Partyflock
 
­ Nederland

I Love Trance bestaat drie jaar

anoniem gepubliceerd op
FeestI Love Trance · 3 year anniversary
Datumzaterdag 26 oktober 2002
LocatieHemkade
Ondanks alle ongemak die XLProductions momenteel ten deel valt is er ook nog reden tot feest. Reden voor dit feest is het 3-jarig bestaan van I Love Trance. Voor dit jubileum is flink uit gepakt en zijn maar liefst 11 DJ's uitgenodigd. Als lokatie is gekozen voor de Hemkade 48 in Zaandam. De Hemkade zal voor deze gelegenheid worden gedecoreerd in de typische I Love Trance stijl.

Er is voor gekozen om de twee grootste stromingen binnen de trance te vertegenwoordigen middels een progressive en een trance zaal. In de progressive zaal is gekozen voor Mark van Bekkum, Emjay, Kid Vicious, Melvin Reese, Per en Emjay. De trance sounds zullen ten gehore worden gebracht door : Misja Helsloot, Jurgen, Jean, Precision, en Spider.

Kaarten kosten 18,50 en zijn verkrijgbaar via de ticketservice en de bekende voorverkoopadressen.

Verder wil XLProductions via deze weg alle DJ's die gedraaid hebben op I Love Trance bedanken : Spider, Armin van Buuren, Precision, Mark van Bekkum, Mark van Dale, Eric Nouhan, Jean, remy, Jurgen, The House Negro, Marco V, Jose, Johan Gielen, Per, Bas & Ram, Guy Ornadel, Misja Helsloot, Emjay, Melvin Reese, Kid Vicious, Onne en Ferry Corsten. Alle clubs en hun personeel die onze feesten mogelijk hebben gemaakt : Escape Venue, Majestic Lexion, <<O>> dance theatre, NightLive Church, North sea Venue en de Cubic. En verder en het meest : JOU voor loving trance with us!

8 opmerkingen

Wouldn't want to miss it for the world...!!! ;)

I (l) Trance ....
 
gedverdemme :puke:
 
3 jaar te lang weg ermee!!
 
Hemkade moet zich niet laten gebruiken voor dat soort onzin....
 
Nou als ik kijk naar Didi dance... hmmm vooruit dan maar een keertje...
It was tha bomb :) ondanks dat ik de Hemkade echt een k*tlokatie vind was dit avondje echt helemaal TOP! Leuke mensen, vette muziek, en het was voor de verandering eens een keer niet al te warm!
 
nou op dat gedeelte achter de dj's was het toch wel errrrg warm hoor, maar verder wasset een top avondje!
 
ik heb zelden zo'n gezellige avond gehad. het was echt toppie en spider stond echt lekker te knallen!!