Partyflock
 
­ Nederland

Terrorville - A concept for the open minded hardcore freak

gepubliceerd door , op
Terrorville - A concept for the open minded hardcore freak
16 maart 2005
Een nieuw samenwerkingsverband is ontstaan: Terrorville Party Cooperation. Het is de bedoeling dat deze organisatie voorziet in de behoefte van de feestgangers naar toegankelijke terror en duistere industrial hardcore. Een enigszins vernieuwend concept met medewerking van Pendeho Records, trendsetter in industrial en terrorland. Voorlopig zijn er 3 feesten neergezet in vlaardingen, in club Close Up, een duister tentje met rauw hard geluid. Om te voorkomen dat alles de limiter invliegt zal t geluid voor deze feesten afgesteld worden door 2 djs van Terrorville. Op de avond zelf zullen gelouterde djs zich achter de decks gaan begeven, djs die ervaring hebben met deze sound en dus al in Nederland, Belgie en Duitsland gedraaid hebben. Zaal 2 zal op deze avonden gehost worden door een uitgenodigde organisatie om hun eigen sound te profileren.

Op vrijdag 25 maart is de kick off voor de eerste van voorlopig 3 feesten. De Close Up zal worden omgebouwd tot een terroristenbunker en flink gecamouleerd worden en misschien kom je er s’nachts nog een heuse terrorist tegen. In de main Area zal vooral industrial en accaptable terror gedraaid worden, maar kijk er niet van op als er een bekende hardcore plaat tussendoor gedraaid wordt. Tevens willen we melden dat TerrorVille geen terrorconcept is maar een concept dat er voor open staat. Het geluid in de main Area heeft pas een stevig onderhoud gekregen en alles klinkt weer een stuk beter dan de laatste feesten in de Close Up en daar komt nog bij dat 2 djs van TerrorVille het geluid zullen afstellen naar de wensen van TerrorVille, maar hard zal het zijn! In de main Area draaien zowiezo de residents van TerrorVille en dat zijn dj Adnoctum en dj Shifter.

Verder zijn voor deze eerste editie uitgenodigd dj Dios en dj Obscurity uit de welbekende Pendeho stal, zij zullen een battle draaien tegen dj Shifter en dj Adnoctum. Tevens mag een dame niet ontbreken in de line up en daarom is Terror Suzy uitgenodigd om de dames te vertegenwoordigen, zij heeft al bewezen maar haar snelle style niet onder te doen voor de mannen. Dj Cup-a-core, zeker geen onbekende in de scene is gevraagd om een primetime set te komen doen en daar verwachten we veel van. Geen enkel feest is af zonder goed slot, dus last but not least: Noisekick, deze act timmert hard aan de weg en is zeker op de goede weg, dus deze live performance zal de close up tot op zijn grondvesten doen trillen als uitsmijtervan de avond!

In area 2 zal een nieuwe setup gebouwd worden zodat ook daar de kwaliteit wat verbeterd wordt. In area 2 is een ander organisatie uitgenodigd om deze area te hosten, deze keer is gekozen voor Hardcore to the Front die de volgende djs heeft afgevaardigd. Dj Wishkraft en dj Isolater, twee technisch goed draaiende djs. Tevens heeft Hardcore to the Front de primeur om voor de eerste keer in Nederland te laten draaien dj Luca a.k.a. T-Kat. Omdat deze female jock een heel eind moet rijden heeft de oprganisatie besloten om haar 2 sets te laten draaien, ze zal openen in de main area en later nog een set in area 2. Deze dame heeft al op Resereqtion en Speedrazor gestaan. De rest van deze avond worden aangevuld door resident dj Scoundrel en een dynamic duo wat ook zeer hard aan de weg timmert dj Mortis en Mobius.

De entree bedraagt slechts 8 euro, dit mag je niet missen! Zeker niet voor de freak die wel eens wat anders wil dan altijd maar dezelfde hardcore platen! De Close Up is goed te bereiken met de auto of het openbaar vervoer, de eindtijd staat op het moment op 5 uur, mocht er reden zijn om langer door te gaan, zullen we die uiteraard aanpakken!

