Partyflock
 
­ Nederland

Sound Rush presenteert Defqon.1 2024 Anthem 'Power of the Tribe'

gepubliceerd door , op
Defqon.1
10 juli 2023
FeestDefqon.1 · Weekend Festival
 
Datumdonderdag 27 juni 2024
ArtiestSound Rush
LocatieWalibi Holland Site
Het langverwachte anthem van Sound Rush voor Defqon.1 2024, het grootste hard dance festival ter wereld, zal vanaf vrijdag 29 maart te beluisteren zijn via alle grote streamingdiensten. Op donderdagavond 28 maart kunnen fans het nummer voor het eerst horen tijdens 'The Release', een online gestreamd evenement op YouTube en Q-dance Network, waar naast de première van het anthem ook het programma voor de aankomende editie van het festival bekend zal worden gemaakt.

Het dynamische dj-duo Sound Rush, bestaande uit de tweeling Jeroen en Martijn Boeren, is een van de meest gewaardeerde namen in de hardstyle scene en heeft de afgelopen jaren een grote reputatie opgebouwd met fans van over de hele wereld. Het duo staat bekend om hun pakkende melodieën en meeslepende producties. Vorig jaar lanceerden ze tijdens Defqon.1 hun label Destination, waarop het afgelopen jaar verschillende grote solotracks en samenwerkingen zijn uitgebracht.

'Het Defqon.1 Anthem zien wij als het hoogst haalbare voor een artiest in de hardstyle scene, en daarom hebben we er alles aan gedaan om een anthem te creëren dat een ode is aan het festival en een viering van het hardstyle genre', aldus Sound Rush. 'Door de pakkende en meeslepende melodie van 'Power of the Tribe' willen we de verbondenheid van de hardstyle scene vieren.'

Power of the Tribe, het thema van de editie van dit jaar, staat voor de samenkomst van fans van over de hele wereld. Vorig jaar was het festival uitverkocht en kwamen er 250.000 bezoekers uit 100 verschillende landen naar het festivalterrein in Biddinghuizen. De aankomende editie vindt plaats van 27 t/m 30 juni 2024.