Partyflock
 
­

Have a pleasant flight with TP-Airlines

gepubliceerd door , op
Net als de eerste twee zeer geslaagde edities zal de derde aflevering van Temporary Playground plaatsvinden in Las Palmas, Rotterdam. En wel op vrijdag 28 januari Temporary Playground maakt het verschil door elke editie een uniek thema neer te zetten. Met als rode draad een aangename en open atmosfeer, die wordt bepaald door visuals, temporary art, decor, performances en dj's. Deze editie zal geheel in het teken staan van Luchthavens en reizen. Geïnspireerd door de sfeer van luchthavens en vormgegeven rond een virtuele luchtvaartmaatschappij zal TP haar bezoekers weer een volledig nieuwe ervaring bezorgen.

Waan je voor een avond op reis naar een verre bestemming. Laat je van alle gemakken voorzien door de charmante TP stewardessen. Ontmoet andere mensen, luister naar andere muziek, drink andere drankjes. Laat je gedachte afdwalen naar exotische plaatsen met uitheemse gebruiken. De TP-crew neemt je mee op een muzikale en inspirerende reis waarbij alles in het werk wordt gesteld om de vlucht zo aangenaam mogelijk te maken.

Captain of this evening: Kareem Raïhani
Bijzonder trots is TP op het feit dat Kareem Raïhani deze avond wordt ingevlogen om als captain te fungeren. Kareem wordt door vele kenners genoemd als de man om in de gaten te houden voor 2005. Met zijn eigenzinnige en meeslepende combinatie van percussie, deephouse, uplifting rhythms en soulfull sounds maakt hij wekelijks indruk in clubs door heel Nederland. Het is de eerste keer dat Kareem acte de presence geeft op een Rotterdamse clubavond. Des te meer reden om die niet te missen. Kareem zal worden bijgestaan door de copiloten Sandeep, Bram Vank en Taras van de Voorde. Zij hebben reeds op eerdere edities bewezen hun brevet meer dan waardig te zijn.

Pauzeplaat!
Het begint een nieuw fenomeen te worden in de dancescene. De pauzeplaat. Wegens succes zal de ‘pauzeplaat’ deze editie dan ook zeker niet ontbreken. En jullie mogen natuurlijk weer meebeslissen welke plaat het gaat worden. Surf naar www.pauzeplaat.com en laat daar je twee favoriete pauzeplaten achter. Houd daarvoor de site in de gaten. Daarnaast kunnen de bezoekers weer de gebruikelijke verrassingen verwachten van TP. Je kan ondermeer vliegtickets naar London winnen op de avond zelf. Via de site is het tevens mogelijk om een plaatsje op de gastenlijst te bemachtigen. check daarom snel www.temporary-playground.nl.

Fly with TP-Airlines and enjoy the comfort and special atmosphere of Temporary Playground. Your captain this evening will be Kareem Raïhani, assisted by co-pilots Sandeep, Bram Vank and Taras van de Voorde. When you have fastened your seatbelts, we will depart from Rotterdam. After the estimated flight time of six hours we will arrive at sunny Las Palmas. During the flight the lovely hostesses of TP-Airlines will provide you with entertainment, snacks and beverages. We hope you have a pleasant flight!

11 opmerkingen

 
vet! heb er zin in (Y)
 
ik heb vliegangst maar denk wel dat ik dit ff ga tjekken :P
Dacato
Artiest Dacato
Mmm...ik ben al kang niet meer in Las Palmas geweest helaas...
Dit gaat me ook niet lukken...Awakenings krijgt 100% voorrang :yes:
 
zie ook http://party.snt.utwente.nl/flock/SECTION/forum/ACTION/showtopic/TOPICID/739039.html
 
damn, zelfde avond als awakenings? hmmm dat wordt lastig.....­
HazMat..­ dat wordt helemaal niet lastig.­ je komt gewoon weer gezellig naar tp..­
hier wil ik graag ns een keer naartoe, maar valt helaas ditkeer ook weer samen met al iets wat gepland staat :-(
Gelukkig, was al bang dat je er niet zou zijn :)
moet alleen nog een uitnodiging krijgen....
;)