Partyflock
 
­ Nederland

Volgende week zaterdag gaat het gebeuren in Leeuwarden

gepubliceerd door , op
Volgende week zaterdag gaat het gebeuren in Leeuwarden
22 februari 2005
FeestPlanet V.I.P. · 3 years celebration on Saturday
Datumzaterdag 5 maart 2005
WinactiePlanet V.I.P. actiegesloten
LocatieDarby & Joan's
Een aantal jaren geleden zou je nog niet zeggen dat het noorden en dan met name provinciestad Leeuwarden zo’n bloeiend feestklimaat zou hebben als vandaag de dag. Diverse populaire houseavonden schoten een aantal jaren geleden als paddestoelen uit de grond. Het noordelijke publiek had kennelijk genoeg van eenmalige initiatieven en had behoefte aan iets waar zij op konden rekenen. Een nieuwe generatie feestgangers zette hun tanden in deze nieuwe initiatieven om ze vervolgens niet meer los te laten. Het noorden kreeg een eigen gezicht. Planet V.I.P. behoorde tot één van de goed bezochte nieuwe houseavonden in het noorden die in tegenstelling tot anderen continuïteit gaf aan zijn bezoekers en dus een avond waarop je kunt rekenen. NDC1 is dan ook trots dat zij na drie jaar nog steeds kunnen zeggen dat zij bestaan zoals ze begonnen zijn en zichzelf sinds de oprichting van Planet V.I.P. alleen maar geëvolueerd hebben en met name door onze bezoekers die ons nog steeds inspireren. Wij willen daarom al ons publiek die wij de afgelopen drie jaar hebben mogen ontvangen bedanken voor de steun en support die wij kregen en krijgen. Dit heeft NDC1 er toe gezet op constante basis steeds feesten te blijven geven, zonder vreemde tussenstops.

Omdat Planet V.I.P. zaterdag 5 maart (naast de verjaardag van dj Spoon) zijn driejarig bestaan viert heeft de organisatie rondom Planet V.I.P. geprobeerd uit elk van de drie populairste muziekstromingen binnen het hardere dance genre een topartiest te programmeren zodat iedereen bediend wordt van zijn favoriete muziekstijl. Onder die drie populaire stijlen verstaat NDC1 hardstyle, jump en hardcore maar natuurlijk wordt dit doorkrenkt met andere stromingen als techno, oldschool en early rave waar Planet V.I.P. bekend om staat. Bij het kiezen van de grotere artiesten heeft Planet V.I.P. altijd gestreefd naar de meerwaarde waar een artiest over beschikt naast het draaien van platen. NDC1 is altijd op zoek naar een goede balans tussen de muziek en de entertainment.

Met name om de entertainende factor is de keuze bij hardstyle gevallen op Deepack. Dit duo staat allereerst bekend om zijn stevige hardstyle producties op bijvoorbeeld het Q-dance label, maar vooral omdat zij in staat zijn het publiek los te krijgen wat veel bezoekers van feesten als Hard Bass en Qlimax kunnen beamen. Frank-E & Mars-L schromen niet om een microfoon te pakken en de zaal tot het uiterste te brengen. Bij Deepack begint elk feest al achter de draaitafels! Een ander populair genre waar op het driejarig bestaan van Planet V.I.P. aandacht aan gegeven wordt is jump. In het zuiden des land was jump al een waardig muziekgenre maar na de plaat ‘I Feel like Dancing’ van Ruthless & Vorwerk is heel Nederland gevallen voor jump. Je kunt Ruthless dus bestempelen als de verspreider van het jump virus en dus de absolute nummer één van Nederland in zijn genre. En dan hardcore. Hardcore is een echt oer-Nederlands product met een daar aan gekoppelde eigen schare liefhebbers. Nadat vooral de media hardcore eind ’98 afschreef en het bestempelde als een hype, heeft hardcore andere nietszeggende hypes overleefd door zichzelf constant te vernieuwen. Uit deze vernieuwing zijn een aantal nieuwe supersterren opgestaan. Zo had Planet V.I.P. vorige maand al Promo. Op deze editie van het driejarig bestaan van Planet V.I.P. zijn wij van NDC1 trots dat we Outblast als gezicht van Masters of Hardcore geprogrammeerd hebben, en dat één week voor zijn soloperformance op Outblast 2005.

Naast deze drie headliners deze avond heeft Planet V.I.P. natuurlijk ook zijn eigen helden op het strijdtoneel staan. De jarige dj Spoon heeft naast Deepack en Ruthless ook Penoze en Da Pauli uitgenodigd. Samen met Da Pauli zal hij een unieke battle aangaan die Leeuwarden graag ziet van deze twee jump grootheden uit de hoofdstad. Penoze zal ook een battle aangaan. Samen met het populaire duo Wicked DJ Team is hij zeker een vaste kracht van Planet V.I.P. te noemen door de jaren heen. Planet V.I.P. heeft beide zien groeien en de boekingen liegen er ook niet om voor deze heren. Daarom ook tussen deze toptalenten van Planet V.I.P. een unieke battle. De laatste battle, welke als eerste op de avond geprogrammeerd staat, is die tussen Planet V.I.P. organisator Phat Wax en goede vriend Youngstaw. Phat Wax en Youngstaw hebben vaker een avond op Planet V.I.P. geopend maar ook op Mallorca hebben ze samen in de IT Club gedraaid. Youngstaw is net als Phat Wax vooruitstrevend in de (tech) house scene en is uitzonderlijk energiek en sympathiek. Dit is echter voor de laatste mannen van de avond ook weggelegd: Rabies & Alian en MC Wah Yudi. Rabies & Alian, stille krachten achter Planet V.I.P. zullen samen met een minder stille kracht achter Planet V.I.P., MC Wah Yudi, de avond in Planet V.I.P. stijl afsluiten met een flinke scheut….. oldschool, bier en hardcore uit het tijdperk toen muziek nog mooi was. Zo mooi dat er de laatste drie jaar werkelijk elke editie bij iedereen een knop om ging om de avond in de gemoedelijke sfeer die Planet V.I.P. kenmerkt uit te dansen. Zaterdag 5 maart verwacht Planet V.I.P. dan ook uiteraard een menigte voor de dj booth als de laatste plaat er rond 6 uur opgelegd zal worden!

Voeg Planet V.I.P. nog snel toe aan je PF agenda, dan kan NDC1 inschatten hoeveel flessen champagne er ingeslagen moet worden, en doe mee aan de verloting.

Kaarten voor Planet V.I.P. zullen vanaf woensdag 23 februari verkrijgbaar zijn bij Vet Jeans en The Dancestore in Leeuwarden voor 10,50 euro. Aan de deur zijn kaarten tot 03:15 uur verkrijgbaar voor 12,50 euro. Garderobe en toiletten zijn gratis. In de omgeving is voldoende parkeergelegenheid. Volg de P-route naar het Oldehoofsterkerkhof en het Zaailand voor de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen. OV reisinfo is te vinden op www.9292ov.nl Om en nabij 06:00 uur ’s ochtends zullen er in alle richtingen voldoende treinen en bussen rijden.

Nog twee weken te gaan… Maar daarna wachten we echt niet langer meer!!
Tot zaterdag 5 maart in Darby & Joan's te Leeuwarden (tegenover de Harmonie) op Planet V.I.P. 3rd Anniversary i.s.m dj Spoon & friends birthdayparty!

43 opmerkingen

Ziet er (Y) uit

Gefeliciteerd alvast :)
 
jaahaa mensen dan gaat het gebeuren hoor...:P
Artiest Spoon
Nu alleen nog ff een helicopter of formule 1 wagen zien te regelen om zo snel mogelijk heen en weer te vliegen van The Bridge naar Darby & Joans. :P

Kan al niet wachten tot 5 maart! :D
Heb op 5 maart een ander feestje O:)

Psyclone ofzo ;)
 
2 spoon ik denk dat je ook zon beetje de enige dj ter wereld bent die naast zijn verjaardagfeestje nog een boeking aan neemt ;P
 
jeetje ze maken het me wel moeilijk...leeuwarden of groningen dit weekend, nou laat ik daar eens goed over nadenken...


woehahahahah
 
johoeeeeeee (Y) Johoeeeee
Ziet er geweldig uit! (Y)
 
Ziet er geweldig uit!


idd Linda,wil dit niet missen:YES:
 
Dit word weer een mooi feestje.:)
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
Dit word weer een mooi feestje.


Nee.. Dit wordt ge-wel-dig!:D:respect:
 
idd Linda,wil dit niet missen :jaja:


Anne-Marije ook niet! :D
 
Yeahh hier zijn we zeker weer bij!! Leuke tekst trouwens weer :). Eerst nog Illegal Vibes dit weekend en dan Planet VIP :D
Ik zal dr zijn :bounce: (Y)

Zijn dr hier nog meer mensen aanwezig geweest bij de allereerste VIP?

was toen in de kelder van het Vat weet ik nog (Y) :respect:
laatste aanpassing
ok dan dit is cker de moeite waard
 
sorry ben in duitsland(A NIGHTMARE IN GERMANY)
maar iederen die wel gaat veel plezier;)
 
Artiest Trunkz
Ik was er 3 jaar geleden ook bij :P
Artiest Tim-E
Dat ziet er gezellig uit hoor!
 
Kan al niet wachten tot 5 maart!

:jaja: ikke ook niet! Boel weer even lekker op stelten zetten haha!! :p
We verw8en je uiteraard weer mooi op tijd terug klaas!!
dat wordt weer lekker feestuh! ;)
moet dit helaas missen, Mokum Madness kijk ik al erg lang naar uit :).

Maar gefeliciteerd en succes verder (Y)
 
Kan al niet wachten tot 5 maart!


wie kan dat wel?? ;)
 
Artiest Mica
Alvast gefeliciteerd!!

(Y)
 
het is alleen zo fucking ver weg!!!
Werkzaam bij The Concern
Artiest Hanz
het is alleen zo fucking ver weg!!!


ja en? voor een goed feest moet je wat over hebben.

Looking foward to it!! erg goed verhaal btw ;)
 
Artiest Nemo
ziet er zeer (Y):yes: uit!

alvast gefeliciteerd!
2 spoon ik denk dat je ook zon beetje de enige dj ter wereld bent die naast zijn verjaardagfeestje nog een boeking aan neemt ;P


Denk het ook... komt helaas doordat het feest is verplaatst van 25 februari naar 5 maart. Daarom is in overleg met The Bridge besloten dat die boeking naar een nader te bepalen datum wordt verschoven. Dus die helicopter is niet meer nodig! ;)
Ja toppie ga ik lekker mijn verjaardag hier vieren :jaja:
 
nightmare in germany:D
planet vip ist rock und roll

heidi hooww
 
kom r toch niet in!
niet aanwezig boeie
Dank u dank u namens de NDC1 crew :)

Kaarten liggen vanmiddag in de winkels i.p.v. gisteren.
1e keer naar Planet VIP en denk dat het superfeestje gaat worden :D
 
ziet er lkkr uit. en lkkr dicht bij..
Ben ook van de party om er lekker een stamp feessie van te makuh...tot 5 maart mensen
en daar zijn wij natuurlijk bij helemaal gek hahah tot dan dikke (K)

t word helemaal te gek gaaf raar :)
 
YESSS... ik heb er ook al zin in (Y)

Vooral outblast wil ik wel es van dichtbij zien draaien...

(K)
 
Nog paar daagjes!! :D
Artiest {SHOWLIST artist 4717, 27221, 70956}
zet de dropshot maar klaar