Partyflock
 
­

Retronic presents the DansSalon Reunion

gepubliceerd door , op
Woensdag 4 mei a.s. zal de Eindhovens club Danssalon voor een keer terug keren naar de glorie dagen van midden jaren ’90. Tijdens de spectaculaire DansSalon Reunion party zullen oude tijden herleven. Met niets minder als al het goede van toen, zoals de beste Danssalon acts, de dj’s Marco V & Benjamin Bates, het decor en vooral niet te vergeten jullie de bezoekers, zal er nog een keer samen worden gekomen om die unieke sfeer te proeven die alleen in het kleinste pretpark van Nederland te vinden was. De DansSalon Reunion, de Danssalon op zijn best!

Mellow & Club Classics
De reunion zal garant staan voor alleen de allerbeste mellow en club classics in combinatie met acts zoals alleen de Danssalon ze kon neer zetten. Cindy Jacobs bedrijfsleider Mega Swing Paleis Danssalon: “De DansSalon reunion is zoals de naam al doet vermoeden een grote reünie voor iedereen die in de jaren 90 in de Danssalon opstap ging. Wij willen deze avond een onvergetelijke en ouderwets Danssalon clubavond creëren, waarbij de bezoeker zich nog een keer in die unieke sfeer van toen waant zodat oude herinneringen kunnen worden opgehaald met vrienden en bekende van toen.

Marco V & Benjamin
Tijdens de avond zal alles draaien om de sfeer van toen, hierbij mogen de dj’s van toen, welke je het kippenvel op de arm bezorgen, natuurlijk niet ontbreken. Niemand minder dan de oude resident dj’s van de Danssalon; Marco V & Benjamin Bates zullen nog een keer het bordes betreden om je een onvergetelijke avond vol van de beste club-classics te bezorgen.

Entertainment
Om de herinnering aan het oude house tijdperk compleet te maken is het oude dansteam van club Danssalon bereid gevonden om nog een keer hun outfits uit de kast te halen, en de dansblokken van de Danssalon te bestijgen. De bezoeker zal getuigen worden van een uniek en spectaculair samengestelde show, met dans- en theateracts.

Toegangsprijs
Toegangskaarten voor dit unieke evenement zijn slechts € 10,- per stuk en zijn enkel verkrijgbaar aan de kassa. We raden de mensen aan vroeg te komen, want vol = vol en het zou toch zonde zijn als je geen onderdeel kon uitmaken van dit unieke spektakel. Minimumleeftijd ligt op 18 jaar en een geldig legitimatiebewijs is verplicht.


Informatie: www.danssalon.com / www.frequence.nl / www.r-dprodctions.nl

7 opmerkingen

 
zou er ook hellraiser oude stijl gedraait worden?:P
 
was altijd goed relaxed, vooral op de donderdag met marco v...­
Godver dilemma dilemma...Tiesto in de MatrixX of back to where it all started op dit feest...

Ik wil dit eigenlijk niet missen! :(

Mn eerste pilletje was in de Danssalon, mn eerste partyjaar zat ik daar elke vrijdag en zaterdag...toen TMF "THe DJ's ging opnemen heb ik dat verschoven naard e donderdag.

Toen ging Marcon V. die daarvoor nog gewoon Marco heette ook die typische hardtrance draaien ipv mellow...

Allemaal meegemaakt dus. Dus zou drbij moeten zijn. *sucht*

Moeilijke beslissing.
Ligt het aan mij of kunnen ze bij de Danssalon niks nieuws verzinnen ?
 
TerrorMaster> dit zijn wel de 2 heren die de dansSalon groot hebben gemaakt, alleen van de dansSalon is nu geen klote meer over van wat het toen was...­ Dus moge de goede oude tijden weer deze avond herleven!!! :bounche:
Modderfokking damn nog aan toe, geweldige avond gehad! Echt helemaal back into time, supersupersupervet!!!!