Partyflock
 

Bauhauz
Het event waar technostijlen samenkomen

gepubliceerd door , op
Na de uitverkochte editie in de Melkfabriek in Arnhem keert het techno en rave event bauhauz op 11 mei terug naar deze geweldige locatie met het rauwe concept waarbij verschillende stijlen samenkomen.

bauhauz
Welkom bij het feest van het jaar: bauhauz XIII
Al tien jaar veroveren we in het oosten van Nederland de dansvloeren met een unieke mix van techno. We verkennen daarbij graag samen met jou de grenzen en prikkelen de zintuigen.

Dus, als je klaar bent om de mijlpalen van de afgelopen jaren te vieren en nieuwe herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Dan zien we je graag op zaterdag 11 mei bij ons event van 12:00 uur tot 00:00 uur.
Verwacht een dag vol energieke vibes, grensverleggende geluiden, kleurrijke lichten en energieke feestgangers die samen met de DJ's de dansvloer laten schudden. Of je nu een doorgewinterde techno-liefhebber bent of op zoek naar een heerlijke dag vol opwinding, bauhauz is er voor iedereen. Dus bereid je voor op een dag die je niet snel zult vergeten. Mis het niet!

Melkfabriek
We tellen de dagen af tot we weer met jou samen komen op de historische plek in Arnhem waar vroeger hard werd gewerkt in de fabriek van Coberco. 12 uur lang met elkaar de energie voelen en beleven samen met 17 acts.

3 vlammende area's met een line-up om van te smullen, met onder andere: Ben Sims, Public Energy aka Speedy J, AnD, Ansome [live], Genex, Don Woezik, Brecc en nog veel meer.

Met een speciale actie: Kom je met 4 personen, dan krijg je 16 euro korting op het totaalbedrag! 4 euro korting per ticket!