Partyflock
 
­ Nederland

Likatek op tournee door Nederland

gepubliceerd door , op
Vanaf zaterdag 26 februari aanstaande zal voor het eerst in de Nederlandse techno geschiedenis de uit Kosovo afkomstige DJ Likatek (Episode) een drie weken durende minitournee door Nederland maken. De aftrap vindt op 26 februari plaats tijdens Eclips vs. Neverland, in het Burgerweeshuis Deventer. Hij zal hier met o.a. Billy Nasty en Wave Basix (live) de dj-boot gaan betreden, dit alles onder de deskundige visuele begeleiding van vj Jorg Maks. Zondagavond 27 februari staat Likatek onder andere met Q nix en Javar in het dj cafe Zink te Deventer. Vervolgens zal hij via enkele intieme gigs, waaronder op 1 maart een set met Javar in cafe Vaaghuyzen te Amsterdam zijn tournee op vrijdag 11 maart eindigen met een steaming techno rush tijdens Dance Planet, in de basement bij City Lido.

Likatek wordt algemeen beschouwd als de drijvende kracht en architect achter de stormachtige ontwikkeling van de techno scène in Kosovo. Na de nodige gigs op kraakfeesten in Kosovo, een gebied nog herstellende na een oorlog, is Likatek via een eigen radio hosting en het organiseren van grotere techno feesten onder de naam 'Episode' steeds meer in de publiciteit gekomen, en inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de Europese techno scène.

Hij behoord in Kosovo op dit moment tot de top van techno dj’s, die verzekerd kunnen zijn van een resident spot in de meest gerenomeerde technoclubs in Kosovo en Macedonia. Er zijn diverse dj_sets te beluisteren live opgenomen tijdens de Episode feesten, op diverse technosites en op www.likatek.net. Waaronder: Episode_second anniversery Episode_Fire, Episode_Earth, Episode_Spring en Episode_Winter

Hij heeft de afgelopen jaren op vele plaatsen in Kosovo en Europa het podium gedeeld met de groten der aarde uit de techno scène, waaronder Jeff Mills, Umek, Slam en Marco Carola. Likatek zal naast een tweetal performances op grote feesten, ook zijn draaikunsten vertonen op verschillende kleinschalige, intieme locaties in onder andere Amsterdam en Nijmegen. Een buitenkans om deze bijzondere dj uit Kosovo eens van dichtbij mee te maken...

Website: www.likatek.net
Bookings: www.genotypes.nl colin@genotypes.nl

19 opmerkingen

 
Eclips vs neverland

riego vs robinjo (hard trance )

deckers vs techman (hardstyle)

aafco vs x.ander (hardstyle )

sjamaan vs dee (hardcore )

Beneden zaal billy nasty, en wave basic,en Q nix,

GREETS THEO

www.never-land.nl
Ik ben zekers aanwezig!!!
FF een vette set neer zetten met
DJ Aafko!!

Neverland
laatste aanpassing
ghehehehe zal ik me comentaar dit keer maar voor me houden ;) ghehehehehehe L:P:P:OP
greetzzzzzzzzz en tot straks GHeheheheheye
jjjooooo mensen deckers en ik zijn er ook helemaal klaar voor gaat supper worden vanaaf!!:bier::D
wij zijn er natuurlijk ook al helemaal klaar voor .is weer een tydje geleden dat we zo samen hebben gestampt ,,gaat helemaal goed komen vanaaf dikke (K)
 
We gaan er vanaaf weer voor!!!
Dit gaat zeker een mooi feesie worden!!!
"""NEVERLAND RULES"""
Greetz,Dave
 
ja ja vanavond gaat het gebeuren!
 
en ik natuurlijk ook!
 
:bounce: ff inspringe............. :bounce:
en dan ssspringe we vanaaf zo door :bounce:
likatek :vaag: nooit van gehoord maargoed als er maar bier is :D :bier: :jaja: (y)
Groot talent :respect:
 
Website: www.likatek.net

vooral het feest in tirana

helemaal los!!! :bounce:
ja het was echt weeer (Y) top!
Was een hele toffe avond!!!

Eclips vs. Neverland:respect:!!!!
Mijn complimenten voor Burgerweeshuis, de jongens van GENOTYPES & Likatek. Was weer een tegek feestje!!!!!!!!!