Partyflock
 
­

Come out and play @ Temporary Playground

anoniem gepubliceerd op
Temporary Playground is een nieuwe maandelijkse vrijdagavond in Las Palmas, bestemd voor mensen die op zoek zijn naar iets anders dan wat het dagelijkse clubleven hen te bieden heeft. Steeds vaker heerst er ontevredenheid over het onpersoonlijke karakter en de massaliteit van het huidige aanbod clubavonden. Een groep Rotterdamse organisatoren, kunstenaars, vormgevers en DJ’s heeft daarom de de handen in elkaar geslagen om deze negatieve trend in het nachtleven te doorbreken. Temporary Playground is een nieuwe organisatie die van dancemuziek in al zijn facetten houdt, maar juist hiermee ook het experiment durft op te zoeken. Terug naar de intimiteit, gezelligheid en juiste vibe, zoals een clubavond hoort te zijn.

Het uitgangspunt is om tijdens iedere editie van Temporary Playground een uniek thema neer te zetten waarbinnen de hele avond zich zal afspelen. Met als rode draad een aangename en open atmosfeer die wordt bepaald door visuals, temporaty art, decor, performances en dj's die worden uitgedaagd om gevarieerde set te draaien in de vorm van een 'battle' of back2back sets. Een groot aantal diaprojectors en beamers zorgen, dankzij de inbreng van beeldkunstenaars, voor een illusionistische omgeving die samensmelt met het indrukwekkende decor.

De eerste Temporary Playground vindt plaats in Las Palmas op vrijdag 29 oktober. Het thema is 'dance & romance' waarbij vast een tipje van de sluier wordt opgelicht: ‘samen op de schommel’. De Muzikale invulling tijdens de kick-off wordt verzorgd door bekende en minder bekende Rotterdamse dj’s die allen back2back zullen draaien. Niemand minder dan Miss Monica, Sandeep, Taras van de Voorde, Fedde le Grand, Bram Vank en Derisay zullen de draaitafels bemannen en elkaar muzikaal tot het uiterste pushen.

De opening van de avond is in handen van Bram Vank en Fedde le Grand. Fedde is inmiddels een bekende in Las Palmas met zijn residentie op de zaterdagavond en Bram toonde laatst zijn skills nogmaals met een zeer goede set tijdens EQ Sessions in Nighttown. Daarna is het de beurt aan Miss Monica die speciaal voor deze avond een nieuw talent meeneemt. Desiray zal tijdens Temporary Playground haar dj debuut maken onder leiding van de populaire Miss Monica. De avond wordt afgesloten door de inmiddels welbekende DJ’s Taras van de Voorde en Sandeep. Zij bewijzen met hun diverse housesound - van deephouse tot groovy techno - keer op keer dj’s te zijn die in de gaten dienen worden te houden.

De volgende editie van Temporary Playground wordt inmiddels alweer hard aan gewerkt. Kijk daarom regelmatig op http://www.temporary-playground.nl voor de preview met de line-up en het thema. Wil je op de gastenlijst voor de eerste editie? Kijk dan op de TP internetsite en stuur een mailtje, dan komt je naam op de gastenlijst terecht.

Come out and play!

Temporary Playground
Vrijdag 29 oktober
Club Las Palmas, Rotterdam
Entrée : 9,- vvk, 12, - aan de deur.
Tijd : 23.00 - 05.00
Dj's: Bram Vank vs Fedde le Grand, Miss Monica vs Desiray, Taras van de Voorde vs Sandeep
Extra’s: Food and temporary Art, Hairstyle by MixtBaby, Visuals and atmosphere by TP
More info: http://www.temporary-playground.nl

9 opmerkingen

was t al ergens anders tegen gekomen..­ klinkt veelbelovend!
 
klinkt zeker heel erg veelbelovend! en relaxed dat je via de site op de gastenlijst komt (Y)

i'll be there!
nou dan kom ik ook wel kijken
Een groep Rotterdamse organisatoren

heeft daarom

kunstenaars, vormgevers en DJ’s

in elkaar geslagen


hehehe 8)
laatste aanpassing
 
Ja ik hoorde er ook van! Ik ben zeker van de partij
Ja toch!
 
Heb 5 gratis kaartjes voor dit feest gekregen in Las Palmas afgelopen vrijdag...­Stuur ff een Pb als je hier gratis heen wilt.­ Zelf kan ik nl niet..­
laatste aanpassing
Erg leuke site trouwens, origineel (y)