Partyflock
 
­ Nederland

Dance Against Aids

gepubliceerd door , op
Dance Against Aids
30 maart 2005
Op zaterdag 9 april zal er door Stichting Aids Benefiet Concert een dancefeest worden gegeven in Manifesto te Hoorn. Het doel hiervan is het inzamelen van geld dat gebruikt gaat worden voor de bestrijding van en voorlichting over Aids in Afrika.

De organisatie heeft in samenwerking met onder andere Anna Agency een line-up opgesteld met Nederlandse top-DJs. Zo zullen onder meer DJ José, Laidback Luke, Mark van Dale, Jurgen en nog enkele andere bekende DJs acte de presence geven! Het feest zal worden gepresenteerd door MC Tomster en de visuele omlijsting komt voor rekening van de heren van Eyesupply.tv. Naast het feest in de grote zaal, is er ook gelegenheid om in het café van Manifesto eens lekker tot rust te komen in een relaxte sfeer onder het genot van een hapje en een drankje, onder begeleiding van warme lounge- en chillout-klanken!

Als locatie heeft de organisatie gekozen voor Manifesto, omdat deze zaal een uitstekend geluidssysteem heeft en centraal gelegen is in Hoorn, met voldoende parkeerruimte. Er wordt verwacht dat de kaartverkoop vrij snel zal gaan. Zorg er dus voor dat je op tijd kaarten haalt voor dit evenement, om teleurstelling te voorkomen. Het feest zal duren van 21:00 tot 04:00, en de opbrengst van de kaartverkoop zal volledig ten goede komen aan de gesteunde projecten van Stichting Aids Benefiet Concert, waaronder Dance4Life.

Naast het steunen van de doelen door middel van het bezoeken van het feest, is het ook mogelijk om aan de doelen te doneren door middel van het overmaken van geld naar rekeningnummer 10 52 44 139.

Cijfers
Meer dan 39 miljoen mensen zijn besmet met HIV, het virus wat Aids veroorzaakt, en ieder jaar komen er bijna 5 miljoen nieuwe besmettingen bij. Ruim 3 miljoen mensen per jaar sterven aan Aids, waarvan meer dan 65% in Afrika. Er zijn landen waar meer dan 30% van de bevolking inmiddels besmet is, en deze aantallen blijven maar stijgen.

Stichting Aids Benefiet Concert steunt een aantal kleine projecten op het gebied van bestrijding en voorlichting. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de stichting. Een van de gesteunde doelen is Dance4Life, dit was voor de organisatie een mooie aanleiding voor het organiseren van een benefiet dancefeest.

Kaarten zijn verkrijgbaar (voor 15 euro) bij de volgende voorverkoop-adressen:

- De Tuynkamer, Gedempte Turfhaven 44, Hoorn
- Febo, Gedempte Turfhaven 8, Hoorn
- De Klinker, Rode Steen 13, Hoorn
- De Curator, Dubbele Buurt 20, Hoorn
- Manifesto, Holenweg 14c, Hoorn

Kijk voor meer informatie op de website van Dance Against Aids: www.danceagainstaids.nl.

5 opmerkingen

Jaja, dit gaat een leuk feestje worden! :)
Goed bezig mensen (y)
 
Jazekersz
dit word gezellie !!

(k)
Eindelijk weer een leuk feestje in Hoorn! Ziet er goed uit!
wat een topper bedankt iedereen !!!