Partyflock
 
­ Nederland

Exxellent Tattoo - Eerbetoon aan de tatoeage

gepubliceerd door , op
Exxellent Tattoo - Eerbetoon aan de tatoeage
22 maart 2005
FeesteXXellent · Tattoo
Datumzondag 27 maart 2005
LocatieMatrixx
Zondag 27 maart (1e Paasdag) is er een zeer bijzondere editie van het meest stijlvolle feest in The Matrixx: Exxellent Tattoo! De dansnacht staat geheel in het teken van die kleine stukjes kunst op de huid: de tatoeage. The Matrixx lanceert op die avond vier ‘plak-tattoos’, waarvan de opbrengst deels ten goede komt aan de stichting Orange Babies. En op zo’n avond is er maar één man de juiste host: tattoo-koning Henk Schiffmacher. Muziek is er van DJ Jean, DJ Sidney Samson en Brian S.

Exxellent Tattoo belooft een zeer bijzondere avond te worden: het is een echt eerbetoon aan de tatoeage. Of het nu tribal, celtic, fantasy of klassiek is, alle bezoekers worden uitgenodigd hun mooiste tatoeage te showen. Voor wie niet aan de naalden in de huid wil maar zichzelf wèl wil decoreren, presenteert Henk Schiffmacher die avond een serie van vier plak-tattoo’s. Die staan in het teken van Nijmegen2000 (met onder meer een stadswapen) en één is een uitermate stoere versie van het ‘double X’ logo van The Matrixx met Romeinse invloeden.

De tattoo’s gaan drie euro kosten, en wie geluk heeft krijgt ‘m van Schiffmacher zelf opgeplakt, op elke gewenste plaats natuurlijk. Daarnaast zijn er ook T-shirts met de tattoo-afbeeldingen voor de liefhebber. Henk Schiffmacher behoeft natuurlijk geen verdere introductie. Hij is de tattoo-koning van Nederland. Maar minder bekend is dat de markante Amsterdammer beschermheer is van Orange Babies. Die stichting zet zich in om het aantal HIV-geïnfecteerde baby’s in Afrika te verminderen. Dat gebeurt onder meer door HIV-geïnfecteerde aanstaande moeders een medicijn te geven waardoor de kans dat ook hun baby’s besmet raken, sterk vermindert. Een belangrijk doel waaraan The Matrixx graag bijdraagt. Daarom gaat een deel van de opbrengst van entree en van de plak-tattoos naar Orange Babies.

The Matrixx zou nooit zo populair geworden zijn zonder de juiste mix van show en top-dance. In die laatste categorie treden DJ Jean, Brian S en Exxellent-resident DJ Sidney Samson aan. DJ Jean is eigenlijk net zo bekend als Henk Schiffmacher, dus daar hoeven niet veel woorden aan te worden gewijd. Al moet zeker de afgelopen editie van Trance Energy even worden aangehaald, waar Jean zijn eigen zaal heeft gehost (Madhouse) op zijn eigen energieke wijze (en overladen met vrouwen). Hij liet daar weer zien dat hij tot de allergrootsten van het land moet worden gerekend.

Brian S. scoorde afgelopen jaar hard met een perfecte set op het belangrijkste indoor feest van het jaar Sensation. Maar of er nu veertigduizend of tweeduizend bezoekers voor zijn decks staan: Brian S. weet altijd de juiste mix aan te slaan. En dat zal hij ook zeker weer doen tijdens deze Exxellent Tattoo. Sidney Samson tenslotte is de rijzende ster. Hij staat hoog genoteerd met eigen dance producties en laat daarmee zien dat dance liefhebbend Nederland deze naam maar beter kan onthouden: Sidney is here to stay.

Zoals van The Matrixx verwacht mag worden, wordt de club geheel in de sfeer van het thema gedecoreerd. Exxellent is immers een stijlvol en trendy feest, en dus mag het niet ontbreken aan overdadig decor, een perfecte VIP en een geweldige sfeer. Niet voor niets scoort Exxellent keer op keer hoog in de enquêtes onder bezoekers van The Matrixx.

28 opmerkingen

http://www.orangebabies.com/



(Y)
Ik moet hier bijzijn toch?????
jij???? neej joh blijf jij maar thuis:P:P:P
Artiest Falqon
ik denk dat ik ook maar even kom kijken,heb ten slotte maar een kleintje toch
Ik moet hier bijzijn toch?????


Ja John eigenlijk wel!
IK DENK DAK OK WEL GA JA!!!WIL ER EIGENLIJK NOG WEL MEER!ZE ZIJN ZO VERSLAVEND!!!xxxx
Ja ze zijn idd. echt verslavend.
Maar ik kan er zondag gvd. niet bij zijn....
werkt idd verslavend..
ben r bij hoopp ik
to M@Dm@n je mag alleen maar naar binnen met echte tattoos niet zo n friemel dingetje rond je navel.......hahaha!!
 
Artiest {SHOWLIST artist 4040, 25724}
www.tattoosimon.nl
Hmmm maar dan moet ik òf met mijn shirt uit :no: òf in korte broek :D

Moet er toch nog maar eens over nadenken......;)
wel vet ja maar ze zijn niet verslavend hoor is gewoon leuk heb een japans backpiece!!
 
mijne is net nieuw> mooie gelegenheid voor openbare vertoning :) :)
Artiest C9HbN
zit ook na te denken wat mn volgende zal worden. en die daarna..en daarna, en daarna. whehe
Jammer kan er niet bij zijn
Wel zeker lachen dj's :P
kan je dat wel allemaal aan tattooboy
maar ik denk dat ik er ook wel bij zal zijn
gr sjoske
 
Artiest Mandark
Grappig....maar het is wel zeker een verslaving ;)
Nijmegen...beetje ver.... :(
Anders was ik wel gegaan :yes:
Nijmegen is toch in Duitsland? :P

Lijkt me wel een leuk feestje, maar heb al andere plannen die dag :D
Vette Dj's ;) Ga er zeker heen, lekker los!!
echt een geweldig concept!!!

ik heb andere plannen 2e paasdag maar succes voor de orange babies
:D Ik heb geen tattoo's, ben nog nooit in de Matrixx geweest en hou niet eens van DJ Jean...maar tocg ga ik erbij zijn!

:D

Het is voor 't goeie doel, bovendien is Brain S. dan wel weer leuk en ach, je moet wat op je paaszondag, komt vast wel goed. :)
zeker weer exxellent op de vertrouwde zondag......
ff snel opkleuren, uitbreiden en dan gaan....
Ik heb niks met Tattoos, maar het feestje was heerlijk :p
 
wie weet even kijken he