Partyflock
 

Vooraanstaande sprekers op 5e danceconferentie DDU in Dynamo Eindhoven

gepubliceerd door , op
Dutch Dance University
11 april 2024
Dj/producer Secret Cinema en ceo Eelco van de Wiel van LiveWall zijn enkele van de prominente sprekers op de vijfde editie van Dutch Dance University (DDU). Deze Engelstalige conferentie over elektronische muziek, voor en door jonge professionals in de branche, vindt op woensdagmiddag 17 april plaats in HAVEN, de nachtclub van Dynamo in Eindhoven.

DDU is een gratis toegankelijke middag gevuld met sprekers, workshops, muziek en diverse interactieve onderdelen, gefocust op de dance-industrie. Dutch Dance University wordt georganiseerd door studenten van Fontys minor Dance Industry, die op deze manier bouwen aan hun netwerk en ervaring in de branche.

Dit jaar staat weer een actueel en relevant programma op de planning. Een van de meest actuele programmaonderdelen draait om AI. Eelco van de Wiel van het internationaal bekende bedrijf LiveWall (opdrachtgevers: o.a. Spotify, CocaCola, Efteling) laat met een interactieve presentatie zien hoe je de nieuwste AI-tools creatief kunt inzetten voor, tijdens en na evenementen.

Daarnaast zijn er op DDU lezingen, discussies en workshops over korte video-content, de rol van onafhankelijke artiesten (met o.a. Secret Cinema), deurbeleid en de (hoger gewenste) participatie van vrouwen in de dance-industrie. Verder kun je als producer je track laten beoordelen door een professional, kun je voordelig op maat gemaakte oordoppen laten aanmeten, netwerken en genieten van muziek en een hapje en drankje.