Partyflock
 

Limburgse haven vormt decor voor nieuw dancefestival

gepubliceerd door , op
Zaterdag 15 juni vindt aan het water in Wessem de eerste editie plaats van Blessed Outdoor. Drie podia met internationale artiesten zullen de kade vullen met verschillende muziekstijlen. Het festival is een initiatief van Stichting Blessed Creative Group en Café 't Veerhuis.

Haven van Wessem als decor
Het festivalterrein strekt zich uit langs de haven van Wessem, met de Maas als idyllisch decor. Het is de eerste keer dat de unieke locatie dient als festivaltoneel. Bezoekers kunnen genieten van drie stages waar house, urban en techno te horen zullen zijn.

Britse hitmachine naar Nederland
Op de line-up bevinden zich niet alleen artiesten binnen de landsgrenzen. Cassö, één van de headliners, brak vorig jaar door met zijn wereldhit ''Prada''. De Brit sleepte een nominatie voor 'Song of the year' binnen en behaalde meer dan een half miljard streams op spotify met de plaat. Hij maakt op 15 juni zijn debuut in Nederland tijdens het Blessed Outdoor. Ook trancecollectief Superstrings, wie onlangs nog een remix uitbrachten op het label van Armin van Buuren, zijn erbij. Verder vinden we house legendes als Dennis Quin, Jamback en Job de Jong terug op het affiche. De complete line-up voor het festival is vandaag bekendgemaakt.

2500 bezoekers verwacht
De organisatie verwacht zo'n 2500 bezoekers tijdens de eerste editie van Blessed Outdoor. De eerste twee ticketfases waren al razendsnel uitverkocht. Het festival mikt op een uiteenlopend publiek in de regio, jong en oud. De slogan van het festival luidt dan ook: "Lucky alone, blessed together."

Lees het hele artikel: Roermond.nieuws.nl