Partyflock
 
­ Nederland

Dreamteam gaat los op History of Hardcore

gepubliceerd door , op
Dreamteam gaat los op History of Hardcore
29 mei 2005
Wat hebben Buzz Fuzz, Gizmo, Dano en The Prophet gemeen, behalve dat ze wekelijks achter de draaitafels staan en samen duizenden sets gedraaid hebben voor nog veel meer hardcore fanaten? Simpele vraag voor de kenner… ze maakten deel uit van het befaamde Dreamteam. Vier pioniers die het zo druk kregen dat het team vijf jaar geleden ontbonden werd en ieder zijn eigen weg ging. Tot de History of Hardcore CD-reeks afgelopen jaar op de markt kwam en ze alle vier beseften dat het toch wel een uniek team was. Ter gelegenheid van het History project moesten ze toch maar weer eens bij elkaar komen. En dus gaat er gebeukt en gerost worden op 28 mei in de Heineken Music Hall… The Dreamteam is back!!!

De Dreamteam helden hebben door de jaren heen een hele dikke vette steen bijgedragen aan de bloei van de hardcore en verdienen natuurlijk een korte introductie.

Buzz Fuzz: Zijn weergaloze mixtechniek en zijn aparte platenkeuze waarin net altijd even die plaatjes zitten die andere DJ’s niet draaien maakten hem geliefd bij het grote publiek. Tevens is hij verantwoordelijk voor megahits die de dansvloer deden ontploffen als ‘Frequencies’, ‘Up & Down Ballz’, ‘Jealousy is a M.F.’, ‘Intergalactic’, ‘Dreamgirl’ en ‘XTC Love’.

Dano: Zonder twijfel de DJ met het grootste ‘Rock & Roll’ imago van het team en het boegbeeld van de Amsterdamse hardcore. Dano is een echte underground DJ gebleven al die jaren. De locatie kan hem niet donker genoeg zijn.

Gizmo: Zijn bijnaam luidt ‘The Wizzard’ en die naam heeft hij gekregen vanwege zijn onnavolgbare technieken achter de draaitafel. Van alle leden het Dreamteam is de Hagenees toch wel degene die het meeste van scratchen houdt en als de trukendoos open gaat staat iedereen die zelf draaitafels thuis heeft vooraan bij de DJ booth om de kunst af te kijken.

The Prophet: The Prophet heeft het tegenwoordig drukker dan ooit, voornamelijk met het draaien en produceren van hardstyle maar hij heeft hardcore nooit de rug toegekeerd en was altijd wel te strikken voor een oldschool set. Hij heeft ook een paar flinke klappers achter zijn naam. Wat te denken van ‘Dominatin’, ‘Alright Now Here We Go’ en natuurlijk de ‘No Newstyle’, ‘O.D.’ en ‘Killing Scum’ tracks?

De hoofdrolspelers van deze speciale nacht zijn nu voorgesteld. Het Dreamteam gaat op 28 mei de nacht omtoveren in een ‘trip down memory lane’. Verwacht alle vloervullers uit hun gouden tijd en meer! Ze zullen namelijk worden bijgestaan door andere (met veel respect uiteraard) oude rotten in het vak die History of Hardcore openen en de toon zetten. Pionier Jeroen Flamman en ‘good old’ Jaydee. Voor wie de hits en goede platen uit de vroegere jaren niet op de juiste waarde weet te schatten of gewoon van wat afwisseling tussen oud & nieuw houdt is er boven nog een area. Daar staan de nieuwe helden hun mannetje. DJ Outblast, Vince, Dr. Rude en Re-Quez.

28 mei zal de geschiedenis ingaan als de dag waarop de hardcoreklok terug werd gezet naar de roemruchte jaren van de Aussi’s, de Cavello’s, de Maxies, Thunder Magazine, Hakkeehhh! en de longsleeves. 28 mei wordt de nacht van… The Dreamteam.

241 opmerkingen

K heb HQL met dreamteam al meegemaakt was top maar wil ook wel eens gaan beginnen met sparen, duzzzz helaas geen Dreamteam part II voor mij :(
Werkzaam bij Storm
Artiest Kevv
:kwijl:

dit is pas goed nieuws :jaja:
Artiest {SHOWLIST artist 22184, 47884}
Dr. Rude & Dream Team..

Kan niet meer stuk!
 
Weer es lekker echt ouderwets hakkuh! :D

hehehehe, CKER aanwezig :yes:
 
:yes: :respect: :bounce:
 
Artiest {SHOWLIST artist 17635, 49422, 24412}
:bounce: I'll B there
 
dit wil ik echt 200% zeker meemaken!

zal echt een geweldige avond worden :yes:

lekker HAKKUHHHHHHH(y)
Zou eerst naar nightmare gaan waar ook een geweldige line up staat in de early zaal (human resource vs rotterdam termination source :respect:) bijv. maar ik heb het dreamteam op de een na laatste houseqlassics gezien.... mijn keuze is genmaakt dit mag je nie missen!!!
Dit is echt super vet! :respect:
Hier ga ik zeker bij zijn!!!
Eerst werken tot 22.00uur, omkleden en rijden maar naar amsterdam! Dit ga ik echt niet missen!!!!!

GEWELDIG!!!!
Dr. Rude & Dream Team kan niet beter
 
GAste DAT word echt een KK kleregoeie vet harduh mooi echt

sorry heb geen woorde voor

word gewoon Superhard :bounce: KNALLEN! ! ! !
 
Ziet er goed uit, alleen de beste Dj's(Y)
Maar als het lkkr weer is gaat ik toch Nightmare outdoor!!!
dit is er echt een om bij te zijn :bounce:
he stico paar blouwe lovers mee en dan gaan we weer net als de aller eerste HOUSE QLASSICS!!
hahaha
IK heb me ausie en me maxies classics al klaar staan dit gaat zekers de vetste houseparty van dit jaar worden.
 
ik ben er hopelijk wel beter zoals op deze foto hahahaha lekker alive
Dussss iedereen in aussie of cavello!!! :bounce:!!!
hoppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
zeker weeeer aanwezig lekker nachjuh ouwverwets hakkuh
 
Gaan jullie serieus in jullie aussie?
:respect: DREAMTEAM :respect:
Ja hoor kben aanwezig !!:yes:
laatste aanpassing
ff opwarmen voor de week dr na dan is 75% bij ons in utrecht op oldschool exprez
zkers allemaal in je Aus : VET
see you there!
wordt knalluh
 
mmm mn aussie is een beetje door de motten opgevrete
 
eindelijk is de dag gekomen vanavond VET HAKKUH
 
Lossssssssssssss
 
net effe kaartje gehaald, zin in.

Amsjtedam hakke!!!! :P
JAAAAAA wat was dit een top feest !! alles was gewoon perfect:P :RESPECT: DREAMTEAM :RESPECT: