Partyflock
 
­ Nederland

Promo toegevoegd aan line up A Nightmare Outdoor

gepubliceerd door , op
Aan de toch al indrukwekkende line-up van de Nightmare Outdoor editie is op het laatste moment een DJ naam toegevoegd en niet zomaar één....

Lange tijd zag het er naar uit dat hij niet zou kunnen komen draaien, maar hij is toch beschikbaar gebleken: Promo! Hij was al aanwezig op A Nightmare in Rotterdam – The Legend Returns in Februari 2004 wat zijn eerste optreden voor Nightmare ooit was, en zal nu ook een set gaan neerzetten tijdens A Nightmare Outdoor op de Main Stage.

Sebastian Hoff a.k.a Promo staat al jaren garant voor een unieke sound die hij zelf omschrijft als “toegankelijk donker”. Zijn roots liggen in de ruige donkere hip-hop van de eind 80-er / begin 90-er jaren om zich vervolgens geheel op de destijds opkomende hardcore te storten in 1992. Na op verschillende kleine feestjes gedraaid te hebben kwam zijn grote doorbraak toen hij voor het eerst voor een tweeduizend-koppig publiek in The Palace in Zaandam mocht optreden. Gedurende deze periode begon Promo ook te produceren en is er ondertussen geen hardcore DJ of hardcore fanaat denkbaar die geen Promo File in zijn verzameling heeft staan!

Sindsdien heeft Promo op elk denkbaar hardcore feest en festival in binnen- en buitenland zijn kunsten mogen vertonen, met als één van zijn persoonlijke hoogtepunten zijn afsluitende set tijdens Sensation Black in 2004, en runt hij sinds 2000 het succesvolle The Third Movement label.

Deze zich altijd vernieuwende DJ zal gedurende anderhalf uur op de Main Stage van Nightmare Outdoor laten horen voor welke sound deze man al jaren staat!

223 opmerkingen

Idioot dat zeg je maar tegen je moeder (Y) of kijk een keer in de spiegel zou ik zeggen :)

Waarom is Angerfist beter als Promo dan , je hebt geeneens een eigen mening waarom je m beter vind !

Angerfist heeft zeker geen slechte nummers gemaakt , nummers als Alkoholik , Speed Cult en No Escape From My Wrath enzo vind ik echt wel goeie nummers maar tis verder haast alleen maar t zelfde...
 
ik heb wel een eigen mening waarom ik angerfist beter vind , omdat ik angerfist heel goed ken en ik spreek hem soms wel en hij is gewoon vet!!!!

en wil je zeggen dat promo niet alleen maar dezelfde nummers heeft?

en hou je bek over mijn moeder , jij hebt geluk dat ik jouwn moeder niet mag slaan want dan krijg ik een boete van stichting aap !!!!
Artiest {SHOWLIST artist 31905, 99427, 6757}
sorry jongens hier moet ik effe over DJ promo .....de meeste vinden hem slecht of vind em kei goed .......hij is 1 van me favorite voor altijd ...en waarom ....toen hardcore helemaal in aan het storten kwam hij met zijn super producties die altijd goed zijn ...namelijk zijn promo files ...en die worden nog steeds op grote feesten gedraaid ..en dat zal die platen blijven gedraaid worden .....geen twijfel mogelijk ...de meeste zeggen dat dj paul in het jaar 99/00 hardcore levend heeft gemaakt .dat vind ik juist niet .....als je kijk is door promo hardcore helemaal levend geworden ...en gelukkig ...beter als trance , club enz ......kwa zijn draai stijl .....heeft hij gewoon zijn eigen stijl ..als je em hoor draaien en je weet niet wie aan het draaien is ...je hoor het meteen aan zijn stijl ..jullie kunnen zeggen wat juliie willen ...hij draai al vanaf het jaar 2000 al industrial ...duss hij is er ALLANG mee bezig ....voor mij is hij perfecte voorbeeld ....hij blijf teminste in de underground sceen ...en heeft altijd een harde set ......en zijn producties blijven altijd meeesterlijk .....FOLLOW THE LEADER ....DJ PROMO RESPECT !!!!!!
 
Altijd gezellig hierzo op die topic's!!!
 
promo moet gewoon lekker samen met tiesto ofzo gaan draaien want soort zoekt soort.


*zucht*
wat een kansloze opmerkingen worden er weer
op t forum gepleurd.
ik heb wel een eigen mening waarom ik angerfist beter vind , omdat ik angerfist heel goed ken en ik spreek hem soms wel en hij is gewoon vet!!!!


Dus omdat je hem kent en met hem praat istie gelijk goed :vaag:

en wil je zeggen dat promo niet alleen maar dezelfde nummers heeft?


Ja :)

en hou je bek over mijn moeder , jij hebt geluk dat ik jouwn moeder niet mag slaan want dan krijg ik een boete van stichting aap !!!!


