Partyflock
 
­ Nederland

Hardstyled Hysteria v4.0

anoniem gepubliceerd op
Het was even wachten maar vrijdag 26 november is het dan eindelijk weer zover…. Op deze datum zal Wic-Kidz Productions wederom zorgen voor een waanzinnige avond gevuld met alle populaire “hardere-house” varianten. De vorige editie stond in het kader van de meest populaire muziekstijl van het moment, namelijk de zogenaamde “Hardstyle” met een uitstapje naar een oude bekende van sommige (Taverna ’98 ) namelijk “Jump-style” of “UC”. Ditmaal is het weer tijd voor een editie gevuld met de hardere stromingen der elektronische beats. Darkcore, Hardcore, Industrial, Early Rave (of ouwe hardcore) en classics zullen deze nacht ten gehore worden gebracht.
Een opzet die wederom een groot publiek zal aanspreken lijkt ons…

Hardstyled Hysteria v4.0 - “Ruff to tha Max”
Ook dit keer liegt de line-up van de dj’s er niet om, wederom hebben we een paar experts op het gebied van de “Hardcore” weten te boeken. Je bent dus verzekerd van een knallende avond gevuld met sublieme mixen en een aardig staaltje “turntablism”.

DE LINE-UP:
- Spy-D Deze man van Coalition Events zal zijn visie op de hedendaagse én begindagen van de hardcore en oldstyle komen vertolken. Met een weergaloze set gevuld met tricks en stunts zorgt deze dj ervoor dat je benen geen moment rust wordt gegund.
- Cykiq Een van de organisators van dit feest zal zélf ook even plaatsnemen achter de draaitafels om zijn kunsten te vertonen. Cykiq is sinds kort zelf ook weer actief in het draaien na een periode van voornamelijk aanmodderend produceren en organiseren van feesten. o.a. DOTF deze avond zal blijken of draaien écht hetzelfde is als fietsen…
- Fuser Dé man achter Hardest.nl en o.a. de Hard Groove party’s, bekend van vele feesten en binnenkort weer te horen op Core Connexion, zal deze avond de line-up komen verrijken met een set zoals alleen hij die neer kan zetten. Een ware Pioneer-pionier, deze man gaat verder waar menig vinyl-dj allang zou stoppen… Get ready for da Fuser !
- WO Een oude bekende van velen in de omgeving is sinds kort weer een veel en graag geziene DJ op feesten in de regio. (Synergy, Hard Fusion, HardstyleD HysteriA etc.) Deze man is niet vergeten waar zijn roots liggen, en zal deze avond komen laten horen waar alles mee begon… een gegarandeerde “Old-Styled” set !
- [dj=553]{Artiest met ID 553 bestaat niet!} Deze avond zal worden gepresenteerd door dé Master of Ceremony; Da TMC ook bekend als [dj=3395]{Artiest met ID 3395 bestaat niet!}. Deze man heeft al vele producties op zijn naam staan als MC van onder andere Marshall Masters (don’t touch that stereo) en Bulldozer Project en is de vaste MC van Marc Acardipane. (PCP)

LIVE ACT:
Verder hebben we ook op deze editie weer een wanzinnige live-act te bieden, na de primeur van Niel vs. Xtrecist te hebben gehad op Hardstyled Hysteria v2.0, hebben we nu Niel vs. Reiner -live-. Voor het eerst zullen deze twee herriemakers hun live-krachten bundelen om hun visie ten gehore te brengen wat zij verstaan onder een echte live act. Bergen apparatuur zullen meegenomen worden, niks zal van cd, dat of minidisk worden afgespeeld. Een mix van verschillende hardcore-stylen zal voorbij komen, van mainstream tot zwaar industrieel, zelfs in combinatie. [dj=1822]{Artiest met ID 1822 bestaat niet!} (winnaar van o.a. de DOTF dj-contest 2004) zal Niel’s beukende-beats-werk en live performance verder op- en invullen met een stevig staaltje scratch-werk en turntablism. Dit is hoe het bedoelt is…

EXTRA’S:
Voor dit speciale keiharde event zullen er een aantal extra’s worden verzorgt om zodoende deze 4e editie, wederom, een onvergetelijke te kunnen maken:
- De gebruikelijke geluidsinstallatie zal worden versterkt met een dikke 10 kw (!) aan extra geluid.
- De verlichting van de locatie zal worden uitgebreid met een aantal vette lasers en extra effecten.
- Op een groot scherm zullen diverse “Anime” of “Manga” films worden vertoond, ook opnames van voorgaande edities zullen te zien zijn.
- De opnames van o.a. de live-act zullen ter download beschikbaar worden gesteld op Niel’s website; www.djniel.com .
- Deze avond zal in het kader staan van zowel oude als nieuwe hardcore, maar om dit feest zoveel mogelijk in het “ouwe sfeertje” te krijgen wordt iedere bezoeker die in Aussie of Cavello verschijnt “beloont” met een gratis consumptie.

Uiteraard is er zoals altijd weer veel aandacht besteed aan de decoratie en zal er weer een heftig podium beschikbaar zijn voor de optredende dj’s. De deuren gaan open om 20.30 uur. Kaarten zijn alleen aan de deur verkrijgbaar á € 5,- dus wees er snel bij! De laatste Wic-Kidz Productions party in Taverna raakte in snel tempo uitverkocht. Aangezien er geen voorverkoop is deze avond, worden bezoekers geadviseerd om vroeg te komen, dit om teleurstelling te voorkomen.

18 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 871, 3296, 1101, 278}
Artiest Cykiq
Oordoppen ingepakt,

Ben er klaar voor! Ben er klaar voor! Ben er klaar voor!

:p
Werkzaam bij Cuup.nl
Het was even wachten maar vrijdag 27 november is het dan eindelijk weer zover….


Uhh, 26 november
Time to party... :d :d
 
DJ WO is in tha HOUSE!!!!

p.s alleen de WO die boven vermeld staat, is een andere WO.

(k)
jaaaaaaaa alleen ik ken pas later komen!!
Mja heb wel weer zin om ff te stampen in taverna.
Dus jullie zien me de 26e
Het ziet er pro uit.
 
Artiest Fuser
dat wordt liefdevol :)
Ikke ook !!!!!
 
Niel is live-solo en de website is www.djniel.nl :D
p.s alleen de WO die boven vermeld staat, is een andere WO.


En die Reinier is ook niet the one and only Reiner!

Maar voor de rest: KNALLEN!!!

:D
 
kom ook wel weer eens in taverna kijken:-p(denk ik )
Dat hebben we vaker gehoord Gorgon ;)
Hehe, just kiddin' zie je vrijdag misschien.
Vanavond!! :D :bounce: