Partyflock

Heroes of hardhouse

 

Heroes of hardhouse

gepubliceerd door , op
Zoals jullie weten zijn wij van Heroes of hardhouse hard bezig om feesten te organiseren in noord holland. Vrijdag 29 april ook wel Koninginnenacht, pakken we flink uit met een vette party in discotheek Millennium in Castricum. De millenium is een goede locatie. Voor heroes of hardhouse feesten en zullen ongeveer 1 keer in de 3 maanden daar gegeven worden ,de mooie licht shows en het goede geluid van de millenium is in heel noord Holland bekend

Ook dit keer zullen we proberen om een goed feest neer te zetten met toch een lage intree prijs en natuurlijk de drank prijzen want feesten moet toch betaalbaar blijven. Speciaal voor deze eerste editie van heroes of hardhouse in de millenium hebben we voor jullie drie djs uitgenodigd. De dj die de spits zal afbijten is dj Dance @ G. Ook wel bekend bij jullie partygangers als de resident dj van heroes of hardhouse. Rond 9 uur zal hij een 2.5 uur durende opbouwende hardstyle set ten gehore gaan brengen waarin de beste hardstyle plaatjes van toen aan bod komen.

Na hem is het de beurt aan dj Vortex. Deze Italiaanse dj /producer staat bekend om zijn aparte opzwepende Italiaanse producties op het stik label. Deze man is niet vaak in Nederland te horen en zal daarom exclusief voor heroes of hardhouse op 2 feesten draaien. Dit zal een flink harde Italiaanse set worden want daar staat deze dj om bekend. Ook zal de welbekende beeldschone Lindsay van der Eng aka dj Korsakoff komen draaien. Deze hardcore dj/producer heeft al op vele grote feesten gedraaid waaronder masters of hardcore en thunderdome. Zij zal de avond afsluiten met een flink lekkere harde hardcore sound. De avond zelf zal er ook gebatlled worden door 2 duister klinkende keeltjes genaamd mc villain en mc M-Shane.

Het feest zal duren van 21.00-2.30. Kaarten kosten in de voorverkoop 15 euro en er zullen ook kaarten aan de deur verkocht worden. Discotheek Millennium is gevestigd in de dorpsstraat 75 te Castricum. Vrijdag 15 mei zal er een heroes of hardhouse zijn in bobs in Uitgeest. We pakken dit keer weer groots uit. De bobs een lokatie die ruimte bied aan 3000 partygangers zal ook dit keer weer omgetoverd. Worden tot een hoogwaardige locatie voor hardstyle feesten. We hebben dit keer weer full colour lasershows die elke keer weer verbazing opwekken. Tevens zal er deze editie extra aandacht aan de koeling van de zaal worden geschonken. Ivm met het klimaat in de bobs

Speciaal dit keer zijn de shows van onze extravagante danseressen die jullie. Dit keer weer in hogere sferen gaan brengen. Naarmate de avond vordert zullen we het geluid systeem van de bobs uiteraard flink. Op de proef gaan stellen. Om lange rijen bij de bobs tegen te gaan raden we jullie ook aan om vroeg te komen. Niemand wil immers veel van het feest missen toch ?

Wederom zal dj Vortex van de partij zijn ,het genetic dj team zal de avond gaan openen. Deepack is ook uitgenodigd om er een echt feessie van te gaan maken, deze jongens weten. Wat de meeste van jullie willen en dat is hardstyle in de puurste vorm. Het dj/producer duo brennen & heart zal een 1.5 uur durende set gaan geven met veel van hun nieuwe releases en eerder uitgebracht werk. Dance@G zal de avond sluiten met zijn uptempo hardstyle en hardcore sound hij zal er dit keer zeker weer voor zorgen dat jullie zeker uitgefeest zijn om 05.00. Voor deze editie van heroes zal er een batlle tussen 2 van de beste mc’s zijn, namelijk mc M-Shane en mc Villain.

Verder hebben we weer full colour lasers en exclusieve dance acts. De voorverkoop is reeds gestart en de kaarten zijn ook aan de deur te koop en bij ticketbox. De kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop en het feest zal duren van 22.00-05.00. Entree vanaf 16 jaar.

Geen geld voor een kaartje?
Doe dan mee met de prijsvraag op pf en win gastenlijst plaatsten voor 2 personen. Discotheek de Bobs is gelegen aan de westerwerf 1 te Uitgeest.

