Partyflock

Madness Events presents Total Madness

 

Madness Events presents Total Madness

gepubliceerd door , op
De organisatoren van Madness Events komen met het tweede deel van Masters of Madness. De naam is echter anders maar het concept blijft hetzelfde. Ook deze keer weer 3 zalen met een top line-up voor weinig geld. De organisatie van Madness Events heeft besloten om de naam van het Evenement Masters of Madness (van 1e Paasdag) te wijzigen in Total Madness. Dit om verwarring te voorkomen met andere organisaties die ”Masters of” in hun naam hebben. Het concept blijft echter wel gehandhaafd. De locatie, oftewel het decor van dit geheel is dezelfde locatie als de vorige editie; The Energy in Budel. Tijdens dit evenement zal de indeling hetzelfde zijn als de Masters of Madness editie. Deze avond beschikken we dus weer over 3 zalen met diverse soorten muziekstijlen.

In Area 1 zal Hardstyle / Jump gedraaid worden met de vertrouwde line-up van de meeste hardstyle / Jump feesten. Area 1 is de bekende discotheek. Hier staan toppers als Zany, Yves, Punisher, Robbie Magura, Energy Residents en MC Da Hustla. In Area 2 zal de line-up bestaan uit veel grote namen zoals Promo, Vince the turntable”master”, Jeckle, Sceletor, Wizard, Aspirity, Reload-R en MC Chain. Area 2 hoort bij het naastgelegen Café De Bonte Os. Deze doet normaal dienst als feestzaal maar zal speciaal voor dit feest worden omgedoopt tot hardcore tempel. Hier zullen dan ook zoals zojuist aangegeven enkele grote hardcore namen binnen de hardcore scene hun kunsten komen vertonen.

Area 3 zal gehost worden door BSHVN Underground Events welke inmiddels al een behoorlijke naam heeft weten op te bouwen binnen de regio Weert en wellicht daarbuiten. Area 3 is de kelder van de The Energy. Dit knusse zaaltje is uitermate geschikt voor het echte oldschool gevoel. Hier zullen dan ook vertrouwde namen staan die vaker in de The Energystaan geprogrammeerd. Het dak zal er af gaan in de kelder! De voorverkoopadressen zullen kaarten verkopen tot 14 Mei 2005. Na deze datum zal er alleen maar deurverkoop zijn. De voorverkoopkaarten zijn te verkrijgen via de locatie zelf, en per email via dance@discoclubnrg.nl.

Er zijn nog steeds personen die nog niet bekend zijn met de plaats Budel. Tegen deze gasten kunnen we zeggen dat Budel heel gemakkelijk te vinden, en zeker de moeite waard is om te komen naar deze top locatie. Budel ligt aan de A2 ligt tussen Eindhoven en Weert. Afslag 37 Budel, volg centrum, na de rotonde derde straat links en je bent er. Makkelijker kan niet. Er is hier ruim voldoende parkeergelegenheid op het plein bij de discotheek. (Of kijk op www.routenet.nl)

Wat ook nieuw is, is dat we met dit evenement flyerbags gebruiken als de bezoekers naar huis gaan. Hierin zit dan veel informatie over vooraanstaande toekomstige evenementen. Mochten er nog organisaties zijn die hierin mee willen gaan, dan kunnen ze een email sturen naar het bovenstaande emailadres. Als we verder naar het jaar 2005 kijken dan staat de volgende editie van Total Madness gepland medio juli. Ook deze party zal dan weer een flinke line up vertonen verdeeld over 3 zalen. Hierover meer in de volgende persberichten.

21 opmerkingen

Ben dr ook weer bij! :yes:
Maken we zeker weer een Vet feestje van! :yes:
In de kelder wordt weer goeje heb ik het idee :P

:bier: BSHVN REPRESENT :bier:
laatste aanpassing
word weer lekker feeste ! ;)
Heeeuuujjj...neemt die zn platen mee in n kast? B)
laatste aanpassing
SOOW heb er nu al zwaar zin in !! :yes:
VET KNALLEN IN BUDEL!!! (6)
Zin an, zonder an, maarwel met een fotocamera(man)

Killa Regeltj ge wetj :D
laatste aanpassing
Jaja die fotocamera kan nie misse;)
laatste aanpassing
stelten??
Laten we voor de verandering nog eens een skatebike meenemen..­
Word zekers weer een goed feest
net als de vorige keer:D
jah,, daar bestaat geen twijfel over denk ik,,

maar uhh,, wel chill,, de ene keer kienen in de zaal,,
de andere keer is het meteen weer een superstrakke ruimte !! met vette beats,,,

multi-functioneel hé