42 opmerkingen

dat wordt verdomme goed knallen daar!
Open minded.....toegankelijke terror.......open minded wil toch zeggen dat je JUIST ontoegankelijke muziek ook goed vind of in iedergeval kan waarderen........Dus dit feest is gewoon voor de wat minder open minded mensen en daarom draaien ze toegankelijke terror.... hahaha maarja wel beter tenminste weer een harder concept erbij dag laters grtn.
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1380, 368}
Artiest Mentality
:bounce:

dat wordt volgens mij zeker wel een kicke feestje

(y) top
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
Als Osama voor dit feest niet uit ze grot komt ...

dan weet ik t niet meer hoor ...

:zuipen:
laatste aanpassing
lekker terrorrrrrrr he :bounce:
 
PILLUHVRETUHHAKKUHOUWHOER:D
jammer dat het zo ver is :(
openminded hardcorefreak? misschien een goede gelegenheid om wat hardcorefreaks wat meer openminded mbt andere muziekstylen te laten worden (voor zover mogelijk...) ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Sy : CoBilly 16 maart 2005 09:38
Open minded.....toegankelijke terror.......open minded wil toch zeggen dat je JUIST ontoegankelijke muziek ook goed vind of in iedergeval kan waarderen........Dus dit feest is gewoon voor de wat minder open minded mensen en daarom draaien ze toegankelijke terror.... hahaha maarja wel beter tenminste weer een harder concept erbij dag laters grtn.laatste aanpassing: 16 maart 2005 09:40
---------------------------
Zo toeganelijk draai ik nou ook weer niet :nee: ;)

Maarhehh, vet feessie dacht ik zo :jaja:
laatste aanpassing
TERROR UBERS ALL EN TERROR SUZY IS ME BRORES VERLOOFDE DUS :P:P:P :respect:
ja, dat wou ik nog zeggen, een vrouwelijke terror DJ, geweldig, YEaH!!!
Eindelijk een paar harde terror feesies erbij,
Waar ik nog wel foto's ga maken:D:D
mensen er staan voor alle 3 de terrorvilles prijsvraag online.Dus vul in en win!!!!
www.onparty.nl
laatste aanpassing
Hmzz
dan moet ik maar mee doen dacht ik zo hehe
geef mij maar technoville
 
naja beter dan die standaardfeestjes dit, dat valt niet te ontkennen :)
als je t nix vind blijf dan maar weg

hebben wij meer ruimte :bounce:

:9
haha gaat helemaal goed komen wordt een gezellige boel :9
 
Ga er zeker heen alleen maar voor Isolater een Top DJ
idd o`brownie..(Y) :respect: Isolater :respect:
Kijk dat zijn berichten :D opgetieft met die limiter :[
en geen hardcore, dus de hele avond waar voor je geld (Y)

Krankheimer:

ja, dat wou ik nog zeggen, een vrouwelijke terror DJ, geweldig, YEaH!!!

Terror Suzy rockt :jaja:
kwam er laatst pas achter dat ze gewoon uit nederland kwam :D wist ik niet
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 21901, 78274}
heej adnoctum op de line-up
dan word het duidelijk een vette party (Y)
vlaardingen waar is dat?? Belgie????
TERROR UBER ALLES!!!!!!!!!
LEKKER DEUR MET DIE TERREUR
terreur......wat een idioot woord.
 
:respect:Wishcraft:respect:Isolater:respect:
laatste aanpassing
loooooooooooooooooooooooooooos!!!
Juist!!!! maar ik hoop wel dat het geluid nu ECHT! verbeterd is....
 
Vlaardingen ligt niet in belgie ligt in de omg van Rotterdam
 
:respect:
 
heb er nou al zin :d hahahahah laat maar komen hoor dat feest :D