29 opmerkingen

de licht shows en het goede geluid :|

whaha 8)
vortex vette shit, maar ik ben dan op audio attack :D
Tommy..
Artiest Phenom
Naja wie weet ff kijkje nemen..­ Beetje jammer evengoed dat het 15 eus kost..­
pff ze weten de millenium wel heel erg op te hemelen zeg :S maar goed als ik me nog is verveel he :D
Uhhmmm 15 mei is volgens mij op een zondag...­
mensuhh tis vakanss..­feestuhhh !!
Waarom plaatsen jullie zo'n slecht persbericht? Er staan echt tig taal- en spelfouten in :S
Dit kun je toch niet plaatsen:
Speciaal dit keer zijn de shows van onze extravagante danseressen die jullie.­ Dit keer weer in hogere sferen gaan brengen

met toch een lage intree prijs

Voor heroes of hardhouse feesten en zullen ongeveer 1 keer in de 3 maanden daar gegeven worden ,de mooie licht shows en het goede geluid van de millenium is in heel noord Holland bekend

:S

Enne Hardhouse IS GEEN HARDSTYLE mensen van de organisatie, Heroes Of Hardstyle zou t moeten heten. Heeft helemaal niks met hardhouse te maken!

(K) voor de hardhouselovers!!
laatste aanpassing
Agreed girl, dat hardhouse/hardstyle miverstand moet nou toch echt eens opzouten...­
dat gezeik over stijlen moet eens "­opzouten"­


Er zal iig weinig hardhouse te horen zijn op "heroes of hardhouse" :)
dramatisch

VOL met spel- zinsopbouw- en grammaticafouten deze text, veel onjuiste/overdreven beweringen, DRAMATISCHE naam, echt ZO on-origineel, om te huilen zeg, en volgens mij een ontzettend gaar kutfeest (de reden dat ik dit denk komt door de bovenstaande presentatie)

!! :nee: !!
brutalic: vraag me af of je zo vrolijk zou zijn als ineens frans bauer er stond

ja maar niet in HoKjUhS dEnKuH WanD IeK HeP EiN IdEnTyTiJt HoR
(kan het gewoon niet laten om in elk topic dat gaat over hardhouse iets te posten, helemaal als het geen hardhouse is, noem het het verhaal van de kikker en de schorpioen die op de rug van de kikker de rivier overging en hem toch stak)
wedde dat audio attack veel vetter was dan heroes of hardhouse in millenium?
vroeger werden de diverse hardere stromen dance-muziek onder de naam hardhouse weergegeven... dus er is geen fout in de naam!!!! :no:
dankuwel Miss Partygirl:)

@ Miech ;

Misschien is mijn muzieksmaak wel veel breder dan alleen hardstyle/hardhouse/hardcore/techno etc. etc.

dus...:gaap:
De millenium is een goede locatie.­ Voor heroes of hardhouse feesten en zullen ongeveer 1 keer in de 3 maanden daar gegeven worden ,de mooie licht shows en het goede geluid van de millenium is in heel noord Holland bekend

ow ? zo bekend is het niet! Staat meer bekend om K-U-T Lokatie! Met K-U-T Geluid en K-U-T Lichte!
maarja zie wel of ik erheen ga, als ze keer goed controlere op pepperspray ;)

edit : oh is al geweest :D
laatste aanpassing
maar die full color laser de laatste keer dat ik er was in de bobs was echt wel vet hoor
Brutalic>> die van mij ook

maar iedereen denkt in hokjes, of je het nu wilt of niet.­ Zie je geest als een bibliotheek waar je genres hebt om het gemakkelijk te maken te weten waar alles staat.­

Vandaar
naar aanleiding van de post van Hardhouse Girl:

Ik zeg helemaal niks :X Maar je hebt 100% gelijk over het plaatsen van zulke "tekst". Zal er verder niks over zeggen, kost me waarschijnlijk strafpunten als ik dat wel doe...

PS beetje raar dat er op de dag van het feest nog een persbericht wordt verstuurd en / of geplaatst :S
laatste aanpassing
wat een belachelijk persbericht...
er wordt dus niet enigszins een spellingscontrole op losgelaten kan je wel merken:S
leest ook erg makkelijk:P
maar ben wel van de partij de 15e en 2 Miss Velvet het is dan 1e pinksterdag dus maandag ben je vrij:)!!!
vroeger werden de diverse hardere stromen dance-muziek onder de naam hardhouse weergegeven... dus er is geen fout in de naam!!!!:nee:

Vroeger woonden mensen ook in plaggenhutten...
laatste aanpassing
Vroeger woonden mensen ook in plaggenhutten...­


:respect:
2 Tuk --> er staat in de tekst: Vrijdag 15 mei.­ Vandaar dat ik even meld dat de 15e op een zondag is.­
Maakt niet uit.­ Maandag is het pinksteren.­

Maar de mil vind ik nou niet zo geweldig hoor, met Eternity in ieder geval niet.­
Ben bij de vorige editie van Heroes of Hardhouse geweest, in Bobs Saloon, en dat was best te pruimen. Alleen ik vroeg me af wat Korsakoff daar deed .. Had dan DJ Vince geboekt .. Hij staat voor een kwaliteits DJ set .. :)
laatste aanpassing