Partyflock
 
­ Nederland

Signal on tour update en timetable

gepubliceerd door , op
Signal on tour update en timetable
1 juni 2005
FeestSignal On Tour · Volume 2
Datumvrijdag 24 juni 2005
Locatie7even
24 Juni 2005 is het westen van het land aan de beurt voor Signal On Tour. Met Signal toeren 2Fresh Events door Nederland en Europa. Op 8 april was de kick off in Luxor Plaza te Deventer wat een groot succes was! Nu is het tijd om verder te reizen en komen 2Fresh Events in het westen van het land terecht. Namelijk in een van de modernste clubs van Zaandam genaamd Club 7even. Dit is een nieuwe club die er mooi en verzorgd uit ziet maar dat is niet de reden waarom Signal daar gehouden word. De reden is dat het geluid daar zo hard en zuiver is dat als het vol uit staat dat je er piepende oren van krijgt dus de Hardstyle beats knallen om je oren de 24e! Wees gewaarschuwd de organisatie is niet verantwoordelijk voor enige oor beschadiging.

Op 24 juni zal het dak van één van de mooiste clubs die ons land rijk is volledig wegblazen. Met Signal On Tour in Club 7even te Zaandam zijn alle ingrediënten voor een super evenement aanwezig. Met een ijzer sterke line-up wordt stilstaan onmogelijk, want naast een niet gering aantal grote dj’s zal Dana haar platen voor zich laten spreken.

Nu is het zo dat een line-up een evenement niet uniek maakt, maar een goede line-up in een mooie club met super geluid en een geweldige sfeer dat alles in combinatie met jou als Hardstyle liefhebber maakt Signal on tour uniek.

Wat van dit Hardstyle concept een geslaagd avondje uit maakt is dat doordat de tour slechts één keer op een bepaalde locatie staat je de kans krijgt om iedere keer op een nieuwe locatie te genieten. Signal on tour in Club 7even staat garant voor een avond goede harde muziek met vernieuwende aspecten en vele verassingen. Op deze manier wordt uitgaan weer plezier maken en genieten met mede liefhebbers.

Ook geeft 2Fresh Events veel kans aan opkomend talent. Dit omdat de organisatie er van overtuigd is dat opkomend talent net zo goed ( wellicht beter ) draait als de gevestigde namen. De club ligt op 5 minuten (loop afstand) van het station in Zaandam. Dit allemaal voor maar € 10 entree (alleen deurverkoop).

Timetable :
22:00 u t/m 23:00 u Infinity
23:00 u t/m 00:00 u Ralph May
00:00 u t/m 01:00 u Zemtec
01:00 u t/m 02:30 u Lady Dana
02:30 u t/m 04:00 u Mitch & Miss Jay
04:00 u t/m 05:00 u Divato
05:00 u t/m 06:00 u Demolition Dj
Hosted by mc Apster

8 opmerkingen

The Demolition DJ :respect:

Zal kijken of ik vrij kan krijgen :yes:
Was 7even vroeger niet een club in Utrecht?
 
Zeker een vette avond en een vette lokatie!