Partyflock
 
­ Nederland

Monica Electronica en Herr Arter & Terry Toner op Default

gepubliceerd door , op
Almere Centrum - April kent twee gegarandeerd slapeloze nachten. En de electroprogrammering van Default is er verantwoordelijk voor. Zaterdag 9 april leidt Monica Electronica de Default-avond in met haar bonte en veelgevraagde electro-schuine-streep-discostijl. Twee weken later, op 26 april, laaien de electroklanken in Club ik alweer op met het dj duo Herr Arter en Terry Toner. Kortom: dikke sounds van een wakkere organisatie.

Met genoeg energiedrankjes in voorraad begint zaterdagavond 9 april in Club Ik een bijzonder eclectische editie van Default. Headliner van de avond, dj Monica Electronica, heeft haar wortels in de Haarlemse club Stalker en in de feesten van organisatie Electronation. Rond 2003 begon Monica echt naam te maken met een heerlijke melee van muziek dat onder de noemer 'electroitalodiscorock' nog altijd terrein wint onder het Nederlandse publiek. Deze stijl van draaien veroverde haar een vaste plek op de grote festivals zoals awakenings, lowlands en free your mind. Ook wachten we vol spanning haar eerste productie af die zeer binnenkort ter perse zal gaan.

Default profileert zich graag met een mix van electro, house en techno. Elke editie worden dj's uitgenodigd die het volledige spectrum van housemuziek in hun platenkoffer hebben. Dus waar vorige editie van Default Don Diablo de viltjes van de bar draaide zullen het 9 april de beats van Monica Electronica zijn die precies in ons straatje passen.

Electro staat ook 23 april op het hoofdmenu wanneer Herr Arter & Terry Toner naar Almere komen. Dit dj-duo is net als Monica geen onbekende op de feesten van Electronation. De heer Toner is afkomstig uit Jakarta en Herr Arter uit Frankfurt. Samen hakken en zagen ze flink aan de electronische weg. Natuurlijk treden ze ook los van elkaar op, maar als duo was 2003 het succesjaar voor ze met optredens op Dance Valley, Awakenings, Impulz en Lowlandz waarnaast ze de Nederlandse clubscene niet links hebben laten liggen. Herr Arter en Terry Toner hebben precies die veelkleurige sound die perfect op Default aansluit: namelijk varierend van minimal/jack/disco/italo/techno/rock en electro. Om al deze sounds goed tot hun recht te laten komen verzorgt het duo een speciale 3-uursset.

Het optreden van Monica Electronica vangt om 1.00 aan. Herr Arter en Terry Toner beginnen hun set op 23 april tevens om 1.00 uur aan en stoppen pas om 4.00 uur. Naast Abel treden de resident-dj's Dominic Tran, Angela Brown en Sven Hesterman op. Kaarten worden aan de deur verkocht en kosten 10 euro waarbij zij voor 'de helft van het geld' binnenkomt. Default is om 5.30 uur afgelopen. Voor meer informatie zie www.club-ik.nl

12 opmerkingen

Herr Arter en Terry Toner altijd fijn. Maar ze zijn dus geeneens op het andere Electronation feest op 23 april met Dopplereffekt. Had dat wel verwacht eigenlijk.

Hier kan ik dus niet bij zijn. Zit dan bij Dopplereffekt :) Wel netjes hoor. Tot 5.30 open (Y)
Harmonica Electronica ;p
 
Klinkt goed :)
laatste aanpassing
 
Ik heb er zin in deze maand!

Gooooo Default!
Mooie flyer hoor (Y)
 
Default is echt ZOOO goed bezig, helemaal super (y)
Monica 220 volt
 
buzz fuzz roelssssssssssssssssssssss
monica draaide ok tot zeer redelijk.
voor herhaling vatbare dame hoor!
 
Vind haar naam echt cool gewoon; zo simpel maar doeltreffend :P
ik zou d'r (gewoon) zooo graag bij willen zijn...
bij álle Herr&Ter gigs...
maar geen geld.. al meer dan 'n jr niet meer... :cry: :frusty: