Partyflock
 
­ Nederland

X-plosive Hardhouse - The special edition

gepubliceerd door , op
Vrijdag 11 maart is het zover.Voor de 5de keer is er een X-plosive Hardhouse party, en deze keer is het een "Special edition". We hebben tijdens de voorafgaande edities ook al wat bekende dj's gehad,zoals Dj Bjorno, The Flashman, Franky dux en Dj Noizer. Maar nu hebben we een van s'werelds beste dj's weten te boeken. En dat is natuurlijk niemand anders dan The Darkraver! Iedereen kent deze geweldige Dj, en weet dus ook dat deze man een feestje kan bouwen. Na heel wat feesten te hebben gedraaid heeft Steve toch eindelijk eens tijd kunnen vrij maken om in Etten-Leur de boel op stelten te komen zetten. Wij kunnen nu eigenlijk maar één zeggen: Kom tie dan he! Voor de rest heeft deze geweldige DJ eigenlijk geen uitleg meer nodig,iedereen kent deze topper.

Verder zijn er op deze avond nog twee andere dj's. Allereerst Dr. Paddo, deze dj is momenteel resident in een jump/french-teck club in Belgie. Daar draait hij samen met Dj Dark-e, die momenteel een paar klappers van vinyls heeft uitgebracht o.a Tranceballers en ook Hypnotical summer. Dr.Paddo draait lekkere jump, waarop iedereen het lekker lang vol kan houden. En heeft eind deze maand zijn eerste vinylrelease op het Belgische label: Explosive records samen met Dj Noizer. Keep on jumping,zo gaat de track heten van Noizer & Dr.Paddo. Dus houd de platenzaken goed in de gaten. Ook zit hij momenteel veel in de studio met de andere dj van dit feest Dj Berry.

Nu Dj Berry nog. Iedereen kent deze man ongetwijfeld nog uit de hardcorescene. Hij heeft menig plaat uitgebracht bij Id&t, en bij andere platenlabels. Ook was hij altijd druk in de weer met draaien, maar nu is hij helemaal overgestapt op de jump. Want dat vind ie toch wel de lekkerste muziekstroming om te maken, en om te draaien natuurlijk. Wat kan ik nog meer over deze dj zeggen, hij draait al heel wat jaren mee in het circuit en is zeker geen onbekende. Vroeger zat hij samen met Dj Waxweazle, Tails & Noizer en Mc Drokz in het Waxweazle dj team. Hij maakte platen onder zijn eigen naam, maar ook onder Re-charge. En nu gaat hij proberen de zaal in Etten-Leur weer aan het Jumpen te krijgen, maar dat zal vast niet moeilijk zijn voor hem.

De locatie waar het word gehouden is Café D'n Bolle in Etten-Leur. Het is een cafe met een zaaltje erachter wat ongeveer plaats bied aan zo'n 350 tot 400 jumpers. Dus je moet er op tijd bij zijn wil je binnen kunnen want, vol = vol! Dat zijn nu eenmaal de regels van de brandweer, en daar kunnen zij ook helaas niks aan doen. Dus zorg gewoon dat je op tijd binnen bent en dan is er niks aan de hand. De deuren gaan open om 20.00 en het feest duurt tot 02.00. De entree voor dit superfeestje bedraagt 8 euro. Voor alle overige informatie kun je ook kijken op www.cafedunbolle.nl of hierop partyflock in de agenda.

Be on time if you hate the line!

21 opmerkingen

 
Artiest Sirius
Hahaha één van s'werelds best dj's... :)
Niet overdrijven jongens :D
Nou technisch gezien vind ik dat wel, die gast kan alles. Faden, spinnen, korte vette overgangen, 3 minuut durende zeer strakke overgangen, speciale shit, niemand kan draaien zoals hij...niemand. Hij is echt uniek (en nou niet komen mekkeren, want ik haat hardstyle en hardcore luister ik ook al jaren niet meer) maar je kan zijn technische kwaliteiten niet echt ontkennen, vind ik dan natuurlijk :)
Maar ze draaien GEEN van allen hardhouse terwijl t Xplosive Hardhouse heet??? Wanneer leert men het nou eens..
Darkraver technisch goed? :vaag:
Zo jammer dat het feest dan hardhouse in de naam heeft, zo te lezen heeft dit weinig met hardhouse te maken:(
wat een teringnaam :( liever hardcore of terror of speedcore
Artiest {SHOWLIST artist 122339, 101845, 17416}
succes met jullie feest mannen... Zal vast goed worden! Explosive hardhouse,jump of weet ik veel wat... Het is natuurlijk maar een naam... En darkraver in etten leur is toch echt wel netjes!

niet zo negatief serieus :P . Ik zie het "ons" nog niet nadoen om zo een grote naam te boeken
laatste aanpassing
 
Artiest Noizer
Dit is toch geen naampje,boompje,beestje topic?En het is toch een hardere type house als je het vergelijkt met Club en dat soort shit en het bekt wat lekkerder + dat het feest er echt niet anders van wordt.Het wordt gewoon een goed en gezellig feest en als je er niet van houdt reageer dan niet.Greetz
laatste aanpassing
ik weet zeker het word ene top feesie ik zal de boel met marcel is even op stelten zetten daar hahah komt ie dan he:P tot vrijdag (K) wendy
Als je commentaar hebt kom je toch niet das toch simpel,Etten-Leur Rules
Dit is toch geen naampje,boompje,beestje topic?En het is toch een hardere type house als je het vergelijkt met Club en dat soort shit en het bekt wat lekkerder

Maar er wordt geen hardhouse gedraaid, dus je had je feest net zo goed X-plosive Club kunnen noemen...
De vorige 4 edities hadden ook dezelfde naam dus waarom van de naam afwijken? ik ben naar housseqlassics geweest daar draaiden ze tot 2 uur de ouwe krakers daarna hardcore mag het dan ook geen qlassics meer heten dan?
Belse jump rules
Dit is gewoon de naam,waarmee we begonnen zijn.....en de mensen kennen de feestjes nu zo'n beetje!!

en weten dat het bij ons nooit gezeik is en alleen maar partypeople! en dat is het belangrijkste!

Wat doe die naam er nu toe.....ik wil het volgende keer ook wel X-plosive frikandel noemen,als je dat beter vind! :P
 
begrijp je het echt niet of heb je gewoon echt geen verstand van muziekstromingen?

boek dan namen zoals bij het DD O D feest wat in mijn profiel staat, ben je tenminste consequent bezig...
Beste house vrienden en vriendinntjes dit ga je toch geen hardhouse noemen.........met alle respect voor je bekendheid onder die naam maar dan ga je toch mensen teleurstellen?
missschien maakt dat bij die brabanders niet uit.....bier en weiven op de 1e plaats en muziek op 2e plaats,
ken nie he!!!

cheers
enuuh krid....op houseclassics eind ouwe stroming hardcore......;)
 
Artiest Leon-V
echt weer gezeik om nix, wat boeit mij die naam van het feest nou. Aan de DJS ziet iedereen wel wat voor muziek er gedraaid wordt. Als het maar gezellig is.
 
idd en gezellig was het cker wel !!!
vind ik nou oook dzrkraver technisch goed??zo ken ik ook mixen hoor!!! dana ken pas strak mixen en ja natuurlijk gizmo is helemaal de gekste hij gooit ze in de raarste stukken in de platen,en tog klinkt het altijd bij hem:)maar Dana that's the SHIT.. IN SEPTEMBER AntwerpsBurning Outdoor
vet feest al 2jaar achter elkaar!!!Hardstyle rulezzzzzzz