Partyflock
 
­ Nederland

Visions of Anger - Sick Brothers

gepubliceerd door , op
Visions of Anger - Sick Brothers
10 maart 2005
FeestVisions of anger · DJ Mentality's birthdayparty
Datumvrijdag 18 maart 2005
LocatieXtreme
De Sick Brothers zijn al een dikke anderhalf jaar bezig met het verzorgen van het concept Visions of Anger in club Xtreme te Ede. Zoals de vaste bezoekers al weten is het idee achter het concept indertijd veranderd en heeft de wekelijkse terugkeer plaatsgemaakt voor een groter opgezet feest waar nu vaak een tussentijd van twee a drie maanden inligt. Ook is bij de afgelopen edities de openingstijd van 22.00 naar 20.00 gegaan maar met dank aan de gemeente Ede is dit voor de toekomst niet meer mogelijk. De afgelopen edities hebben bewezen dat het concept Visions of anger een grote levensvatbaarheid heeft maar toch was dit voor de Sick brothers niet het teken om rustig achterover te leunen en de boel op z’n beloop te laten. Nee, de broertjes willen meer en dit heeft geleid tot een hoop nieuws in de planning en een aantal unieke samenwerkingsprojecten. Dit is wat je de komende tijd kan verwachten van dit zieke gespuis:

18-03-05 Visions of Anger- DJ Mentality’s Birthdayparty
Dit feest zal zoals de titel al doet vermoeden in het teken staan van de verjaardag van Mentality, de helft van de organisatie en dj team genaamd Sick Brothers. Voor deze editie zal de jarige job openen met een half uurtje industrieel geweld, deze muziek blijkt vaak niet geschikt voor een later tijdstip dus voor de liefhebber van down tempo geschraap, keiharde kicks en chaotisch geluid luidt het credo: kom op tijd!! Hierna zal Xenozide volgen met zijn debuutoptreden in Ede om vervolgens de weg rij te maken voor de andere helft van de zieke gebroeders. Nadat Vladi zijn zieke gal gespuid heeft zal hij worden opgevolgd door Mentality die uiteraard ook nog even zijn mainstream plaatjes door de boxen wil laten knallen. Razor zal vervolgens met zijn weergaloze live act het uithoudingsvermogen testen van alle aanwezige gabbertjes want stilstaan is onmogelijk als deze man vol gas gaat! Rechtstreeks uit Duitsland zal hierna de beeldschone Hailie Jade haar kunsten gaan vertonen behind the wheels of steel om uiteindelijk de scepter over te dragen aan partycloser Fuser De schade voor dit feest zal 7.50 bedragen en de openingstijden zijn van 22.00 tot 04.00

8-04-2005 Visions of Anger- the german edition
Het ondenkbare wordt hier werkelijkheid, Visions of Anger gaat naar het buitenland, en wel naar Duitsland. Om dit te realiseren zullen de broeders de degens kruizen met dsc entertainment, bekend van oa de ressurection feesten in Duitsland. Dit feest zal van 20.00 tot 06.00 plaats gaan vinden in discotheek Escape in Dortmund. De volgende dj’s zullen act de presence gaan geven: Bullet, K-Pax, Hailie Jade, Lady s’aphira, M.O.T., Mentality, Nero, Vladi, Parasight, Stylewars en de mc’s Dyex en [dj=19039]{Artiest met ID 19039 bestaat niet!} zullen de boel vocaal nog eens flink op scherp zetten. De prijs voor dit feest is in de voorverkoop 5.50 en aan de deur 7.50

20-05-2005 Pirates of the hardcore sound vs. Visions of Anger-the first battle against each other.
Op dit feest zullen Euforia hard beats en de Sick Brothers het tegen elkaar opnemen, samen zullen zij ervoor zorgen dat ook dit weer een feestje zal worden om nooit te vergeten. Een extra geluidssysteem zal gehuurd worden om in combinatie met het huidige systeem te zorgen dat het geluid ervaren zal worden precies zoals iedereen het graag heeft namelijk HARD!! Ook de line up zal er niet om liegen: The scoundrel, Hailie Jade, Sick Brothers, Partyraiser, Lunatic, Miss Hysteria, Mortis en Mobius zullen er stuk voor stuk voor garant staan dat elke hardcore liefhebber hier ruimschoots aan z’n trekken zal komen. De prijs voor dit feest zal 10.00 betalen en kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar.

