Partyflock
 
­ Nederland

LoveDance: spektakel at Club Dino's

anoniem gepubliceerd op
LoveDance is ontstaan uit een idee van een aantal vrienden die elk weekend de beste clubs bezochten om te werken en te feesten.
Dave en Diana die samen in de clubs regelmatig optreden met een spectaculaire dance/vuurspuw act, en ook met een aantal mensen erotische dance-acts verzorgen op housefeesten vonden dat het tijd was voor iets vernieuwend op party gebied.

Het idee was om op een avond niet alleen maar muziek te draaien, maar om ook een breed scala aan entertainment te bieden en dat in een sfeer die je het gevoel moet geven dat je op stap bent met een grote familie. Het entertainment op LoveDance varieert van spectaculaire acrobatische shows tot aan hele mooie erotische dance-acts en de beste GoGo dancers. Elke avond zal het anders zijn dus je weet nooit wat je kan verwachten. Uiteraard wordt ook de inwendige mens niet vergeten en wordt er gedurende de avond heerlijk vers fruit en snoep geserveerd door onze candygirls.

Ok het idee was er maar toen nog de realisatie. Na veel inspanning was op 27 Juli de eerste LoveDance een feit. Er was een lokatie in Rotterdam gevonden die uitermate geschikt leek voor de feesten. Echter na drie feesten werd er besloten de thuisbasis te verruilen met Amsterdam.

De nieuwe lokatie werd gevonden in de vorm van Club Dino’s, dat natuurlijk bekend is om zijn geweldige after-hour afterparties. Het eerste feest in Dino’s werd gehouden op 19 oktober en was meteen een gigantisch succes. Vele mensen wisten op zaterdagavond de weg naar Dino’s te vinden, en dat zorgde voor een geweldige sfeer. De acts waren spectaculair en het publiek was zeer onder de indruk.

De muziek wordt verzorgd door DJ Energy en DJ Feroz, zij draaien lekkere uplifting club en clubtrance en weten als geen ander wat de betekenis van happy clubsounds inhoud. DJ Energy is een ervaren Rotterdamse DJ die vooral veel naam heeft gemaakt onder de naam DJ Edwin in de voormalige discotheek De Boot Barocca in Rotterdam. Ook daarbuiten was heel veelvuldig in diverse Rotterdamse clubs te vinden en de laatste tijd is hij een veelgeziene gast op de nu al legendarische Chillnight afterparties Rotterdam. DJ Energy heeft ook een website dat is www.djenergy.nl. DJ Feroz is een goede vriend van DJ Jean en is zo besmet geraakt met het DJ virus. Feroz heeft geruime tijd als resident dj gewerkt in discotheek 538 I-Dance in Huizen, en is regelmatig te vinden op de Madhouse feesten van DJ Jean in de Powerzone.

Uiteraard zullen zij regelmatig een aantal toppers uit de scene uitnodigen om te komen draaien op LoveDance, dus houdt de website van LoveDance www.lovedance.nl goed in de gaten voor de hete nieuwtjes.

LoveDance is er nu nog maar één keer in de maand, maar er zijn plannen om de feesten frequenter te gaan organiseren. Ook staan er nog een aantal spectaculaire dingen op de agenda, maar die houden we nog even geheim. Het volgende feest staat gepland voor 23 november en dan uiteraard weer in Club Dino’s. Wat er dan allemaal weer gaat gebeuren kan je alleen maar ontdekken door dan naar LoveDance te komen.

Als je meer wilt weten en op de hoogte gehouden wil worden van de laatste nieuwtjes, check dan regelmatig de website www.lovedance.nl en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je wordt dan op de hoogte gehouden van leuke acties en het laatste nieuws van LoveDance.


Dave en Diana

LoveDance

13 opmerkingen

veel weg van plastic fantastic maar volgens mij wel een origineel concept.
not my cup of tea, concept is misschien wel leuk voor de liefhebber maar de lokatie is zo ranzig...
Crazyland ofzo is bijvoorbeeld beter over nagedacht, no offence
plastic fantastic en crazyland is van dezelfde organisator. DJ mark ofzo iets.. lovedance is denk ik daar iets van af genomen.
Ik doelde ook niet op Plastic Fantastic maar op Love Dance @ Dino's (vind de Dino's niet zo :( )...en volgens mij is het DJ Mike S die Crazyland en dan ook PF organiseerd.
mark mike... dat was het! whaha.. was even zijn naam kwijt!
ach, zo lang je voor 06h00 bij de dino's ben is het absoluut goed te doen hoor.
Dino's is na 06:00 ook goed te doen hoor.

Het beste van de dino's is toch wel het geluid en de deep house sound. Zoals je die voorheen ook nog wel eens in de Lex hoorde.......ooit...­... toen het nog in Westzaan gedraaid werd.
 
Na 7en tegenwoordig dan met dat leuke ontmoedigingsbeleid van de gemeente Amsterdam :S
Grootscheepse inval in disco Dino's

De politie heeft maandagochtend rond 7.30 uur een grootscheepse inval gedaan bij discotheek Dino's aan de Coenhavenweg in het Westelijk Havengebied.
In de discotheek, overdag een wegrestaurant voor truckers, werden 22 van de 80 bezoekers aangehouden. Hiervan waren 15 personen in het bezit van harddrugs, vier werden aangehouden in verband met de Vreemdelingenwet en één bezoeker had nog 200 dagen celstraf openstaan.
Bij de inval werden 120 mensen ingezet. Er werden 200 xtc-pillen, 5 wikkels cocaïne en 23 buisjes ghb in beslaggenomen. De politie wil dat de burgemeester Dino's voor onbepaalde tijd sluit.


dus ik denk niet dat feest nog doorgaat
laatste aanpassing
 
denk niet dat dit nog doorgaat nee! hihi