Partyflock
 
­ Nederland

Disco vs. Dance

gepubliceerd door , op
Disco vs Dance is de naam van het nieuwe outdoor evenement wat plaats zal vinden op 2 juli 2005 op recreatiegebied Vlietland te Leidschendam. Dit is de eerste editie waar de 70’s en 80’s muziek de “strijd” aan zal gaan met de huidige dance. Met dit concept combineert St. Legendary Events twee zeer populaire stromingen op een unieke wijze en biedt zij de mogelijkheid om kennis te maken met de z.g. andere muziekstroming. Stichting Legendary Events geeft met de realisatie van dit evenement antwoord op de grote vraag naar vernieuwende dance events en in het bijzonder in de regio Leiden.

Op recreatiegebied Vlietland en in de weide omgeving van leiden is dit de eerste maal dat een dance evenement van deze schaal wordt georganiseerd. Op het festivalterrein zullen twee grote podia geplaatst worden met twee verschillende muziekstijlen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn: enerzijds de vrolijke disco sounds (70’s, 80’s) en anderzijds de populaire dance beats (club, trance en techno). Hier zullen onder andere TOP-dj’s te horen zijn zoals Mark van Dale, Erick E, Ronald Molendijk en Rank 1. Voor het discopodium heeft st. Legendary Events de grootste discoartiesten aller tijden geboekt. Sterren zoals als The Trammps, Boney M, the Pasadena’s en Rose Royce’s Gwen Dickey zullen van de partij zijn om de strijd om populariteit en absolute roem aan te gaan met de Dance dj’s. Op het festivalgebied zal er, naast dance- en disco acts, een kermis aanwezig zijn en een grote markt met diverse leuke kraampjes. Daarnaast is er een mogelijkheid een verfrissende duik te nemen in het aanliggende meer.

Volledige line-up:
Dancepodium: Mark van Dale, Erick E & MC Gee, Ronald Molendijk, Rank 1, Randy Katana, Marcel Woods, G-Spott, José & MC Stretch, Sebastian Sleebos
Discopodium: The Trammps, Boney M, the Pasadena’s, Rose Royce’s Gwen Dickey, Ben Liebrand, Dj Silverius, Dj Sven Prinsen & Forrest, Marc de Roo & KR1Z, Hot & Streamy.

Tijden en kaartverkoop
Vanaf 11 uur zijn alle Dance- en Disco liefhebbers welkom op recreatiegebied Vlietland om er 12 uur lang samen te dansen en te feesten en er een onvergetelijke dag van te maken. Kaarten zijn verkrijgbaar bij ticketbox, Free record shop en Beep Mobile Tickets (€27.50 en aan de deur when available €35.00, er zijn in totaal 20.000 kaarten beschikbaar). Van elk verkocht kaartje zal er €0,35 gedoneerd worden aan de Nederlandse Stichting tegen Zinloos Geweld.

Voor meer informatie en het strijdschema, check www.discovsdance.nl

27 opmerkingen

Supergaaf feest ;)
dope ding! lekker chill daar aan het strand!
moet nog maar even kijken of ik zin heb...vind het best wel veel, 25 euri voor de vlietlanden :/
 
Leuk concept! :yes:
 
Heel leuk concept, prijs zou een stuk vriendelijker kunnen zijn.
 
nou ik ga wel :D beter 25 euri voor de vlietlanden en een chille dag hebben, dan 50 euri betalen voor id&t en dan vervolgens drie uur wachten totdat je in een andere zaal bent :S
hahaha, daar heb je helemaal gelijk in!! :)
 
;)
Hup, een Outdoor feest waar ik met de fiets heen kan! Zeer goed! Nu had het andere podium nog wat harder mogen zijn, maar dit is ook leuk:D

Zeker van de partij!!:yes:
 
Lache om op die ouwe knallers uit je dak te gaan.
terug naar me jeugd.
Ben er op zeker!!!
Ha ha... dan deze ouwe zak ook de deur weer eens uit hi hi... back 2 my roots! Ik ben er !
Disco vs Dance?....Dat gaat Disco natuurlijk winnen...!!!
Disco?????? winnen???? stel feestende ouwe l*llen? welnee, Dance will win the match!!!!
 
nou......denk het niet
denk het wel dance rules always!!!!
 
:p
dat wordt een interessante battle!! ;)
 
:o, outdoor op de vlietlanden >> moet niet veel gekker worden :D zker mooi initiatief, maar vrees dat awake fest toch zker dit gaat winnen voor mij ;)
Vraag mij af hoe ze de omgeving willen afzetten, want dat terein is aan alle kanten makkelijk binnen te komen ook via boot etc :)
k denk dat ze daar wel voor zullen zorgen hoor ;)
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Vette shit! The Trammps, Boney M, the Pasadena’s & Rose Royce! Damn, en Awakenings fest dan..? Wat moet ik nou? HELP!
wat denk jij??? Disco VS dance natuurlijk!! dit is de eerste, awakenings is 1 keer in de twee á 3 maanden geloof ik... Dus ik weet het wel hahah, wordt gaaf!
Tis wel lekker dichtbij maar Sensation dan? hmmm....nog ff een nachie of wat over slapen..
 
dinnetje ja we moeten er nog maar even over na denken wat het wordt sensation of het thuis front....dit is wel heel vlak bij huis...
Zeker een goed feest, ben van de partij alleen moet wel werken (beveiliging) maar zal ook zat lol hebben!!!
 
Ik ben er ook! @ work 8ter de bar! :)