Partyflock
 
­ Nederland

Crazy Sexy Cool Festival gooit het roer om voor 10-jarig bestaan

gepubliceerd door , op
Crazy Sexy Cool, een waar begrip in Rotterdam en omstreken, besaat in 2024 10 jaar. Van indoor festivals tot een outdoor muziekfestiavl met ruim 12.000 bezoekers. De organnisatie laat de bezokers kennis maken met het nieuwe Crazy Sexy Cool en stapt af van thema edities.

Line-up
De crème de la crème van eigen bodem, is waar het muziekfestival om bekend staat. De muzikale mix van urban, hip hop, dancehall, r&b, afro & techhouse stromingen maakt Crazy Sexy Cool toegankelijk voor menig muziekliefhebber. Onlangs maakt de organisatie de line-up voor 2024 bekend, met o.a. Edison-award winnaar Kevin en Latin Grammy-genomineerd DJ/Producer duo Afro Bros. Ook Trobi, die vorig jaar FunX Beste Producer van het jaar award won en muzikaal talent Numidia, bekend van o.a. Beste Zangers, staan op het programma.

Het programma wordt aangevuld met echte entertainers als Freddy Moreira & Poke, maar ook Give Soul eigenaar en ras Rotterdammer Karim Soliman staat op zaterdag 3 augustus in het Rotterdamse Zuiderpark tijdens Crazy Sexy Cool Festival. De volledige line-up is te bekijken op de website.

Thema
De outdoor edities van het festival stonden bekend om haar extravagante thema's, zoals; Flower Power & American Dream. "Na 10 jaar Crazy Sexy Cool en het geluid dat wij al een aantal jaar horen onder onze loyale bezoekers, is het tijd voor iets nieuws.", vertelt de organisatie. "Vanaf dit jaar stappen we af van de thema's en laten we het merk voor zichzelf spreken. Dit geeft ons de ruimte om grootser uit te pakken dan ooit tevoren. Crazier, sexier en cooler dan ooit: the sky is the limit.", aldus TRW Events & The Zoo Events.

Kaartverkoop
Op vrijdag 29 maart om 12:00 start de reguliere kaartverkoop via crazysexycoolfestival.nl. De pre-sale verkocht binnen enkele ogenblikken uit, dus verzeker jezelf van een plekje op het festival en wacht niet te lang met het kopen van een kaartje. De vorige editie van het festival was stijf uitverkocht.

De eerste kaarten zijn het voordeligst, maar ook beperkt beschikbaar. Voor groepen van 5 personen zijn er speciale groepstickets beschikbaar, met éxtra voordeel.