Partyflock
 
­ Nederland

Mystery Land 2005 - De Hosting Partners

gepubliceerd door , op
Vrijwel alle 50-duizend bezoekers van Mystery Land waren het er vorig jaar over eens: het oudste dance festival van Nederland was één groot hoogtepunt. We zijn inmiddels acht maanden verder, maar de vuurwerkshow bij Marco V, het optreden van Erick Morillo met drummer Tommy Lee, de afgeladen Q-dance stage en de helikopterlanding van Tiësto liggen nog vers in het geheugen. Om nog maar te zwijgen van de nephuwelijken, de ‘boze’ kabouters, de rijen voor het Love Motel of wat er zich allemaal afspeelde bij Ex-Pornstar.

Mystery Land is een uniek festival. Op geen enkel ander evenement valt zoveel te zien en te beleven. Dat zal op zaterdag 27 augustus opnieuw blijken, wanneer het mooiste festivalterrein van Nederland (de voormalige Floriade in de Haarlemmermeer) wederom het decor vormt voor de daverende afsluiter van het festivalseizoen.

Op het moment van schrijven wordt de laatste hand gelegd aan de muzikale programmering. Ook dit jaar gaat het festival de samenwerking aan met de beste dancelabels en organisaties. In de tweede week van mei wordt de complete line-up bekend gemaakt, maar hier zijn alvast de ‘hosting partners’ van Mystery Land 2005.

COCOON: Elk jaar een doorslaand succes op Mystery Land: de uitpuilende Cocoon-tent, gehost door Sven Väth. De Duitse godfather of techno zal zich ook dit jaar omringen door een hele reeks grote techno-dj’s.

EVERYBODY: Sander Kleinenberg, een van de allergrootste internationale namen van dit moment, is met Stef Vrolijk de man achter het veelgeprezen ‘Everybody’, dat dit jaar voor het eerst een eigen tent host op Mystery Land.

Q-DANCE: De jongens van Q staan niet alleen garant voor het beste wat de harde stijlen te bieden hebben, maar ook voor adembenemende podiumontwerpen, waarvan je kin op je schoen valt.

SUBLIMINAL SESSIONS: Subliminal Sessions is het eigen podium van de Newyorkse housepionier en Subliminal labelbaas Erick Morillo, die vorig jaar op Mystery Land een geweldig feest neerzette.

BLACKHOLE: Het Nederlandse Black Hole-label staat voor kwaliteits trance en techno. De labelmaten en vrienden van de nummer 1 DJ van de wereld weten wat de bezoeker beweegt.

FELIX DA HOUSECAT AND DECKED OUT: De Amerikaanse Felix da Housecat speelde een sleutelrol in de doorbraak van de electro-clash. In samenwerking met zijn boekingskantoor Decked Out host de houselegende een eigen podium op Mystery Land. Electro en eighties-dance voor de 21ste eeuw.

THE BEATCLUB: Wegens succes geprolongeerd: de Beatclub van dj Per. Bekend van de legendarische, vaak illegale party’s uit de vroege jaren negentig. Verwacht ook dit jaar een stortvloed van classics en andere hoogtepunten uit de vroegse housejaren en een weerzien met verloren vrienden en bekenden van de eerste housegeneratie.

Verder onder andere MADHOUSE, 4N, ALL IS ONE, CHEESE, CLUB LOVE en een geheel eigen (erotisch, pornografisch en natuurlijk compleet over de top) eiland voor EX-PORNSTAR.

Tickets kosten 52,50 (ex fee) en zijn verkrijgbaar via TicketOnline.nl, 0900 300 6000 (45cpm) of via de filialen van Ticketbox en Free Record Shop.

