Partyflock
 
­

D 1 G 1 T

gepubliceerd door , op
4 maart is het weer zover: dan bereidt Digit zich weer voor, voor zijn 5e editie. Deze keer zal de avond gevuld worden met 2 bijzonder exclusieve acts. Waaronder de primeur van de avond The Pusher aka Marcelo K2 uit Brazilië, hij zal dan voor het eerst in Nederland een daverende set weggeven. Marcelo is in 1995 begonnen met draaien en 2 jaar later als prof. Hij is destijds begonnen met House, Tech-House. In 1998 is hij in aanraking gekomen met acid-techno platen van DDR, Lawrie Immerson, Chris Liberator, Dave The Drummer and Geezer.

Dat waren zijn eerst invloeden op Technogebied. In een zeer korte tijd heeft hij zich bewezen als een ongelooflijk en zeer helder talent, dit was namelijk ook direct te merken aan al zijn buitenlandse boekingen. Zijn eerste Europese tour vond plaats in 2002. Hij draaide onder andere in Zagreb (Kroatië), Techno Element Festival in Linz (Oostenrijk) en op nog meer evenementen naast de meest uiteenlopende Technohelden.

Na zijn succesvolle tour in 2002 is Marcelo begonnen met zijn eigen Braziliaanse platenlabel P.U.S.H. Samen met Dj/Producer Leo Branza is hij begonnen met het produceren van zijn eigen tracks. Zijn eigen concepten werden eindelijk uitgevoerd en klaargestoomd om uitgebracht te worden. Onlangs is hij begonnen met enkele releases bij Giant and Dwarf Records (Duitsland) en bij ADE Fenton's, Advanced Records. U.K. (Introductie in 2005 - Advanced - 023 - Inclusief remixes van Johan Bacto en Ade Fenton) Marcelo is in oktober 2004 teruggekeerd voor zijn Europese tour. Dat onder ander plaats vond in Oostenrijk, Tsjechië, Slowakije, Oekraïne. Vorig jaar stond hij al zij aan zij met grootheden als: Gaetano Parisio, Space Dj'z, British Murderboys, Mario Raineri, Afrika Islam en vele anderen. En nu komt hij dus ook eindelijk naar ons toe!! Mis dit fenomeen dus niet, en let vooral op zijn bijzondere mix en scratch technieken! "You really cant miss this one"

Naast dit fenomeen hebben ze nog iets leuks in petto. Namelijk niemand minder dan de eigenaar van een van de meest gerespecteerde platenlabels uit de scene "Tsunami Records" en de uit Monaco afkomstige maar in Spanje wonende top-dj Christian Wünsch, met een special bereide live set zal hij zeker de avond naar een ongekend hoogtepunt brengen . Tevens hebben zijn er 2 geweldige dames staan Lil-D & [dj=13313]{Artiest met ID 13313 bestaat niet!} aka The Vandals staan die de avond zullen openen met een heerlijke Minimal/Techno set. Uiteraard wordt dit allemaal ondersteund door onze 2 vaste Digit residents; Wouter de Moor en Storm die keer op keer iedereen verrast met hun daverende sets.

6 opmerkingen

Hmmm...ziet er interessant uit. Als Hardliners het voor mij niet wordt dan ga ik hier maar es een kijkje nemen. :yes:
 
vorige keer was het er prima vertoeven, dus we onthouden hem :yes:
The Pusher klinkt tof en zn releases zijn dik in orde &­ Christian Wünsch =­ tof
 
vorige keer was erg vet denk dat ik wel weer kijkje kom nemen :D
Een primeur :d kGa maar eens ff naar The Pusher 'soulseeken' :yes:

Verder lijkt me een erg leuk feestje, heb al verschillende goeie verhalen gehoord! (Y) De dag erop Inside, lekker weekendje dacht ik zo ;)