Partyflock
 

Awakenings Summer Festival

gepubliceerd door , op
Awakenings
27 februari 2024
FeestAwakenings · Summer Festival
Datumvrijdag 5 juli 2024
LocatieBeekse Bergen Site
Het aftellen is begonnen! Over een paar dagen is het eindelijk zover: Awakenings Summer Festival 2024. Na een te gekke upclose editie wekt deze zomereditie zeker de festival kriebels op. Awakenings stelt nooit teleur als het gaat om de line-up, hier alvast een paar namen waar team Partyflock echt naar uitkijkt.

Er is dit jaar weer een leger aan female queens die we niet willen missen. Met grote residenten tot debutanten. De vrouwelijke artiesten waarbij wij sowieso linksvoor staan zijn Honey Dijon, Amelie Lens, Cera Khin en Rozie. Verwacht legendarische sets, hypnotiserende techno, 90s house en trance.

Vrijdag gaan wij voor de harde knallers bij Nico Moreno, die voor het eerst op Awakenings Festival draait. Ook zijn Ihatemodels en 9x9 na de Upclose editie aanwezig, dit blijven toch wel een paar van de favorieten. Daarnaast zijn er hoge verwachtingen voor de B2B set van Adam Beyer & Joseph Capriati. En de meer trancey vibes van Malugi (just added tot he line-up!) DJ Heartstring.

Het feit dat Awakenings een 3-daags festival is met camping én nachtprogramma beloofd veel goeds. Op de camping zijn er activiteiten zoals vintage kledingverkoop, massages, glittersations en DJ-workshops. Voor ieder wat wils dus!

Kortom, wij zijn ready voor een episch weekend vol muziek, community en onvergetelijke momenten bij Awakenings Summer Festival 2024 en zijn volgende week terug met een verslag.

Geschreven door: Evaroben