Partyflock
 
­

Technoscope

gepubliceerd door , op
afbeelding Technoscope
FeestTechnoscope · 6th Edition
Datumzaterdag 6 november 2004
LocatieZyon
WinactieTechnoscope actie, gesloten
De zesde editie van Technoscope zal je deze maand een fijne selectie van primeurs ten gehore laten brengen. Deze maand hebben wij Jesco Schuck uit Duitsland en D’Wachman uit Spanje over gehaald. Deze twee heren hebben buiten Nederland al een hoop gepresteerd.

Jesco Schuck is een zeer gewaardeerde dj die in 1989 begonnen is met draaien. Hij heeft al op meerdere grote festivals en clubs rond de wereld gespeeld, om even enkele voorbeelden te geven: U60311/Frankfurt, Fuse/Brussel, Tresor/Berlijn, Ambasada Gavioli/Izola, Rex Club/Parijs, Electric Ballroom/Berlijn, Pierrot/New York, The Mass/London, 5th Electronic Music Festival/Spanje, Alive Open Air/België, Battery Park/Cologne, Hyperspace/Budapest, Tribu Festival/Malta, Streetparade/Zurich, (om even maar wat op te noemen) hij heeft vaak genoeg zij aan zij gedraaid met de beste internationale dj´s en live acts waaronder: Adam Beyer, Cari Lekebusch, Carl Cox, Chris Liebing, Claude Young, Danilo Vigorito, Dave Angel, Dave Clarke, Fumiya Tanaka, Dj Hell, Jeff Mills, Joey Beltram, John Aquaviva, Juan Atkins, Ken Ishi, Luke Slater, Laurent Garnier, Marco Carola, Miss Djax, Richie Hawtin, Rino Cerrone, Robert Hood, Samuel L. Session, Space Dj´z, Sven Vaeth, The Advent, Alter Ego, Bandulu, Der Dritte Raum, LFO en nog veel meer.

AG/Freshtechno dacht daarom dat het de hoogste tijd wordt dat iemand hem hier heen haalt en hem eens introduceert. We zijn ook trots om hem 6 november bij Technoscope te presenteren. Dus er is geen enkele reden om hem niet ons volste vertrouwen te schenken, zodat wij kunnen zeggen “je zult zeker niet teleurgesteld zijn”!

Jose Carlos Gayo is D’Wachman, één van Madrid’s best bewaart geheim, normaal gesproken tourt hij alleen door de bekendste clubs van Spanje. En heeft tot heden dus niet bepaald veel tijd gehad om Amsterdam te bezoeken. Maar na een lange tijd wachten worden wij eindelijk beloond, en kan hij ons allen tonen waar hij voor staat. Hij draait normaal gesproken in clubs als Ibiza’s Space, en ook bij legendarische clubs zoals Loft en Moog. Zijn stijl van draaien wordt het best beschreven als diep en complex, punchy en uplifting. D’Wachman begon met draaien in eind jaren tachtig en de Spaanse techno veteranen kunnen zijn reeksen van optredens bij Aire, Provisional, Agora en Space Sound of Madrid zeker nog wel herinneren. Met meer dan 16 jaar aan ervaring weet hij zeker hoe hij de tent op zijn kop kan zetten. Als producer heeft hij zijn eigen geluid weten over te zetten naar audio, hij doet dit samen met zijn productie partner Hd Substance. Zij brachten o.a. hun producties uit bij labels als Primary uit Engeland, of Tritone uit Duitsland en tevens hun recentere werk bij Carl Cox zijn 23rd Century label. Vele producties van D’Wachman en Hd Substance worden dan ook vaak genoteerd in de charts van Richie Hawtin, Carl Cox, Laurent Garnier en Robert Hood (om zo maar enkel op te noemen). Zijn eigen label, Atlas records is momenteel één van de best gevestigde Spaanse techno labels, en het geluid van dat label is terug te horen in vele dj-sets over de wereld.

Jesco Schuck & D’Wachman wordt deze avond ondersteund door twee van onze resident dj’s/live act: Darko Veble en Wouter de Moor
Darko Veble is al geruime tijd bij ons, maar was de laatste 2 jaren voornamelijk zijn tijd en energie in zijn releases op het Belgische MusicMan label gaan steken. Maar nu heeft hij zich weer gestort op zijn live optredens. En speciaal voor deze avond heeft hij voor ons een indrukwekkende live act klaargestoomd! Velen kennen hem nog van zijn tijd bij Tresor en van de Mazzo in Amsterdam, waar hij zijn live act ten gehore bracht samen met zijn partner Mario onder de naam Discordia. Wouter de Moor zal weer voor 5e keer bij Technoscope verschijnen. Hij heeft de afgelopen maanden een hoop respect verdiend zowel van het publiek als zijn mede artiesten. We kijken zeker uit naar het moment dat zonder enig twijfel Wouter de Moor wordt gezien als één van Nederlands grooviest techno dj, slechts 19 en nu al draait hij al zij aan zij naast de grootste namen uit de scene.

Party info: TECHNOSCOPE
Date: 6 November 2004 @ Club Zyon
Website: WWW.TECHNOSCOPE.NL

11 opmerkingen

 
Zeker niet onaardig
klein maar fijn....­
zeker fijn, maar of je hiermee je tent vol krijgt? en zelfde dato als teq

hmm
 
Jesco Schuck al n keer of 3 gehoord. Not bad! :D

Een topavondje @ Tresor (Tresor.195 Release, tijdens Cisco/The Advent's "Sketched For Life" Tour 2002) waar hij opende voor Cisco's LivePA met Dash als perfect afsluiter, staat nog behoorlijk 'vers' in m'n geheugen! (y)
laatste aanpassing
IDD jammer dat het tegelijk met teQnology is anders zeker wel even een kijkje gaan nemen.­
tja....­er komen op teqnology maar 2 dj's die ik graag wil zien en die heb ik laatst al gezien.­ geen zin om zoveel geld te betalen voor alleen die 2 en een ander publiek....­


nee ga wel lekker naar zyon...­wouter draait ook vet lekker dus komt goed.­
Maybe there is a very special guest coming!!!
 
hmzzz was niet erg druk :z maar heb me zeker wel vermaakt!
En ja hoor the very special guests kwamen; RINO & MARCO b2b. Hoe bot was deze avond!!! Eerst beide op Technology en vervolgens in Club Zyon, het leek daar wel een soort private afterparty ;-). TECHNOSCOPE!!!!!!!