Partyflock
 
­ Nederland

Harder Mach vs Recover Hardstyle

gepubliceerd door , op
De twee concepten Harder Mach en Recover Hardstyle zullen hun krachten bundelen en een groots opgezet Hardstyle event organiseren. Diverse grote namen en opkomende talenten van de twee concepten zullen hun kunsten vertonen. Muziekstromingen van Hardstyle & Jumpstyle tot aan Oldschool & Early Rave zullen aan bod komen. Het evenement Harder vs Recover vindt 16 april van 23.00 tot 06.00 uur plaats in discotheek Lexion Venue te Westzaan.

Het concept Recover heeft al meerdere malen plaatsgevonden in de Lexion Venue. Na ooit begonnen te zijn als hardtrance concept met diverse grote namen als Mario Più, Jochen en Cor Fijneman volgde al snel een Hardstyle editie welke een groot succes werd. Namen als Pavo, Promo, Bas & Ram, Yves Deruyter, Luna & Lady Dana hebben reeds hun kunsten vertoond op Recover Hardstyle.

De organisatie Harder is begonnen in 2003 met het organiseren van events. In totaal zijn er al ruim 20 feesten gegeven door heel het land. Keer op keer wist de trouwe aanhang van Harder de locaties te vinden en zorgden ervoor dat de feesten stuk voor stuk een groot succes werden. Op 4 september 2004 besloot de organisatie om Harder in een vaste locatie te huisvesten, hiervoor werd gekozen voor de Powerzone in Amsterdam. Na een aantal edities in de Powerzone was het tijd voor een nieuwe uitdaging en werd er na een korte rustperiode gekozen voor een nieuwe locatie namelijk de Lexion Venue te Westzaan.

Zaterdag 16 april zullen deze twee concepten samengesmolten worden. De locatie zal omgetoverd worden in een waar Hardstyle paleis. De artiesten die deze avond compleet zullen maken zijn: Gizmo, Pavo, Clive King, Pila, Jesselyn, Dennis R, Wouter B & Yoda.

Tijdens het programma Clubnight op de lokale radio zender Zaanradio wordt het feest live uitgezonden. Zaanradio’ is in de regio Zaanstreek te beluisteren op 107.1 FM en via de kabel op 103.3 FM.

21 opmerkingen

ziet er weer zeker goed uit. heej jesselyn heeft toch die plaat met Marcel Woods toch
 
Artiest {SHOWLIST artist 59895, 7542}
Kom zeker ff kijken!!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
DJ promo > Recover hardstyle ??? :O
ergens een email adres van deze organisatie te vinden?
die heb je nu wel als het goed is ;)
laatste aanpassing
Leuk feest hoor als we tijd hebben komen we langs :)
gewoon tijd maken
 
:Z lamme reacties...
jesselyn? 1x een plaatje en ineens huppa
Ziet er weer goed uit
Vette shit!! :bounce:
 
das wel een fijne line up toch...