Partyflock
 
­ Nederland

Royal Adventures - 2 Adventures 1 Party

gepubliceerd door , op
Royal Adventures - 2 Adventures 1 Party
19 april 2005
FeestRoyal Adventures · 2 Adventures 1 Party
Datumvrijdag 22 april 2005
LocatieSoestdijk II
Een feestje in Paleis Soestdijk?? Bijna! Op 22 april is er een exclusief feestje in Soestdijk II, een replica van het paleis waar wél gefeest kan worden! In de buurt van het centrum van Eindhoven is er op Royal Adventures plaats voor twee avonturen, een Techno-adventure met o.a. Wouter de Moor en Solid Decay en een Minimal-adventure waar o.a. Bart Skils een 4uur durende set zal neerzetten.

Kun jij ook niet wachten totdat het weer koninginnedag is? Een week voor koninginnedag kun je alvast proefdraaien op een unieke locatie in Eindhoven. Soestdijk II zal 22 april aanstaande het toneel zijn van Royal Adventures! Deze replica van paleis Soestdijk zal deze avond en nacht geheel in het teken staan van techno in koninklijke sferen.

Soestdijk II is gebouwd door de grootste fan van het koninklijk huis is Nederland, Johan Vlemmix! We kennen hem natuurlijk ook allemaal van Te land ter zee en in de lucht maar ook als fractievoorzitter van Partij van het feest. Vooral dat laatste is ook de reden dat Soestdijk II geen saaie aangelegenheid zal zijn, maar dat er een feestruimte van gemaakt is die zeker geschikt is om avond, nacht en zelfs vroege morgen flink te knallen.

Bij binnenkomst proef je meteen de koninklijke atmosfeer. Op de begane grond van het paleis is er een zaal waar flink gedanst kan worden voor de dj, daarnaast kan je er ook lekker relaxen aan de bar of chillen in de chill out. Dit alles natuurlijk onder het genot van een heerlijk minimal deuntje. Bij een koninklijk paleis hoort uiteraard een koninklijke kelder en ook hier ontbreekt het in Soestdijk II niet aan. Deze knusse kelder met zijn laag plafond en geen geluidsbeperkingen leent zich uitstekend voor het wat meer stevige en duistere technowerk.

Op de begane grond zullen talentvolle dj’s hun pakkende minimalsound ten gehore brengen.DJ Dirk zal hier openen en zal iedereen laten horen waarom hij terecht als talent bestempeld wordt. Gevolgd door Resmic met zn 17 jaar de jongste dj, die zn minimal deuntjes al op feestjes in Leeuwarden en Lochem ten gehore heeft gebracht. Dan zal het de beurt zijn aan Makz, die in het zuiden een van de mensen is achter Sonic Planet die maandelijks technofeesten geven in Venlo, waarbij hij zelf 1 van de residents is. Dan is het de beurt aan Programm vs Geiz. Deze talentvolle dj's vormen samen een uitstekend duo en maken momenteel al naam in Amsterdam waar ze op verschillende feesten hun mixkunsten vertonen en waar we in de toekomst zeker meer van gaan horen. Maar als afsluiter zal Bart Skils, die eigenlijk geen introductie meer nodig heeft voor alle Technoliefhebbers, het paleis flink doen opzwepen met een 4uur durende set beginnend met minimal en eindigend met lekkere techno. Dat is ook precies dategene dat Bart Skils het liefste doet.

In de Kelder van het paleis zal er een opbouwende avond zijn met opzwepende progressive, acid en techno beats. Mike Lano & Disco Jeff zijn 2 broers uit Hilversum die openen met een set van een rustige techno om lekker warm te draaien. @eaze is 1 van de residents van Mindless en laat ons horen dat ook progressive samen met techno perfect in 1 set passen. Dave Laros een andere resident van Mindless zal hieropvolgend een set neerzetten dat een mix zal zijn van Techno en Acid. Dan is het de beurt aan 1 van de blikvangers deze avond, Solid Decay. Deze uit Deurne afkomstige supertalenten gaan ons 1,5uur verwennen met een liveset van acidtechno. Waarbij ze gaan bewijzen waarom ze 2 jaar geleden de publieksprijs hebben gewonnen bij de grote prijs van nederland in Paradiso. Vervolgens zullen de bpm's verder worden opgevoerd. Hiervoor zal Jarno van Esseveldt verantwoordelijk zijn, hij zal de wat meer diepere en stevigere techno met italiaanse invloeden ten gehore brengen. Waarna vervolgens Wouter de Moor, zeker geen onbekende naam voor de technokenners, de avond gaat afsluiten. Wouter de Moor kennen we o.a. van Chemistry en vele andere feesten en zal voor het eerst in Eindhoven zn kunsten tonen. Afsluitend zal Wouter de Moor samen met Little J, bekend van de bunkerfeesten in Eindhoven en zeker ook geen onbekende meer, back2back gaan.

Leuk detail voor de echte Techno die hards. Als we om 7uur nog nie moe zijn zal er nie op de klok gekeken geworden en zal er door gegaan worden totdat iedereen er bij neervalt......

Wil je erbij zijn wees dan snel, er zijn slechts 250 tickets beschikbaar. Check de website voor meer info.