Tevens kan er nog vermeld worden dat op negentien maart een ander concept van de Sick brothers zal plaatsvinden in jongerencentrum Outzide te Zevenaar. Dit concept is op dit moment wat kleiner van opzet maar zal in de loop der tijd zeker gaan groeien. Deze avond zullen Vladi, Mentality, Darko en MC Dyex de muziek voor hun rekening nemen. Voor het luttele bedrag van 2.50 kan deze avond van 20.00 tot 01.00 flink gestamp gaan worden.
Tot slot is het ook zeker nog even het vermelden waard dat op de komende editie van ressurection in Duitsland op zaterdag drie september de Sick Brothers een area zullen gaan hosten. Meer info hierover zal nog volgen, maar hij staat alvast in de agenda hier op Partyflock.

52 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 160357, 6501}
succes gasten!!
Lekker stukkie hoor broertje!!! Is t niet wat om bij de krant te solliciteren??
Je hebt volgens mij je roeping misgelopen!! :)
Artiest Fessec
altijd gezellig op voa en lekker geluid!!!
 
Artiest The Carcass
feesjuh op 20-5 lijkt me Zeer Leuk :yes:
hakkuh.
 
present
 
Artiest {SHOWLIST artist 13007, 8595}
Hell Yeah,
I'm gonna be part of it all :)

ps. Theo, goede PR hoor :)
laatste aanpassing
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 1380, 368}
Artiest Mentality
we doen ons best ;-)

volgende week vrijdag wordt knallen :bounce:

ik heb er uiteraard al erg veel zin in :)
Artiest {SHOWLIST artist 2664, 1646, 2649}
dat geluid gaat ziekelijk hard worden !
 
k zie er naar uit... :D
 
Artiest Fuser
feestje :)
knalluh

IN EDE!!!!!!!!!!!!

zoals altijd!!

massol:|
Whoeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei HIEP HOI ik kom voor Hailie (L) As always B) :respect: en om te toosten op de verjaardag van dj Mentality ;) :bier::mixje:
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 44198, 5652}
Aanwezig om het geluid te testen ;)
 
Kom misschien wel met Xeno mee :)
 
Goed bezig mannen we gaan losss in duitsland :yes:

:bounce:
Succes oompjes! Theo, alvast van harte man! :bier:

K zal proberen op je verjaardag ook nog een rondje te hakken aan de andere kant vd wereld :P - mits k al niet lam op de grond lig ergus -
see ya friday men
(L)(L)(L)
mensen succes daar in duitsland ik zie jullie vrijdag mzzl
jah succes in duitsland en ik zie jullie niet hahahahha
ben vrijdag ook weer aanwezig! :D
:bier: nog gefeliciteerd he theo ;)
heb er zin aan de 6e
en zal wat voor mentality meenemen...
 
Artiest {SHOWLIST artist 1682, 56391, 59512}
ga zo door (Y) ik kom zaterdag nog effe in zevenaar kijken :P
 
Artiest Mr. E
Hee misschien fiets ik ook even langs!
 
ik hoorde trouwens ook iets over een VOA op een hele andere locatie ergens in juni...?

;-)
kan wel kloppen....
kheb jullie voor t eerst :s gehoord in Odijk vorige maand (Y) :bounce: vette shit hoorrrr :D

ga vooral zo door zou ik zegguh... suc6
Artiest {SHOWLIST artist 63943, 3058, 72751}
ff touren in Ede :D
To Mr E------>>>> IN DE SCOUDERMANTEL IN BUNNIK/ODIJK OP 11 JUNI----->> ONS 2-JARIG BESTAAN!!!!!


:):):):):):)
Ennuh oh, keek dr even overheen: Dankjewel Sandra (Lady Dinamic)!!!!
Werkzaam bij Dynamo GBBR
Artiest {SHOWLIST artist 3658, 81459, 1576}
succes gasten (y) :D
 
Artiest Parasight
Mag ik ook komen?!?! :p
zet t bier maar koud !
 
:respect: Parasight :respect:

veel succes ermee gasten!!

ik heb een 25-jarig trouwpartijtje van mijn verwekkers:p
dus ben er helaas niet bij..
laatste aanpassing
nog 2 dagen voordat t dak eraf gaat... en Pivo, kun je niet ff terugkomen voor visions? das toch te bijzonder om te missen man.... :p
Ja Giovanni.........we, nou.....eigenlijk ik word al oud, maarruh, je staat er wel bij, heb ik begrepen van Sven, in de zgn "chill out (area 2)": jump, hardstyle oldschool en earrly rave!!!. Ik heb t r inmiddels al opgezet. Ff wachten tot het "ge-valideerd" wordt!!!
HAahahaha W0rd ckersss weer g0ed heb der sin an t0t m0rge;)
yoooooooowwwwwwwwww


iedereen bedankt voor de vette reakties ennuh voor de mensen die vanavond komen:


WE GAAN KNALLEN!!!!

:bounce: :bier: