Partyflock
 
­ Nederland

Tijden veranderen in C-town

gepubliceerd door , op
Tijden veranderen in C-town
11 mei 2005
In 2001 kwam Coevorden, na jaren lange afwezigheid langzaam weer op de partykaart van Nederland te staan. Het toen nog onbekende C-Town DJ team begon onder de naam C-town events met het geven van feesten in de discotheek Road House. De feestjes groeiden in korte tijd uit van kleine intieme feestjes naar volwassen feesten die meer en meer bezoekers trokken uit alle delen van het land. De bekendheid van het Coevorder dj team nam met grote sprongen toe. Artiesten als Lady Dana, Pavo, Luna, Rob & MC Joe, Outblast, The Darkraver en Promo hebben in de afgelopen jaren de weg naar het noorden des land weten te vinden.

Het afgelopen jaar hebben zich een aantal belangrijke veranderingen voorgedaan in Coevorden. Begin dit jaar zijn alle concepten van C-town events overgenomen door een nieuwe speler in de markt; Exceptional Events. De eigenaren van deze organisatie, de C-town leden Marc Stevens en Tim-E zullen proberen de doorgewinterde partybezoeker nog meer en beter te laten genieten van een nodige dosis beuk- partygeweld.

Een andere belangrijke verandering is dat Road House van eigenaar veranderd is en momenteel wordt verbouwd. Eind april is de locatie voor het laatst open geweest voor het publiek. Begin september zal het weer worden geopend onder een nieuwe naam en zal het voorzien zijn van een spetterende nieuwe inrichting. Maar op 10 juni zullen de deuren eenmalig opengaan voor een nieuwe editie van Injector. Exceptional Events kreeg veel vragen over hoe dit nu mogelijk is, immers je wilt toch niet feesten tussen al het puin die een verbouwing met zich meebrengt? Natuurlijk is dit niet het geval. In de verbouwing wordt in eerste instantie alleen de bovenste zaal aangepakt die bij onze vaste bezoekers bekend staat als de “live-zaal”. De onderste zaal (de discotheek) zal gewoon in zijn oorspronkelijke vorm blijven bestaan. Na de verbouwing, wanneer alle zalen weer beschikbaar zijn, kan het alom bekende concept Hardtraxx wederom plaatsvinden. Hierbij wordt traditiegetrouw gebruikt gemaakt van beide zalen.

De komende editie van Injector op 10 juni belooft wederom een vette te worden, wat te denken van namen als:

  • Neophyte
  • Lunatic & Miss Hysteria (Speedrazor)
  • Slavko (The Bridge)
  • Tim-E (C-town/ The Outlaws)
  • Marc Stevens (State 28 Records/ The Outlaws)
  • Mindhacker (Audio Attack)
  • Host: Mc Da Syndrome (Hellbound)

  • Waar het op Hardtraxx gebruikelijk is hardstyle en hardcore te verspreiden over de twee zalen, zullen op Injector beide stijlen in één en dezelfde zaal te horen zijn. Exceptional Events zal laten zien dat hardstyle en hardcore prima samen gaan, mits rekening wordt gehouden met een goede opbouw. De huidige dance scene in Nederland is opgedeeld in zoveel hokjes en substromingen dat het soms moeilijk is om door de bomen het bos te zien. In “The good old days” was house ook gewoon house en ging iedereen gewoon lekker los op de muziek. Exceptional Events wil met Injector dan ook een statement maken, namelijk dat het heel goed mogelijk is deze hokjesgedachte los te laten en gewoon in één zaal met zijn allen los te gaan op de hardere stijlen binnen de dance.

    Degenen die zich op www.exceptional-events.nl aanmelden voor de mailinglist maken kans om in 2006 gratis naar alle feesten van Exceptional Events te kunnen gaan. Dit betekent dus niet alleen Hardtraxx en Injector, maar ook Monkeybass, Outlaws, Armageddon en Shockwave.

    22 opmerkingen

    c-town altijd oke! :) :bounce:
    Ja ja dat gaat weer een leuk feessie
    worden!!!!
    Super jongens:respect:
    :hug:
    Ziet er goed uit! :jaja:
     
    Artiest Solar
    Niets dan :respect: voor deze heren..! Zij zorgen ervoor dat het Noorden niet uitsterft! Oftewel... Mijn voorbeeld!!

    AANSTAANDE ZATERDAG: C-TOWN DJ TEAM @ Totally Hard..!! (de heren sluiten af, dus dat wordt knallen!)
    laatste aanpassing
    Ben van de partij (Y)

    Eerst een volleybal toernooi :bier:
     
    Artiest Mica
    Dikke :respect: voor deze mannen!!

    En 10 juni altijd aanwezig!!
     
    say hell yeah!
    Artiest {SHOWLIST artist 33973, 23538}
    (y) goede zaak mannen.. GA ZO DOOR
     
    (Y)
     
    jullie zijn er goed mee bezig!(y):yes:
    GA zo DOOR
     
    Altijd leuke feestjes daar met Wouter:D

    Neophyte aanwezig, ik aanwezig :yes:
    Zeker zeker..Ziet er top uit...(Y)

    Wat zijn we allemaal blij met onze mannen uit C-town...:respect:..
    Artiest {SHOWLIST artist 57717, 16770}
    Ziet er goed uit!
     
    eej mensuh zieter goed uit!!
    :brb:
     
    Zekers mooie zaak, alles in 1 zaal!! Samen los gaan!
    Ben er vast weer bij.

    Mzzl,
    :respect: C-TOWN:respect:

    (y) 10 juni zeker aanwezig!! NEOPHYTE (Y)
    laatste aanpassing
    ik probeer er weer bij te zijn..
    en ga zo door jongens..dikke (K)smokie
    wordt weer een mooi feestje:bounce:

    C-Town:respect:
    ziet goed uit! C-town :respect: