Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyle 4 Free - Fantasy Dance Theatre

gepubliceerd door , op
Elusive Productions gaat in februari gewoon door met het organiseren van feesten. 11 februari j.l. heeft Elusive een topprestatie geleverd door Yoji Biomehanika in AStA neer te zetten. Samen met Soferro, Marcel Woods en Thilo heeft deze Japanner een avond neergezet die bij de uitzinnige bezoekers nog lang in het kopeke zal blijven hangen. Sfeer en kwaliteit waren de twee kernwoorden van die avond.

Maar genoeg over het verleden. De toekomst wordt nog veel leuker. Op 18 februari a.s. Organiseert Elusive in de Fantasy Dance Theatre, op de Wijnendealerweg 3 te Den Haag, Hardstyle 4 free, een event waar aankomende talenten hun kunsten laten vertonen aan het partypubliek. En dat allemaal voor een entreeprijs van: 0 Euro!! Normaal is Harstyle 4 free te vinden in de Tempel, maar deze keer gaat Elusive terug naar de locatie waar zij ooit is begonnen. En de dj`s die de avond gaan vullen zijn niet te min en altijd in voor een feestje. Elusive stelt je graag voor aan:

Duco:
Dit aanstormende talent heeft al enkele malen zijn kunsten vertoond aan het partypubliek. Met een eerste release op komst is het slechts een kwestie van tijd voor we meer van duco gaan horen!

Kevin Kaos:
Resident van hardstyle 4 free weet als geen ander een heerlijke hardstyle set weg te geven. Kevin maakt zich ook al vast op voor zijn solo optreden in april waar hij zekerweer het dak er af gaat knallen. Want vraag je aan kevin “hard” dan krijg je ook hard!! Be prepared!!

Robbie Magura:
Als resident van o.a. headliners en dj op diverse feesten als multigroove is deze man al eigenlijk geen “upcomming dj” meer, maar al een heuse artiest. En dat zal hij het publiek laten weten ook!

D-Block & S-te-Fan:
Een bekend gezicht in de Haagse scène die achter de draaitafel zeker zijn mannetje Staat is S-te-fan.Op dit moment is S-te-fan hard bezig met produceren. Hier gaan we in de toekomst nog veel van horen!

Thilo:
Sommige dj’s hebben de ultieme platenkeuze, sommige perfecte mixtechnieken en sommige spelen met het publiek. Thilo is één van de weinige die het allemaal heeft. Overal waar hij draait gaat het los, zijn releases zijn ijzersterk en worden door alle geijkte namen gedraaid. Ken je thilo nog niet?? kom dan zeker genieten, ken je hem wel?? dan weet je genoeg. Be there !!!

Zaterdag 26 Maart volgt er weer een editie van Hardtyle 4 Free @ Fantasy Dance Theatre waar iedereen uit zijn dak kan gaan op de beats van; Anstatic, Roy de Best, Xenobyte, Kevin Koas & A-Drive

Elusive hoopt iedereen te zien komende vrijdag in het Fantasy Dance Theatre ( voormalige <<O>> en Celebration Studio’s ) in den haag. Wil je meer informatie over Hardstyle 4 Free of Elusive? surf dan naar www.elusiveagency.com of www.hardstyle4free.nl

5 opmerkingen

 
Dak eraf vanavond!! :bounce:
altijd leuk hoor die feestjuh !!!!!
:respect: Robbie Magura :respect:
toch maar es kijken of ik vanaaf ff langs kan komen! en Robbie als je dit leest, XTC-Love yeaaah!! ;)
 
Tja denk dat ik maar ff ga kijken vanavond.
Als het dan nog een beetje druk word is het helemaal top want het is nie meer wat het vroeger was en dat mis ik wel een beetje:)

(k)
laatste aanpassing
maar natuurlijk ben ik er ook heb ik er ooit wel eens een gemist dan tot straks of was het nou strak dat ken toch ook of nie soms