MysteryLand
Yesterday is history, Today is a gift, Tomorrow is mystery.
27 Augustus 2005
Haarlemmermeer

245 opmerkingen

het lijkt gtst hier wel jongens............:nee:
 
Ja erg jammer dat de Lexion-tent er niet meer is.
Sven Vath :D
 
:gaap: Lekker belangrijk jongens!! De een houdt van hard core de ander van techno en weer iemand anders van trance etc. Beter toch?? Als we allemaal op dezelfde muziek zouden rond stuiteren zouden we ALLEEN maar grote commerciele feestjes hebben. En daar hebben we toch allemaal zo'n hekel aan????
Ik ben erbij Subliminal Sessions is mijn ding!!! En Erick Morillo mijn held. Als het jou ding niet is, best. Maar wordt een beetje moe van de leuzen " hard core is voor relschoppers" en trance voor nep juppen. Ieder z'n ding....
 
sta gewoon weer bij q-stage....is erg goed bevallen afgelopen jaar!
 
weer geen hardcore dus wéér geen mysteryland voor mij...:no:
ze vergeten wat dit festival zo groot heeft gemaakt en gaan nu puur en alleen voor de comercie....jammer.......
 
vorig jaar uitstekend vermaakt :) dit jaar weer als de line up me een beetje bevalt :)

maar ipv een helikopter vlucht etc, kaartje goedkoper...
 
Hier ga zeker weer heen, vorig jaar super vermaakt:bier::bounce:
En het zal ook één van mijn eerste feestjes sinds lange tijd gaan worden:D:bounce:
 
dit is echt mijn feesie hier ga ik zeker heen...kan nu al niet wachten duurt nog zo lang...
2 jaar geleden in 2003, was er toch wel degelijk hardcore te vinden op Mysteryland. Ik heb Promo en Catscan sowieso zien draaien en der waren nog wel een aantal hardcoredj's aanwezig hoor
vorig jaar was ook zwaar vet ben dus zeker van de partij dit jaar....
 
Artiest Arrivée
comercie


Joh... je weet niet eens hoe je het moet spellen, dus alsjeblieft hou je stil.
Als iets commercieel is op dit moment is het hardcore wel, daar word je helemaal mee doodgegooid!
laatste aanpassing
 
dit jaar ben ik ook weer van de partij :)
Waar is Club R_aw? :(:(
:'(

Ik wist dat het vorig jaar bagger was, dan zal het dit jaar ook niet veel meer zijn.

Zijn er nog leuke feesten eind augustus? (decibel gaat niet door ivm vakantie)

En wanneer wordt die schijt urban eens gebanned???
 
Hhhhmmmmm, twijfelgevalletje. Het is dat het zo dichtbij is.........
geen armada...jammer
dan maar blackhole :D
""""Vrijwel alle 50-duizend bezoekers van Mystery Land waren het er vorig jaar over eens: het oudste dance festival van Nederland was één groot hoogtepunt.""""

uuuuuhm,hebben ze alle 50.000 meegedaan aan een enquete ofzo?????????????????? Iedereen weet dondersgoed dat er vorig jaar gewoon dingen niet ok waren....(ingang bv)dus "1 groot hoogtepunt''..pfff... laat mij niet schaterlachen s.v.p! Id-t weet wel eventjes wat iedereen er van vond....hahaha..jeah wright.



En als 't zo door gaat evenaart de ticketprijs straks het prijzige dancevalley nog....alsof ze er trots op zijn heh.
De Cocoon-tent maakt hopelijk weer een hoop goed.
laatste aanpassing
 
no hardcore no party
Ligt het aan mij, of wordt ML elk jaar slechter?? :(
laatste aanpassing
Mystery = history no hardcore no gift!!!

tomorrow ? nightmare outdoor?? :9
uh, misschien domme vraag, maar wanneer start de verkoop eigenlijk, is is ie al??? :bloos:
We hebben er weer zin in :bounce:

Enne de verkoop is al begonnen kaarten 55.75 euries P.S!
OKEE ik zal er ZEKER zijn dit is weer een van die feesten waar ik zeker bij wil zijn!!! IEDEREEN TOT DAN (K)
 
Mysteryland was vorig jaar top....zolang je er zelf maar een feestje van maakt!!! Ik wil het niet missen, Sta nu al te trappelen!!!
Lol maak je nog altijd zelf... en heb je daar nog super muziek bij is dat toch altijd toppie... je kan het nooit iedereen helemaal naar de zin maken... want er is altijd wel wat.... en anders idd gewoon niet gaan...

Wij gaan ook zeker weer dit jaar!!!!
wat maakt het allemaal uit als het maar super gezellig word natuurlijk
dikke plak(K)
ga zekerzz helemaal van god los daar dat weet ik wel haha!!!!!!!!!!!!
 
Was echt een super feesie! helemaal topp!! (L)