Partyflock
 
­ Nederland

Time table Oxygene the Return

gepubliceerd door , op
Time table Oxygene the Return
23 mei 2007
Zaterdag aanstaande zal eindelijk Oxygene, the return, plaatsvinden. Lang is hier naar uitgekeken en met een dijk van een line up zal ook deze editie een succes zijn. Vele vertrouwde gezichten zullen garant staan voor een unieke sfeer als waar de vaste Oxygene bezoekers keer op keer op konden vertrouwen. De avond zal net als in het verleden een opbouwend karakter hebben en vanuit pompende techno haar weg vinden naar onvervalste hardstyle en jump beats.

Marten Fisher zal de spits afbijten en al gelijk voor een flink tempo zorgdragen. Marten is de laatste tijd zeer productief geweest en heeft al diverse titels op zijn naam staan en is vastberaden om in de toekomst zowel in kwaliteit alsook in kwantiteit op dezelfde voet verder te gaan. Rond middernacht zal het “roer” worden overgenomen door Larz die zal laten zien hoe hard het er in de techno aan toe kan gaan, en hiermee het publiek klaarstoomd voor Carbine, de vaste dj van oxygene. Hij weet als geen ander hoe hij het oxygene publiek moet bevredigen en zal natuurlijk de oude oxygene klappers weer tevoorschijn halen, gecombineerd met de nieuwste toppers van nu.

De avond krijgt een vervolg met een optreden van the Playboyz. Deze mannen zijn aardig aan de weg aan het timmeren. Zo hebben ze al een erg succesvol optreden op Pavo XQlusive achter de rug en produceren ze er aardig op los. Mensen die op XQlusive zijn geweest weten wat voor feest ze ervan maken. Ze zullen jullie trakteren op een flink portie harde jump en hardstyle. Na the Playboyz is het dan eindelijk zo ver, Showtek! Dit duo heeft geen intro meer nodig. Ze staan nu aan de top van de hardstyle mede door hun uitstekende releases en optredens. Deze mannen zullen het laatste beetje energie uit jullie lijf putten met hun snoeiharde beats.

Hier dan de definitieve time table voor zaterdagavond.
23:00 – 00:00 Marten Fisher (Nasty Grooves)
00:00 – 01:00 Larz (Zyncode)
01:00 – 02:30 Carbine (Mister Oxygene)
02:30 – 04:45 Playboyz (XQlusive, Bunny Recordings)
04:45 – 06:00 Showtek (Walt & Duro)

13 opmerkingen

Lekkre line up,ik verwacht veel van the Playboyz!!!
 
Als het in haarlem was had ik wel gegaan ja...... :/
 
De unieke sfeer :/ die was er toch echt alleen in de Lichtfabriek..
Weer eens met de Bob-bus :D
Zozo, doen de heren Nobels goeie zaken mee!!

:D
Het wordt zeker net zo'n gekkehuis als dat het toendertijd altijd in de Lichtfabriek was.
Weet ik zeker.
 
Ik ben er cker zaterdag bij!!!
Ff lekker knalluhhhh!!!
Enne Sander zet em op he:P:D
Ik kom je ff aanmoedigen hoor met mijn....uhmmm je weet wel ;)

(K)(K)(K)
In de Lichtfabriek was het super! Maar die daarna in de patronaat waren geen moer aan, kwam ook veel minder gezellig publiek op af. Ouwe klasgenootjes die ik voor het eerst op een housefeesjes zag die aan mij gingen vragen wat ik daar deed enzo...
laatste aanpassing
6 uur..poew poew...Dat word ff doorhalen dan maar :-)
Anders gaan we dit feest in dat judemuiden houden :(
 
Oordeel een feest nu eens niet naar zijn Plaats!
Oxygene is Oxygene!

Ik heb er zin in:bounce: