Partyflock
 

Valhalla en Chin Chin Festival kondigen samen nieuw Amsterdams zomerfestival aan

gepubliceerd door , op
Na tien jaar lang decembernachten in de RAI te hebben verlicht, kondigt Valhalla Festival met trots zijn eerste zomereditie aan, in samenwerking met Chin Chin Festival. Het gloednieuwe, magische buitenfestival vindt plaats op 7 september 2024 en verruilt de nachtelijke duisternis voor het stralende daglicht van Riekerhaven, Amsterdam.

Valhalla × Chin Chin Festival
Deze zomer bundelt Valhalla zijn krachten met Chin Chin Festival, onder de naam 'Valhalla × Chin Chin Festival'. Bezoekers wanen zich in een wereld waar muziek en magie hand in hand gaan – maar dan in een zomers jasje. Met verschillende stages, waaronder hostings van FOUR Amsterdam, Guilty Pleasure en Amapiano Worldwide, brengt het vernieuwde concept diverse muziekgenres samen. Denk hierbij aan de beste techno, pop en urban van Nederlandse bodem, waarmee Valhalla × Chin Chin Festival een breed scala aan feestgangers trekt.

Magische sfeer
Naast een diverse line-up brengt het festival dit jaar ook gloednieuwe interactieve elementen en kunstinstallaties met zich mee. Verwacht vuurspuwers, circusacts, indrukwekkende lichtshows en unieke ervaringen die nog niet op eerdere evenementen zijn vertoond. Valhalla × Chin Chin Festival zet zich in om een inclusieve en gastvrije omgeving te creëren, waar feestgangers zichzelf kunnen zijn om samen te genieten van de magische sfeer.

Pre-registreer je nu via valhallachinchinfestival.nl en krijg als eerste toegang tot de goedkoopste tickets.