Partyflock

Total Rampage nieuw in het Eindhovense nachtleven

 

Total Rampage nieuw in het Eindhovense nachtleven

gepubliceerd door , op
Een nieuw hoofdstuk in het Eindhovense nachtleven wil nieuwgeboren organisatie Hardcore By Nature Events inslaan met het feest Total Rampage in Yes in Eindhoven. Al diverse clubs en locaties zijn in deze regio het decor geweest voor goede feesten, nu is het de beurt aan de Yes. De vorige feesten in de Yes waren al zeer geslaagd, En deze keer word er een schepje boven op gedaan met muziek stijlen die normaal gesproken nooit in de Yes gedraaid worden.

Dit danscafe, met een capaciteit van 400 man is al jaren een begrip in Eindhoven, en zit op elke donder- en zaterdag stampvol danspubliek welke los kan gaan op pompende beats van hardhouse. En de geweldige sfeer van danscafe Yes is ook in en rond Eindhoven zeer goed bekend, Vrijdag 25 maart zal er een concept neergezet worden met een cross-over van Jump, Oldskool, Hardhouse, Early Rave en Hardcore. Deze gekruide mix van harde Housestromingen zal het publiek steeds opnieuw boeien. Organisatoren S.Derksen en M.van Leest hebben speciaal voor dit evenement DJ JDA van Masters of Hardcore weten te strikken. JDA zal als klap op de vuurpijl overdonderend afsluiten met rauwe Hardcore. Regionale talenten zoals Phasor, The Provider, QuickSwitch, Maik, John Harrington en Tecknoiz zullen dit feest verder domineren. De opzet van het feest is een low density/high density style. DJ Tecknoiz zal het publiek gaan opwarmen met een jump-set. Vervolgens zullen DJ John Harrington en DJ Maik de avond overheersen met hardstyle. De avond gaat het einde beleven met oldskool en hardcore verzorgd door The Provider, QuickSwitch, Phasor en JDA.

Phasor is zo jaar geleden met draaien begonnen, hij is al snel resident dj van Planet Hardcore en From Dusk Till Dawn geworden met feesten als Enemies 4 Life en The Hardcore Industry. En vanaf dit punt is het heel snel gegaan, hij draait ook regelmatig voor Ultrasonik Dance Events in de Carte Blanche met feesten als Dance Arena • ft. ShockWave, Aftershock. Maik is een beginnend talent, pas een half jaar bezig en nu al achter de tafels van de From Dusk Till Dawn. Maar als hij achter de draai tafels staat gaat het publiek altijd uit hun dak op de pompende beats die hij draait. Hij is verder ook medeorganisator van Day of Destiny. Tecknoiz en John Harrington, dit duo draait overal samen met hun overdonderende Hardstyle en Early Rave..Ze zijn regelmatig te vinden in From Dusk Till Dawn waar ze het publiek helemaal gek maken!. Verder zijn ze te vinden op feesten als: East Ridahz of Hardcore, E-Town Hardbeats. The Provider is ook een van de resident dj’s van Planet Hardcore en From Dusk Till Dawn draait. En bekent van de ouwe vertrouwde dynamo en feesten als Backbiting, The Hardcore Industry, Digital Supremacy en Beter kom je niet. Dj QuickSwitch Dj en organisator van Ultrasonik Dance Events QuickSwitch is de resident van de Carte Blanche in Weert. Feesten waar hij zijn kunsten vertoonde waren altijd een groot succes enkele voorbeelden hiervan zijn: BassQuake 2004 en 2005, Raving Nightmare, Oldskool Madness.

JDA, wie kent hem niet, hij is o.a. bekent van Shadowlands Terrorists en Masters of Hardcore. Deze dj heeft al veel grote feesten op zijn naam staan en staat dus garant voor een flinke dosis hardcore. Enkele feesten die mede dankzij hem een groot succes geworden zijn: Masters of Hardcore, Raving Nightmare en Megarave. En verder om het feest aan te kleden zal er uitgebreid aandacht besteed worden aan decoratie en verlichting, met blacklights en fluorescerende doeken een zeer futuristisch karakter zal vormen. En het zeer duistere uitstraling binnen de Yes maakt het helemaal compleet. Party people wordt zeer gevraagd hiermee rekening te houden en zich hierop te kleden -Dress2Impress! Is het motto.

Om party-people tegemoet te komen is de entree zeer laag gehouden in de duren tijden. Vragen we slechts 5 euro entree voor een feest, welke niet snel uit je herinnering zal verdwijnen. Het is de organisatie dan ook niet om de winst te doen, maar nog ouderwets “voor het goede gevoel”. Vanaf 22.00 uur gaat het los en de organisatie adviseert je vroegtijdig aanwezig te zijn, daar er geen voorverkoop zal plaatsvinden.

Meer info: http://www.hardcorebynature.nl

37 opmerkingen

Vet! 8)
Denk dat ik daar wel ff kom kijken!

:bounce:
400 man :vaag:
We gaan er een TOP FEESSIE VAN MAKEN!!!!! :D
Veel plezier, maar niet echt goed gepland....
25 Maart is het best bezochte maandelijkse feest van Eindhoven al --> Headliner.

Is de afgelopen 3 edities elke keer uitverkocht en dit zal denk ik op de 25ste ook wel weer zijn. Leuk initiatief maar op de laatste vrijdag van de maand ben ik toch op HEADLINER!!!! :BOUNCE:
voor de mensen die dan naar headliner gaan, veel plezier daar.­ de mensen kunnen fijn kiezen wat ze willen.­ deze 2 feesten zijn totaal geen concurrentie voor elkaar.­

er wonen in eindhoven wel meer mensen die deze muziekstijlen leuk vinden dan dat er personen in de danssalon en de yes passen hoor....­
kaal of kammen
Klinkt goed!! zal aanwezig zijn! :D
er wonen in eindhoven wel meer mensen die deze muziekstijlen leuk vinden dan dat er personen in de danssalon en de yes passen hoor....­

:jaja: Zeker weten!

En klein maakt indd helemaal niks uit! De Yes is super gezellig! En zeker als er HC gedraaid word :9

Dyna O:)
laatste aanpassing
Ik zeg ook niet dat het mij wat uitmaakt.... Had alleen liever gezien dat het op een andere datum was dan kon ik ze allebei bezoeken ;) .
Haha ja dat is waar :)
ben benieuwd....:)
eijz vet denk toch eff dak kom kijken na me favoriete dj uit de dusk luisteren:DGO mark!!
:$ thnx :$
laatste aanpassing
wordt een rlx gezellig feestje :) ik ben er
ik ben er ook bij :D het gaat zeker wel stampen worden... heb er nu al kei veel zin in...:D:D:D:D
al vet zin in :D
Gaan we meemaken!!!!
Hehehe :) ben dus niet de enigste die er vet veel zin in heeft :).
Heej mensen gaat zekers gezellig worden daar EHV is wel de betere stad om dit soort feesten te houden he :P mazzels
da van die datum ken ik niets aan doen..­ toen ik me feest plande...­ ston er niets boeiends op de planing...­ en weekje later ston headliner er bij...­ maja jammer dan...­ kon het toen niet meer verandere...­ dus ik moet maar zien wat er van komt...­ maar jah bedenk wel zo..­ headliner is elke maand...­ mijn feest niet...­ 1 maand niet gaan na headliner en je heb niets gemist..­ elke maand alles het zelfde...­ en dat is jammer..­
Precies! Zo is het maar net.­ Ben benieuwd of Total Rampage net zo druk wordt als Headliner....­
Rrrrrrrrrr Hardcore, Early Rave...heb er sin an...

Paaaaaarty Ricoooooooooooooooooo :p
sjefke we komen wel langs :D
Early Rave JAAH ;)
Sjefkee we gaan stampe als ne gek:P:bounce:
richtig stampfen jaah!!! :)
BeuQert
Artiest Maik
Hebber nu al zin in !! Komt helamaal goed !!!!
Komt goedddddddddddddd :D
nog 9 Dagen... en dan er vol tegen aan :D
nog 2 daagjes ;)
Morgen de Yes eens flink "Verbouwen" :):) Bounce da beat :P

WAhwhaWHAWHAWHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA