Partyflock
 

Spectaculair Concert op de Alblas
Een muzikale beleving op een drijvend podium in Alblasserdam

gepubliceerd door , op
De tweede editie van Concert op de Alblas vindt plaats op vrijdag 13 en zaterdag 14 september 2024. Dit unieke evenement is een initiatief van Stichting op de Alblas. Dankzij de ondersteuning van de hoofdsponsor, Kooyman Eigenhuis, en vele andere Alblasserdamse ondernemers, kan dit onvergetelijke tweedaagse muziekfestival georganiseerd worden.

De eerste editie van Concert op de Alblas vond plaats op 9 september 2018 en was een groot succes. Optredens van Soli Deo Gloria in bigband formatie, zangeres Do als hoofdact, Unbend en verschillende DJ's zorgden voor een avond vol muzikale hoogtepunten. Het succes van dit evenement maakte duidelijk dat Concert op de Alblas een terugkerend evenement moest worden. Helaas gooide de coronacrisis roet in het eten en moesten we langer wachten dan gepland. Dit jaar wordt het evenement uitgebreid tot een tweedaags festival, om het lange wachten goed te maken.

Toegang en locatie
Voor de vrijdagavond kunnen online kaarten gekocht worden à 10 euro via concertopdealblas.nl. Zaterdag is geheel gratis toegankelijk. De concerten zullen plaatsvinden ter hoogte van de sluis bij de Dam in Alblasserdam. Het Wapen van Alblasserdam, Blieck's Point, Boris en Le Barrage verzorgen de horeca, zodat bezoekers kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes. U kunt kijken vanaf de Polderstraat en de naastgelegen kade. Voor het terras van Le Barrage moet men reserveren.

Bezoek per sloep
Wanneer u met de sloep komt, dient u zich aan te melden bij de stichting Op de Alblas via concertopdealblas.nl Stichting op de Alblas nodigt u van harte uit om dit evenement met elkaar te vieren en te genieten van de muzikale hoogstandjes en de gezelligheid. Laten we samen zorgen voor een succesvolle tweede editie van Concert op de Alblas en genieten van geweldige muziek, lekker eten en een fantastische sfeer.