aantal succesvolle releases gehad. Hij heeft al op diverse grote feesten en festivals opgetreden zoals de Heineken FFWD dance parade, Pink Pop, Pacha in Barcelona en The Beach in Miami.

Het publiek zal verder verrast gaan worden met live ritmische klanken van de Latin Percussionist van Labyrinth Qlim-X. De muziek en percussie zullen je meeslepen naar de hogere sferen van het Labyrinth.

De entree van het Labyrinth feest zal 5 euro bedragen maar de eerste 200 bezoekers krijgen een nieuwe Labyrinth promotie cd (samengesteld en gemixt door onze twee resident DJ’s) cadeau. Ben jij trendy, party/open-minded en vooral een liefhebber van house muziek dan ben je bij uitstek het publiek van de Labyrinth feesten. Graag tot ziens op 18 juni in De Uitstad gelegen aan de Heuvel 8 te Tilburg waar het Labyrinth haar deuren zal openen vanaf 22u00. Als je zorgt dat je er vroeg bij bent, ben je verzekerd van een Labyrinth van genot vol met muzikale verassingen en hoogstandjes. Blijf regelmatig op www.labyrinth-music.com kijken en ontdek waar 20 augustus het volgende Labyrinth outdoor feest zal zijn!

21 opmerkingen

wow hier zijn we zeker weer bij. De vorige edities waren likkebarend voor de echte proggies en techhouse liefhebbers!!:-)))
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1607, 1608}
Artiest {SHOWLIST artist 49164, 60172}
2 bad

ik ben niet trendy :no::respect:;)

maar ik ga lekker toch :P
laatste aanpassing
Werkzaam bij Wicked-Productions
Artiest {SHOWLIST artist 46556, 2166}
Dan zal ik ook maar komen hè ??? Nee zonder dollen ... Wordt weer een super feestje !!!
:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:
Da's je maar geraden ook Meneer DJ Jar !!! Ik heb m'n portie trommels nodig die avond .... En wie kan mij die nou beter geven dan jij !!! (y) ;) (k)
 
mag ik ook komen please??? :yes: :jaja:
Jij altijd Gerda ! ;p

Revana : ik neem ze dan wel mee ;)
Haha jullie zijn stuk voor stuk partyminded dus natuurlijk allemaal van harte welkom! ;)
 
Misschien ...
 
Zeker!
Thanks Yanze.. nog verzoek plaatjes? ;)
 
John Creamer & Stephane K - Wishing You Were Here
Satoshi Tommie - Love In Traffic
Rui Da Silva - Touch Me

Zie ook:
http://forum.phono.nl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=44551

En als het mooi weer is kom ik op de fiets, *woei*
Ok cool Yanze !!!!!!!!!! :bounce:
 
Nee, als het 'cool' is pak ik natuurlijk de auto ;)
Roel, ken je niet wat nieuwere verzoekplaatjes sturen, touch me lukt echt niet meer hoor... love in traffic moet ik nog eens goed over nadenken maar die kan ik er nog wel in verwerken :)
 
Ik noemde ook zomaar wat op ... ik hou gewoon van mooie liedjes :)

Hmm, had vanmiddag jullie promo-CD in de auto opstaan, dat eerste nummer ... die's ook vet (staat geloof ik ook een CD van Seaman...)

Ach, draai maar wat :smoke:
Hans.... om Roel een plezier te doen kunnen we natuurlijk de nieuwe Seb Fontaine meenemen dat nummer wat Vader Abraham geremixed heeft ???:P weet je wel ;) :vaag:
laatste aanpassing
 
Smurfen-house?

:bounce:
 
Oke, nog maar een paar verzoekjes dan:

alle platen uit de playlists van Danny Howells en/of Hernan Cattaneo :9
 
ready 2 partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.......­................gonna take a little red heart 2 ge­t a big heart & dance the night away!
No matter ­what records they play...hihi............
deze ka­njers draaien altijd naar mijn zinnetje!
tot zo ­dan!