Houd jij je bek tegen mij dan en je heb trouwes wel originele grappen zeg haha :gaap:
 
He!! DJ TERRORHEAD
Promo draaide wel al in 1992
check maar op http://www.thirdmovement.nl/
bij artists staat namelijk
"Promo (Sebastian Hoff) came into contact with the hardcore sound and started DJ-ing in 1992."
dus wel luisteren naar BIG DADDY!
 
en alsjeblieft, ban die hersenloze snikkels die denken dat ze mensen in elkaar kunnen trappen.
Haahaha ziekefucker.... nog zo'n angerfist aanbid kneus.... :nee:

Promo... niks als respect voor deze man... en beter datie draait!
:yes::d

*edit* 1 x is wel genoeg
laatste aanpassing
misschien kom ik nu wel ff een kijkje nemen daar :P
 
Werkzaam bij Audiophonik
Artiest Amanael
Wat is er mis met een industrial setjes ?
Ik vind het altijd wel vet trouwens.
Ook de releases van promo is nix mis mee.

De files vind ik ook wel leuk maar er is ook zeeeer zeker nix mis met zn industrial spul.
Ook het materiaal wat hij als Innerdrive produceerd vind ik vet.
dus nix mis met die gozer. :respect:
 
angerfist en promo zijn allebei vet
Ik vind het goed als hij maar niet zo draait als op masters in heerenveen
Artiest Davy D
ja leuk.week later www.summerdance.tk
promo heeft zijn momente.
maar de laatste tijd vind k hem vaak en hoor k dattie vaak een slechte set neerzet.
bijv op h4l slootie af met cdtjes:S:S
maar k hoorde dattie op inqontrol wel aan het knalle was!

dus we wachte af :P
Van die vent wordt je ook nie beter :no: Promo :no:
laatste aanpassing
 
Promo (Y)
Gisteren op R_aw was ie echt te vet :D
zolangie maar ouwe style draait is er nix aan de hand.

en aangezien hij op de Mainstage - Present Hardcore / Early Rave staat is em dat geraden ook anders gaatie maar mooi op de Terror / Industrial stage draaien :P

:respect: EARLY :respect:
Juistem, ik ga mijn mening ook maar 1ns op 'papier' zetten.

Het valt me op dat de anti-promo beweringen hier allemaal van die typische meelopers krete zijn, van mensen die het allemaal net een btje luistere en de mainstream hardcore en de hitjes terror aanbidden. En opvallend ook dat ze altijd maar weer Angerfist freak zijn :nee: maar oke kwestie van smaak.

mensen die zeggen, ga 'hardtrence' of naast 'tiesto' draaien, dat zijn 100% hersenloze mensen die totaal niks van hardcore afweten, hardcore is meer dan alleen mainstream hitjes van de afgelope 2 jaar. Promo draaid soms wel is Industrial met een laag tempo wat ook niet helemaal mijn smaak is, maar hij heb wel een eige style en alleen daarom al zou iedereen um gewoon moeten waarderen.

Promo heeft veel goeie releases op zn naam staan, heeft nu weer een prachtig labell met The Third Movement, en draait teminste niet altijd de plaatjes die je elk feest 6 x hoor. niets dan :respect: voor dj Promo:)

Ohja mensen die Industrial haten, das dan zeer spijtig want de industrial heeft in 2004 een flinke opmars gemaakt en dit jaar gaat zeker het jaar van de Industrial worden. al is deze wel harder/sneller daan voorgaans. onder leiding van Partyraiser/D-passion/Alex B/E-noid enzovoort gaan we hopelijk een prachtig underground hardcore jaar krijgen voor de echte liefhebbers en nie alleen mense die hardcore kenne luisteren als er zoon gare melodie bij komt kijken:)

dat was dat:)
Voordat mensen zichzelf helemaal Gabber/Hardcore freak/ hardcore 4 life blabla gaan noemen, zullen ze zich eerst is een btje moeten verdiepen in de geschiedenis en de namen die een rol speelden en de verschillende varrianten binnen de hardcore.

als dat zou gebeuren voorkom je een hele hoop van die domme discussies en ruzies:S
New industrial gaat steeds meer in worden in de hardcore scene !

nah van mij mag promo wel komen!
als die ze ouwe file´s draait vindt ik het niet erg.
maar als die industrial draait vindt ik het helemaal niet erg !!!! :P
 
Voordat mensen zichzelf helemaal Gabber/Hardcore freak/ hardcore 4 life blabla gaan noemen, zullen ze zich eerst is een btje moeten verdiepen in de geschiedenis en de namen die een rol speelden en de verschillende varrianten binnen de hardcore.


:jaja:(y) amen!!
 
Artiest Rednoize
yeeeeeeah dj promooooooooo

hi is the one and only after him the will be none :D
en je zult zien dat ie demo's ook gaat draaien aan het einde te te te te tete (y)
laatste aanpassing
 
promo de homo
 
promo mag echt op kk