Tickets vvk: 10
Tickets a.d. deur: 12,50

Meer info:
http://mindlessparties.netfirms.com

33 opmerkingen

 
Artiest Programm
Dit zijn nog eens feesten :D Ben zeker van de partij ;)
Artiest Jarii
Hehehehe... Ik ben zeker ook van de partij!!! Wordt knallen tot in de vroege uurtjes :p
ik zou het niet durven om niet te komen ;-)
laatste aanpassing
leuk feestje, goed initiatief!

weet niet zeker of ik aanwezig kan zijn, ga wel me best doen!!!
Ik wil HEEL graag gaan maar ben zoooooo bang dat er teveel Minimal gedraaid gaat worden...daar kan ik echt niks mee.

Muzikaal vond ik Awake zaterdag echt niet mijn ding, kon mn ei dan ook niet kwijt...

Ik wil lekker kunnen swingen en grooven en knallen eigenlijk...

Ben nog steeds in dubio dus. :)
Ik wil HEEL graag gaan maar ben zoooooo bang dat er teveel Minimal gedraaid gaat worden...daar kan ik echt niks mee.

Wackiejacky... geen angst!!! In de technokelder zal er geen enkel minimaldeuntje zijn... dat is alleen in het bovengedeelte te beluisteren. In de kelder is er alleen plaats voor echte Techno :P

:) :) :)
:D Haha ja kweenie hoor, moet echt effe een shotload of energy kwijt vrijdag, heb een gruwelijk drukke week nu en next week wordt al helemaal hell.

Maar Soestdijk is wel een vette locatie eigenlijk. b) Wel vaker stoere feestjes gehad daar.

Ik ga maar gewoon een kaartje halen...Jelle draait als laatdte dus die gaat avst wel effe mijn beentjes laten bewegen. En als 't niks is zuip ik me gewoon helemaal klem hehe, kan toch met de fiets...komt wel goed. :)
 
Nice!!!
 
ik ga wat rustige techno draaien.....

orders van de baas :/

maar eeh ja ik ben er ook
laatste aanpassing
Orders van de baas??? hehehehe

Fuck de baas... Laat die beats maar knallen zou ik zeggen ;-)

Ik zal de baas wel ff wa anders vertellen :p
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 926, 664, 610}
Artiest Wesdex
Leuke avond zo te zien!
Maar weet nog niet of ik
naar Eindhoven afreis..
Wel veel succes en plezier
gewenst, ook aan AVE :)
jarno: ik ben de baas niet hoor ;-) hahaha...

wes: thnx gaat zekers lukken!!
dit lijkt me echt een spot waar Disco Jef met de hoorns kan blazen en tevens de galm zijn ding kan laten doen! Ik zal er zijn kinders!
hehhe :-)

Kan je me dan vertellen wie er dan de baas is? want ik zal en moet hem vinden :p
zoek en gij zult vinden : t is dichter bij dan dat je verwacht....hihi...;-)
 
Wackiejacky de dame van de beruchte PF foto ('s) :D ;)

http://partyflock.nl/photo/121010/USERID/2045.html

Trek je naar Royal ook iets spannends aan?! :) 8)


p.s: Wees maar niet bang, in de kelder zal (met name door Jarno) stevig geroeit worden! :D
laatste aanpassing
hehehee ... ja ik ga zeker komen! Ik moet Disco Jeff komen helpen met op die hoorns blazen, want ik heb horen zeggen dat je samen veel harder kan blazen dan alleen :p
 
Jij zal wel zuigen bedoelen he Jari?.... ;)
Kees?????? wat zeg je nu? Als ik ga zuigen krijgen we ook nog een schuimparty erbij.. Zie ik nie zo zitten :p
 
Hallo, weet niet wat jij denkt, maar had het over stofzuigen hoor. Naderhand, als iedereen weer netjes in hun bedje ligt :)
kees zie ik daar eelt op de tong ;)
 
vrijdag.........nooit mogelijk.....zaterdag was beter geweest kees.......

achja.........ik zie die apekop van je op koninginnedag ookal......;)(Y)
 
Aggosie moet je op zaterdag werken Milos-debilos? ;) :) Niet naderhand uit komen huilen omdat je het beste feest van Eindhoven en omgeving gemist hebt he??! ;) :P (Y)

(K)
Artiest {SHOWLIST artist 2127, 2438, 122657}
Dat onze paden nog eens zouden kruisen door ons artiestenbestaan.
Wie had dat, in de bus naar een Rowwen Heze-concert, nou toch ooit durven denken Jarno! ;)


Veel succes vrijdag, kan er helaas nie bij zijn. Heb zelf een gig. Wens je Dave en Eddie ook even een fijne set toe? (Y)

Ongetwijfeld tot ooit!
Hahahaha idd Peter, wie had dat ooit gedacht :-)

Toen hielden we ons nog meer bezig met vlaggen en fietsen verzamelen :p

Jammer dat je er nie bij bent, maar er komen nog andere edities ;-)
Artiest {SHOWLIST artist 79647, 25564}
word chill feestje,
zin aaan!
word chill feest!
gelukkig geen voetbal op zaterdag;)

zin aaaan!!
Ach..ik heb dr ook wil zin an..
Een deuntje hier, een deuntje daar..
En lekker dansen maar
 
Artiest {SHOWLIST artist 170229, 32171}
yes de week almost done.....
Zo ik heb mn kaartjes ook binnen. Ben alleen al vanaf 5u op, moet straks nog naar school, daarna promo lopen voor Ape dus ik ben tot 21u onder de pannen. Ga daarnaast eerst maar ns een paar uurtjes maffen anders ben ik geen drol waard haha! Maar goed, present vanaf een uurtje of 00.30. Tot later! :)