Partyflock
 
­

Luvdancin deze keer in Rotterdam

gepubliceerd door , op
afbeelding Luvdancin deze keer in Rotterdam
FeestLuvdancin · Back to the raw II
Datumzaterdag 28 mei 2005
LocatieLas Palmas Site
Na een tweetal succesvolle edities in de Amsterdamse clubs Jimmy Woo (met Louie Vega en Raoul Midon) en Rain (met dj Deep & Kerri Chandler) gaat de organisatie nu naar Rotterdam. Zaterdag 28 mei zal de kleine zaal van de Las Palmas het decor vormen voor de 3e editie van Luvdancin. Voor de gelegenheid is een bijzonder programma samengesteld.

Headliner is niemand minder dan King Britt (US). Deze veelzijdige dj/producer uit Philadelphia staat al sinds 1992 aan de internationale top. In 1992 begon hij als “wax poet” van de Grammy Award winning Digable Planets. Inmiddels heeft hij zich ontwikkeld tot een alom gerespecteerd dj/producer/remixer. Deephouse, hip-hop, broken beat, nu-jazz, funk en afro tech zijn de muzikale genres die voorbij komen in een set van King Britt. Met recht is deze man een pionier te noemen van alle muzieksoorten met soul. Zijn hiphopalbum voor BBE welke in 2003 uitkwam als onderdeel van de befaamde serie BBE Records Beat Generation Series is een van de meest vernieuwende hiphopalbums van het vorig jaar. Of wat te denken van zijn houseremix van Josh One’s Contemplation wat uitgroeide tot een enorme clubhit. Ook heeft King Britt remixen gemaakt voor artiesten zoals Femi Kuti, Macy Gray, Tori Amos en Yoko Ono.

Naast King Britt maken nog 2 andere artiesten hun debuut bij Luvdancin. Dj Chezz is al jarenlang een graag geziene dj in de underground. Zijn voorliefde voor zwarte muziek is terug te vinden in zijn dj sets. Deze sympathieke Rotterdammer organiseert ook samen met Git Hyper de populaire LooseFit avonden in Rotown. Gerd is naast een begenadigd deejay en producer ook labeleigenaar van 4Lux Recordings. Dit label wat muziek uitbrengt van o.a. Flowriders, Heavenly Social en natuurlijk van Gerd zelf maakt furore in de internationale underground. Ook is de 4Lux clubavond “Connected” welke elke 2e zaterdag van de maand in Club Waas te Rotterdam plaats vindt een groot succes. Naast deze twee talentvolle deejays zullen de Luvdancin residents Leroy Rey en Cassie 6 hun opwachting maken. Cassie 6 is samen met productie-partner Han Litz flink aan de weg aan het timmeren. Zo zullen er binnenkort tracks van dit duo verschijnen bij het label van Jazzanova en bij Yoruba Soul, het label van Osunlade. Leroy Rey is inmiddels uitgegroeid tot een nationale top deejay. Wekelijks bewijst hij o.a. in de Amsterdamse Jimmy Woo en bij Paradisoul zijn unieke klasse en veelzijdigheid. Zijn enorm energieke dj optredens zorgen steevast voor uitzinnige taferelen.

Dit unieke event zal ook opgeluisterd worden via een speciale fototentoonstelling, de “Luvdancin Wall Of Fame”. Fotograaf Jos Kottman zal de meest speciale foto’s van de diverse Luvdancin events van de afgelopen 4 jaar exposeren. Een unieke verzameling foto’s samengesteld door een van Neerlands beste partyfotografen. Voorts zullen de traditionele Campari cocktailbar en de Polaroid-girls niet ontbreken.

Dit alles vindt plaats in de kleine zaal van Las Palmas waar voor de gelegenheid een ander geluidssysteem zal worden geplaatst. Er zijn dan ook slechts 350 tickets verkrijgbaar bij de diverse voorverkoopadressen in Rotterdam en Amsterdam. Voorkom teleurstelling en wees er dus snel bij.

2 opmerkingen

...Verder niemand geinteresseerd in deze avond? (F)